Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

High tea vanaf 2 personen. Haarlem Helemaal Hip!

High tea Haarlem voor 2 personen of meer. Laat jullie verwennen!
  • Minimum aantal personen: 2
  • Duur van de activiteit: 2.0 uur
vanaf € 20,35 p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 8.0
high tea op een unieke locatie in Haarlem
high tea op een unieke locatie in Haarlem
Cafe van XO voor een high tea vanaf 2 personen
1ste etage van XO
Uitgebreide omschrijving
Laat jullie lekker verwennen met de luxe High Tea van Grand Café XO in Haarlem. Op tafel zetten we een etagere gevuld met - Chocolade brownies - Sally's mini muffins - Patisserie Allemagne cakejes met glazuurlaag - Chocolade lolly's - Slagroom- chocoladetruffels - Patisserie d'Amande, amandelcakejes - Warme mini saucijzenbroodjes - Vers afgebakken breekbrood belegt met gerookte zalm en vleeswaren - Luxe thee soorten. Geniet van al het lekkers in ons Café op de begane grond. Alleen op reservering.

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u ook terecht op onze 1ste etage en op de zolder, waar u een schitterend uitzicht heeft over de Grote Markt van Haarlem en lekker privé kunt zitten. Op zaterdag is het alleen mogelijk om met minimaal 10 personen een high tea te boeken.
088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
high tea op een unieke locatie in HaarlemCafe van XO voor een high tea vanaf 2 personen1ste etage van XO
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
margriet smit
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-02-2016 09:27

Alles goed geregeld, high tea was heerlijk en meer dan genoeg en bediening was heel vriendelijk.

gebruiker 7
solange nieuwland
49 jaar
gebruiker Aanbevolen
06-06-2013 22:41

prima voor elkaar, lief personeel

Over Grand Cafe XO

Algemeen

Een café, restaurant en clubIn het oude stadscentrum van Haarlem. Je kunt hier eten, uitgaan en je eigen feest organiseren. Dit café ligt midden op de Grote Markt in Haarlem. Deze is bereikbaar met het openbaar vervoer, het NS- en busstation van Haarlem ligt namelijk op circa 10 minuten loopafstand.

Groepen

Groepslunch of -diner: Wil je met een groep besloten lunchen of dineren? Je kunt hier tot 50 personen een 3-gangenmenu reserveren en vanaf 20 personen een buffet. Ook voor een borrel, high tea of feest ben je hier aan het juiste adres.

Nachtleven

Op vrijdag- en zaterdagavond transformeert het café tot club. Vanaf 22.30 tot 04.00 uur draaien er DJ’s. De entree is altijd gratis.

Omgeving

Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland, de stad van het winkelen en de bezienswaardigheden. Haarlem heeft een indrukwekkende historische binnenstad waar je prachtige hofjes, monumenten, musea, theaters, podia, bioscopen, restaurants, markten en evenementen kunt bezoeken. Vanuit Haarlem is ook het strand snel te bereiken. Recreatiegebieden in de omgeving geven de stad een extra uniek karakter en maken Haarlem de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg of een dagje leuke dingen doen.
Toeristische informatie

" Alles goed geregeld, high tea was heerlijk en meer dan genoeg en bediening was heel vriendelijk. "

margriet smit

Haarlem

Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland, de stad van het winkelen en de bezienswaardigheden. Haarlem heeft een indrukwekkende historische binnenstad waar u prachtige hofjes, monumenten, musea, theaters, podia, bioscopen, restaurants, markten en evenementen kunt bezoeken. Vanuit Haarlem is ook het strand snel te bereiken. Recreatiegebieden in de omgeving geven de stad een extra uniek karakter en maken Haarlem de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg of een dagje leuke dingen doen.

Meer leuke activiteiten

foto