Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

High tea in hartje Amsterdam - al vanaf 2 personen

Geniet van verschillende soorten thee en de lekkerste scones en sandwiches. Voor een gezellige high tea met vrienden, vriendinnen of voor een vrijgezellenuitje in hartje Amsterdam.

vanaf € 23,50 p.p.
Er zijn 9 reviews gegeven. 8.7
Hightea uitje in Noord-Holland
Hightea uitje in Noord-Holland
kroonluchter
Hightea in Amsterdam
Gelderse kamer
Cafe restaurant de waag
Cafe restaurant de waag
Gezond

Dit High Tea arrangement in Amsterdam is inclusief:

  •  Tea bar thee, diverse soorten
  •  Een scone met clotted cream en jam
  •  Finger sandwiches van biologisch brood met meerdere soorten beleg
  •  Verschillende zoetigheden waaronder friandises en mini-taartjes
  •  Huisgemaakte quiche van groenten
Prijs: € 23,50 per persoon
Te reserveren vanaf 2 tot 25 personen.
De high tea serveren wij tussen 15.00 en 16.30 uur!

De high tea is optioneel uit te breiden met een kopje soep, vers fruit of een glaasje prosecco. De totale prijs wordt vastgesteld op basis van uw wensen.

Bent u allergisch voor bepaalde producten of heeft u specifieke dieetwensen? Laat het ons weten!

Vanaf 10 personen vragen wij een aanbetaling van 50%.

Reserveren voor high tea

Reserveren is verplicht en dient minimaal 2 dagen tevoren worden gedaan.

Het juiste aantal gasten graag op de dag zelf voor 10.00 uur bevestigen. Indien u desondanks met minder personen komt dan tevoren gemeld, zien wij ons genoodzaakt het door u opgegeven aantal personen in rekening te brengen.

De prijs van dit High Tea arrangement in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

High tea in Amsterdam

Tussen 15.00 en 16.30 uur kunt u genieten van een high tea, waarbij u onbeperkt diverse soorten thee van Mr. Jones krijgt. De high tea wordt geserveerd met een uitgebreid scala aan lekkernijen en zoetigheden waaronder friandises en mini-taartjes, scones met clodded cream en jam, huisgemaakte quiche van groenten en fingersandwiches van biologisch brood met meerdere soorten beleg.

Restaurant-Cafe In de Waag

Restaurant-Café In de Waag ligt op loopafstand van het Centraal Station, het Waterlooplein en de Dam. Eveneens op loopafstand bevinden zich vier parkeergarages: bij het Centraal Station, de Bijenkorf, het Muziektheater (Waterlooplein) en in de Valkenburgerstraat. Tegenover de Waag ligt metrostation Nieuwmarkt, slechts één halte verwijderd van het Centraal Station.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Hightea uitje in Noord-HollandkroonluchterHightea in AmsterdamGelderse kamerCafe restaurant de waagCafe restaurant de waagGezond
8.7/10
beoordeling
8.7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 9 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
03-11-2015 16:30

Leuke, gezellige sfeer. Uitgebreide goed verzorgde high tea, die prima smaakte.

gebruiker 8
Miranda Lewis
gebruiker Aanbevolen
04-07-2011 10:48

De High Tea heb ik georganseerd voor de vrijwilligers bij ons op school. Het was een groot succes. Iedereen was erg enthiausiast over de locatie en het eten was supper lekker. Zeker voor herhaling vastbaar!! Dus misschien tot volgend jaar.

gebruiker 10
R.C. Ducro-van der werff
gebruiker Aanbevolen
31-01-2011 08:56

We hebben zeer genoten, de bediening was perfect. Voor herhaling vatbaar. Geweldig.

gebruiker 10
Saskia Kuijpers
gebruiker Aanbevolen
18-01-2011 07:58

Prima service, lekker en voldoende eten, mooie locatie, mooie inrichting van het pand. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat ik op de rekening moest constateren dat de prijs opeens 3 euro p.p. meer was geworden dan met mij gecommuniceerd.

gebruiker 8
Monique Verkerk
gebruiker Aanbevolen
13-10-2010 13:25

Mooie lokatie om lekker met vriendinnen van thee en lekkere hapjes (zoet en hartig) te genieten. Het was schitterend weer, jammer dat we niet buiten van de high tea konden genieten. Wat ook leuk is: de markt op zondag.

gebruiker 8
G. Mooij
gebruiker Aanbevolen
30-09-2010 13:30

Ondanks het slechte weer (het regende de hele dag) was het een geslaagde dag in Amsterdam, na het uitreiken van dochters bul hebben we ons 's middags prima vermaakt en genoten van de heerlijke high tea!

gebruiker 8
D. Matla
gebruiker Aanbevolen
08-04-2010 16:01

Met 3 kinderen genoten van de high tea. Er was voor elk wat wils. De geroosterde sandwiches waren niet alleen leuk om te zien, maar ook erg lekker! Leuke locatie!

gebruiker 8
M. Versteeg
gebruiker Aanbevolen
01-12-2009 09:04

Mooi gebouw, leuk ingericht, gezellig druk en lekker zittend meubilair. Inhoudelijk was de High Tea kwaliteit-technisch goed, maar niet heel bijzonder. Sandwiches waren wel origineel (getoaste mini-boterhammen), scones lekker als altijd (maar net iets te

gebruiker 10
A. Somnaikubun
gebruiker Aanbevolen
25-11-2009 18:42

erg goed.

Over Onze partner

Algemeen

Dit cafe - restaurant is gehuisvest in het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in het oude stadscentrum van Amsterdam.

Sprookjesachtig monument

Dit karakteristieke, sprookjesachtige monument verrees tussen 1425 en 1488 als stadspoort. Het is hét restaurant in Amsterdam voor uw lunch, diner, borrel of high tea. De imposante historische ruimte is strak maar informeel ingericht en wordt verlicht door 300 kaarsen in grote kroonluchters; een unieke ambiance.

Genieten van een High Tea

Zin in een gezellige middag met thee en lekkernijen? Dagelijks tussen 15.00 en 16.30 uur serveren wij High Tea. Met onbeperkt diverse soorten Mr Jones-thee, vergezeld van een uitgebreide reeks zoetigheden als friandises en mini-taartjes, scones met clodded cream en marmelade, finger-sandwiches and quiches.

Openingstijden

Dit cafe - restaurant is elke dag geopend, al vanaf 09.00 uur ‘s ochtends.

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

" Mooie lokatie om lekker met vriendinnen van thee en lekkere hapjes (zoet en hartig) te genieten. Het was schitterend weer, jammer dat we niet buiten van de high tea konden genieten. Wat ook leuk is: de markt op zondag. "

Monique Verkerk 13-10-2010 13:25

foto