Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Verwen je moeder met de Moederdag High Tea op de Veluwe

Verwen uw vrouw, mama of oma met een uitgebreide Moederdag High Tea op de Veluwe. Lekker ongedwongen genieten van lekker hartige en zoete lekkernijen, thee drinken (of proscecco), of natuurlijk wat anders...

vanaf € 32,50 p.p.
Anders overnachten
Anders overnachten
ecotour op de Veluwe
Steppen
Finse Calets aan de bosrand
Polysport
buffet

Bij deze Moederdag High Tea is inbegrepen:

  •  High Tea (maaltijd)
  •  Onbeperkt verschillende soorten thee

Prijs: € 32,50 p.p. (kinderen van 4 t/m 11 betalen de helft, kinderen t/m 3 zijn gratis)

Deze Moederdag High Tea is geldig op 8 mei 2019.

High Tea met Moederdag

Verwen uw vrouw, mama of oma met een uitgebreide Moederdag High Tea op de Veluwe. Lekker ongedwongen genieten van een workshop, lekker hartige en zoete lekkernijen, thee drinken (of proscecco), of natuurlijk wat anders... We starten met koffie of thee en dan kunt u aanschuiven bij de verschillende workshops. Welke workshops hoort u nog! Na de workshops kunt u heerlijk genieten van alle lekkers. Met mooi weer natuurlijk heerlijk buiten.

Programma

13.00 uur: Ontvangst met een heerlijk glas Proscecco
13.30 uur: High Tea

Veelzijdige evenementen locatie

Iets te vieren? Een verjaardag, familiereünie of wilt u er gewoon even lekker met de familie tussenuit? We verzorgen al jaren de leukste familie uitjes voor families uit heel Nederland. De sfeervolle locatie ligt aan de rand van de Veluwe en dat gecombineerd met het bijzondere activiteitenaanbod met prima eten en drinken zorgt ervoor dat het familie uitjes uitstekend is om hier een dag of meer dagen door te brengen. Ook een uitje organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden?

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Anders overnachtenecotour op de VeluweSteppenFinse Calets aan de bosrandPolysportbuffet

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto