Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Swingend groepsuitje - Salsa workshop met high tea in Nijmegen

Leer de basispassen van de Cubaanse salsa tijdens de workshop Salsa dansen. Om het uitje compleet te maken wordt er een heerlijke high tea geserveerd in het centrum van Nijmegen

vanaf € 43,50 p.p.
Samen smullen met een High Tea in hartje Nijmegen
Samen smullen met een High Tea in hartje Nijmegen
Salsa
Salsa
Salsa
Grand Cafe
Grandcafe in Nijmegen
Danszaal
Front

Salsa en High Tea in Nijmegen

Leer de basispassen van de Cubaanse salsa tijdens de workshop Salsa dansen. Om het uitje compleet te maken wordt er een heerlijke high tea geserveerd in het centrum van Nijmegen

High Tea

Diverse zoete lekkernijen zoals petit fours, scones, bonbons en marmelade. Maar ook de hartigheden als rolsandwiches met zalm, roomkaas en filet Americain ontbreken niet.

Inclusief uiteraard thee maar ook een glaasje bubbels.

Leuk om te doen met vriendinnen en vrienden, maar ook zeer geschikt met collega's tijdens een informeel werkoverleg!Prijs per persoon: €18,50
Duur van de activiteit: 2.0 minuten
Minimaal aantal personen: 2

Workshop Salsa - Cubaans dansavontuur

Waan je in Cuba. Tijdens de workshop nemen wij je mee in dit dans-avontuur. Iedereen kan meedoen. De workshops worden verzorgd door professionals die jullie de basispassen en bijbehorende technieken met plezier aanleren. De workshop is te boeken voor de totale prijs van: € 195,-. Prijs p.p. is berekend met een minimum van 10 personen, € 19,50 p.p. Wij verzorgen deze workshop op de locatie in Arnhem maar uiteraard is het ook mogelijk om op uw locatie te komen. De prijs is exclusief reiskosten.
Prijs per persoon: €19,50
Duur van de activiteit: 1.0 uur
Minimaal aantal personen: 10
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Samen smullen met een High Tea in hartje NijmegenSalsaSalsaSalsaGrand CafeGrandcafe in NijmegenDanszaalFront

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Nijmegen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De stad is gelegen aan de Duitse grens en is de grootste stad van Gelderland. Nijmegen ligt aan de Waal.

Smallevents Nijmegen

Bent u met een klein groepje maar wilt u toch een leuk uitje organiseren voor uw groep? In Nijmegen hebben we verschillende mogelijkheden hiervoor. Uiteraard zijn er voor de actievelingen onder ons verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld een Solex Tocht en verschillende stadsspelen. Daarnaast zijn er veel verschillende workshops te boeken in Nijmegen. Van een workshop paaldansen tot een workshop cocktail shaken en van een workshop disco dansen tot een smartlappen workshop. Wilt u na één van deze leuke activiteiten ergens lekker een hapje eten? Geniet van een uitgebreide lunch of klets lekker bij met je vriendinnen onder het genot van een high tea. Kortom: de mogelijkheden zijn enorm voor een groepsuitje voor kleinere groepen in Nijmegen!

Nijmegen

Nijmegen is geschikt voor iedereen! Bezoek een van de vele musea, het Kronenburgerpark, de Waalkade met vele (eet)cafe’s met terrassen, de oudste winkelstraat de Lange Hezelstraat, de Sterrenwacht, de Nijmeegse Vierdaagse, het relaxoord Sanadome en geniet van een heerlijk diner in een van vele restaurants of de pannekoekboot. Ook zijn de vele fiets- en wandelroutes zeker de moeite waard.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto