Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Gezellig lunchen in Nijmegen

Geniet samen met uw groep van een heerlijk lunchbuffet in Nijmegen.
  • Minimum aantal personen: 15
  • Duur van de activiteit: 2.0 uur
  • Beschikbaar in meerdere plaatsen
vanaf € 19,90 p.p.
Front
Front
Kroon
Gezellig borrelen in de stad
Grand Cafe
Uitgebreide omschrijving
Uniek gelegen in het absolute stadshart van Nijmegen aan de historische Grote Markt kunt u genieten van het lunchbuffet.

Bij het buffet is inbegrepen:

Diverse broodsoorten, broodjes en croissants
Divers zoet beleg, 3 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas, gerookte zalm, gerookte forel, filet Americain, roerei met spek, fruitsalade, ambachtelijke kroketten, soep van onze lunchkaart en hartige quiche
Koffie, thee, melk en jus d’orange gedurende 2 uur inbegrepen.
088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Beschikbaar in de volgende plaatsen
  • Nijmegen
Foto's
FrontKroonGezellig borrelen in de stadGrand Cafe

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel-Grand Café is een begrip in Nijmegen. Sinds jaar en dag komen gasten uit de directe omgeving soms bijna dagelijks terug voor hun versnapering. Met name in de ochtend kan gesproken worden van een vaste clientèle. Maar ook zakelijke lunchgasten laten regelmatig hun gezicht zien.

Reeds decennia lang is het niet meer weg te denken uit de Nijmeegse binnenstad.

Faciliteiten

Een sfeervol knus Grand Café bevindt zich op de begane grond en 1e etage. Dagelijks vanaf 8.00 uur geopend voor ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie met gebak ofeen gezellige borrel! De gemoedelijke ruimte op de 1e etage leent zich ook uitstekend voor grotere gezelschappen tot max. 70 personen.

Het hotel beschikt over 17 kamers (waarvan 5 singles) met allen een eigen badkamer met bad/douche en toilet. Verder natuurlijk TV, radio, telefoon en gratis Wifi. De meeste kamers zijn per lift bereikbaar.

Ligging

Dit Hotel-Grand Café is schitterend gelegen in het historische stadshart en het absolute middelpunt van Nijmegen, omringd door vele gezellige winkels, cafés en restaurants. Vanuit het Hotel-Grand Café kijkt u uit over de grote Markt met het prachtige historische Waaggebouw. Op loopafstand bevinden zich o.a. het Holland Casino, Concertgebouw de Vereeniging, de Stads-schouwburg en diverse bioscopen.

Omgeving

Naast de bruisende binnenstad met al haar uitgaansmogelijkheden ligt Nijmegen tussen de schitterende natuur van de Ooijpolder en aan de andere kant het land van Maas en Waal. Fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen! Of we de oudste stad van Nederland zijn blijft een eeuwige discussie, duidelijk is wel dat de bourgondische invloeden vanuit het zuiden Nijmegen hebben bereikt in de jaren.
Toeristische informatie
Rijk van Nijmegen

Als we praten over een regio met een groot aanbod aan landschappen hebben we het zeker of het Rijk van Nijmegen! Deze streek staat voornamelijk bekent om zijn beboste en heuvelachtige gebieden. Het hoogste punt van deze regio ligt op de 100 m. Indrukwekkend is de Ooijpolder die gevormd is door de uiterwaarden van de rivier de Waal. U kunt hier goed terecht voor fiets en wandel gelegenheden en ondertussen genieten van het prachtige natuurgebied. Het Rijk van Nijmegen is absoluut zeker een bezoekje waard!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto