Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Snorrend door Giethoorn met High Tea

Dagje uit met vrienden, familie of vrienden en samen snorren door Giethoorn.
  • Minimum aantal personen: 2
  • Duur van de activiteit: 8.0 uur
vanaf € 54,50 p.p.
Fietsen door Giethoorn
Fietsen door Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Gezelligheid in ons Restaurant
Bootje varen door Giethoorn
Uitgebreide omschrijving

Dagje uit met vrienden, familie of vrienden en samen snorren door Giethoorn op de snorfietsen, culinair genieten met een heerlijke high tea en u maakt een rondvaart door dit prachtige waterrijke Overijsselse dorp. 10.30 uur Aankomst bij Station Steenwijk waar uw snorfietsen klaar staan voor een tocht door het natuurgebied 'De Wieden'.

13.15 uur Aankomst bij ons restaurant in Giethoorn waar een rondvaartboot op u ligt te wachten voor een rondvaart door ’t nostalgische Giethoorn en het meer 't Bovenwijde.
14.30 uur: Zeer uitgebreide High Tea bestaande uit:
•Diverse Engelse melanges
•Muffins en scones
•Zoete en hartige sandwiches
•Cake & Quiches
•Chocolade taart
•Tartelettes
•Toast met Cheddar
•Ambachtelijk brood
•Clotted cream
•Diverse marmelades en roomboter 16.00 uur

Aanvang terugweg richting station Steenwijk.

088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
Fietsen door GiethoornGenieten op ons terras in GiethoornRestaurant in GiethoornGezelligheid in ons RestaurantBootje varen door Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.
Toeristische informatie

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke acitiveiten

foto