Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Snorrend door Giethoorn - Rondvaart - High Tea - al vanaf 4 personen!

Dagje uit met vrienden, familie of vrienden en samen snorren door Giethoorn, culinair genieten met een high tea en u maakt een rondvaart door dit prachtige waterrijke Overijsselse dorp.

vanaf € 54,50 p.p.
Er zijn 13 reviews gegeven. 9.1
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Restaurant de Rietstulp

Dit arrangement is inclusief

  •  Huur snorfietsen
  •  Rondvaart van 1 uur (indien nodig verwarmde boot)
  •  Uitgebreide High Tea

Prijs: € 54,50 p.p.

Drankjes tijdens de dag genuttigd zijn exclusief.

Dit arrangement is mogelijk vanaf 2 personen (maximaal 30).

Opmerkingen:

  •  Dit arrangemement is desgewenst uit te breiden met diverse activiteiten
  •  De high tea is te vervangen voor een barbecue of diner
  •  Tijden zijn in overleg aan te passen
  •  Mogelijk vanaf 16 jaar
  •  Rijbewijs is niet nodig

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Snorrend door Giethoorn en omgeving

Dagje uit met vrienden, familie of vrienden en samen snorren door Giethoorn op de snorfietsen, culinair genieten met een heerlijke high tea en u maakt een rondvaart door dit prachtige waterrijke Overijsselse dorp.

Het programma

10.30 uur
Aankomst bij Station Steenwijk waar uw snorfietsen klaar staan voor een tocht door het natuurgebied 'De Wieden'.

13.15 uur
Aankomst bij De Rietstulp waar een rondvaartboot op u ligt te wachten voor een rondvaart door ’t nostalgische Giethoorn en het meer 't Bovenwijde.

14.30 uur:
Zeer uitgebreide High Tea bestaande uit:

  •  Diverse Engelse melanges
  •  Muffins en scones
  •  Zoete en hartige sandwiches
  •  Cake & Quiches
  •  Chocolade taart
  •  Tartelettes
  •  Toast met Cheddar
  •  Ambachtelijk brood
  •  Clotted cream
  •  Diverse marmelades

16.00 uur
Aanvang terugweg richting station Steenwijk

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Restaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpGezellig dagje uit in GiethoornRestaurant de Rietstulp
9.1/10
beoordeling
9.1 op 10
Beoordeling gebaseerd op 13 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
05-04-2016 15:42

We hebben genoten. Was goed geregeld en flexibel in de aanpassing van de tijden. High tea was wel veel zoetigheid en weinig hartig.

gebruiker 9
jannie oudbier
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
12-06-2013 12:12

alles was goed geregeld, we hebben genoten van de fietstocht,alleen jammer dat wij zelf een koude dag hadden uitgezocht, net als het varen en leuke uitleg door onze schipper. en de high tea was ook heerlijk.alles voor herhaling vatbaar.

gebruiker 10
Hanneke Middelweerd
40 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-05-2013 09:20

We hebben een super leuke dag gehad.

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
28-10-2011 17:43

Leuk arrangement, alle onderdelen sloten qua tijd prima op elkaar aan. We konden overal lekker de tijd voor nemen. De snorfiets tocht ging door een mooi gebied en bracht ons naar plekjes van Giethoorn die je anders niet snel ziet. Zeker een aanrader!

gebruiker 10
Greet van Staveren
gebruiker Aanbevolen
03-09-2011 17:50

Hoi, We hebben een geweldige dag gehad. We vonden het een leuk arrangement. De high-tea was echt geweldig. Alleen vonden wij dat het wat meer hartig mocht en wat minder zoet. We gaan het zeker aanbevelen groetjes, Greet

gebruiker 9
Jan de Zeeuw
gebruiker Aanbevolen
22-08-2011 14:19

ondanks de regen in de morgen hebben wij een gezellige dag gehad ,die naar onze mening tot in de puntjes verzorgd was. hiervoor onze hartelijke dank . vriendelijke groet familile de zeeuw van beek.

gebruiker 9
M. van der Zalm
gebruiker Aanbevolen
15-06-2011 18:52

hallo wij vonden de dag zeer geslaagt. op een leuke wijze van de omgeving genoten. en de high tea was erg lekker en uitgebreid. we vonden het zeer fijn dat er zelf om de suikervrije hapjes was gedacht.

gebruiker 10
Carien Jansen
gebruiker Aanbevolen
26-05-2011 11:44

Geweldig dagje uit, prachtige omgeving en goed georganiseerd. De snorfietsen waren geweldig, er stond die dag ontzettend veel wind, maar voor ons was het een eitje. mooie rondvaart en de high tea was heerlijk, kortom wij hebben genoten, bedankt!

gebruiker 9
R. Helmink
gebruiker Aanbevolen
21-04-2011 21:58

Heel leuk, goed geregeld en de high tea heerlijk.

gebruiker 8
R. Westerveld
gebruiker Aanbevolen
07-06-2010 09:42

Een leuke, goed geregelde dag. Snorfietsen was super!! Bedankt!

gebruiker 9
Gerrie Klieverik
gebruiker Aanbevolen
01-12-2009 14:51

Het begon regenachtig (10 minuutjes). Daarna een dag met veel wind. Ondanks dit alles ontzettend een ontzettend leuk arrangement en zeker voor herhaling vatbaar, maar dan wel in het voorjaar of zomer! Complimenten voor de organisatie (Rietstulp).

gebruiker 9
Inge Bode
gebruiker Aanbevolen
26-11-2009 21:51

Erg leuke dag gehad. Grappig op die snorfietsen met een duidelijke route. Rondvaart met een schipper die van alles kon vertellen over de prachtige stulpjes in Giethoorn. Afsluiten met High Tea; heerlijk!

gebruiker 9
H. de Jongh
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 16:57

Was erg leuk arrangement. Vooral met wind tegen erg genoten van de trapondersteunende fietsen. Na een mankement kwam er snel al hulp om het te verhelpen. High tea was goed verzrogd in de Rietstulp. Er werd telkens gevraagd of er genoeg was.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.
Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Giethoorn

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Een leuke, goed geregelde dag. Snorfietsen was super!!
Bedankt! "

R. Westerveld 07-06-2010 09:42

Meer leuke uitjes

foto