Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

High Tea in een Amsterdams top restaurant

Geniet van een heerlijk dagje uit in Amsterdam en een geweldige high tea in een top restaurant dat zowel in Nederland als daarbuiten inmiddels bekend om zijn culinaire niveau tegen betaalbare prijzen.

vanaf € 22,50 p.p.
Er zijn 12 reviews gegeven. 8.9
Chocolade taart Gartine
Chocolade taart Gartine
Restaurant Gartine
Een kistje uien in de moestuin
Omslagfoto van boek Gartine
Moestuin Gartine
Boek van Gartine

Bij deze culinaire High Tea in Amsterdam is inbegrepen:

  •  Soep van de moestuin
  •  Quiche uit de oven gevuld met lekkers uit de tuin
  •  Zuurdesembolletje met slow-food beleg
  •  Toastje zalm
  •  Assortiment van huisgemaakte taart
  •  Cupcake
  •  Huisgemaakte bonbon
  •  Grote pot thee

Prijs: € 22,50 p.p.
Deze High Tea is te boeken van 2 tot 20 personen.

Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten.

U kunt de locatie op deze dagen wel exclusief resereveren voor een groep vanaf 20 personen voor een high tea of een heerlijke lunch met of zonder rondvaart. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Het restaurant is gesloten van 23 december 2016 tot en met 8 januari 2017.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

High Tea in Hartje Amsterdam

Een dagje Amsterdam is voor vele Nederlanders elk jaar weer een perfect uitje. Als u dan een dagje naar Amsterdam gaat is dit restaurant een topper om te genieten van een heerlijke high tea.

Culinair genieten in hartje Amsterdam

Het restaurant ligt midden in Amsterdam tussen talrijke bezienswaardigheden en een paar meter van dé winkelstraat in Nederland, de Kalverstraat. Dit Slow food restaurant is 1 van de weinige lunch restaurants in Amsterdam. Het gezellige restaurant heeft een warme stijlvolle uitstraling. De uitbaters, Willem Jan en Kirsten zorgen voor een warm ontvangst en presenteren ook volgens vele vakbladen in binnen en buitenland een ongekend culinair niveau tegen betaalbare prijzen. Sluit een dagje Amsterdam af met een High Tea midden in Amsterdam.

De Moestuin

De groenten en fruit worden uit een eigen grote moestuin betrokken. Willem Jan en Kirsten over hun Moestuin. Dit was altijd al onze droom: een eigen moestuin met daarbij een kruidentuin, een grote kas en een boomgaard. En die is er gekomen! Uw gerecht, onze moestuin. Een kruidentuin waarde meest uiteenlopende kruiden groeien, van daslook tot roomse kervel. Een boomgaard met een keur aan fruitbomen, zoals appels, pruimen en peren. De kas waar verschillende tomatenrassen in alle kleuren aan hun trossen hangen en grote hoeveelheden komkommers, paprika’s en pepers geoogst worden. En tenslotte natuurlijk de grote moestuin met de gangbare, maar ook de vergeten groenten. In dit restaurant staat de liefde voor eten voorop!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Chocolade taart GartineRestaurant GartineEen kistje uien in de moestuinOmslagfoto van boek GartineMoestuin GartineBoek van Gartine
8.9/10
beoordeling
8.9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 12 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
10.0
Ligging
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Service
10.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 10
Gordana nvt Biki
42 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
17-02-2015 11:55

Het was een leuke plek, mooi ingericht, prachtige servies, eten zag er leuk uit en was erg lekker, heel vriendelijken en vrolijke personeel. Zeker de moeite waard om weer naar toe te gaan.

  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
gebruiker 8
F. de Vin
gebruiker Aanbevolen
05-10-2011 12:30

Ik had een iets ruimere, lichte ambiance verwacht, maar had de site niet goed bekeken blijkbaar. Bediening on amsterdams prettig: kennis, accuraat en vriendelijk. Heerlijk eten en alles heel overvloedig. Prettige plek: kom ik zeker terug..

gebruiker 8
Willy Smit
gebruiker Aanbevolen
24-09-2011 10:23

Fijne ontvangst, heerlijk eten, lekker ontspannen.

gebruiker 9
Sonja van de Water
gebruiker Aanbevolen
06-04-2011 16:01

zeer vriendelijke bediening,een fantastische hightea met lekkere thee ,lekker soepje met verse ingredienten,heerlijke hartige soesjes,quiche,sandwich ,zoet met chocoladetaart,perentaart,cheesecake cupcakes en andere heerlijkheden allemaal even smaakvol.

gebruiker 10
M. Verhoeff
gebruiker Aanbevolen
02-03-2011 20:21

We hebben genoten, de gastheer was zeer attent, de ambiance is goed en een heerlijke High Tea, Fantastisch een dikke Tien. Chapeau!!

gebruiker 10
M. Staneke
gebruiker Aanbevolen
06-02-2011 19:25

Heerlijke high tea, leuke gerechten, attente vriendelijke bediening, kortom we hebben genoten. Aanrader!

gebruiker 8
J. Schuil
gebruiker Aanbevolen
23-10-2010 22:31

Zeer prettige bediening. De hartige hapjes waren heerlijk. Sommige zoete hapjes vonden we heerlijk, andere minder lekker.

gebruiker 8
C. van Leeuwen
gebruiker Aanbevolen
31-08-2010 22:13

Heel leuk gehad afgelopen zaterdag! Klein en verzorgd.

gebruiker 9
Theresia Petram
gebruiker Aanbevolen
03-08-2010 19:39

zeker voor herhalingen we hebben genoten en het was zo lekker alles ik zal zeker terug komen mvg Theresia

gebruiker 9
N. Erkamp
gebruiker Aanbevolen
07-02-2010 10:44

Het was boven verwachting. Ik heb mij in geen tijden zo gastvrij gevoeld. Het eten en de bediening was geweldig. De liefde voor hun werk straalt van deze mensen af. Gartine is een echte aanrader.

gebruiker 8
L. Roelofsen
gebruiker Aanbevolen
26-01-2010 19:24

Gezellige kleinschalige locatie met goede soep, gevolgd door heerlijke hartige hapjes en nog lekkerdere zoetigheden. Spontane bediening die je vertelt wat er geserveerd wordt. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Een aanrader!

gebruiker 10
E. Swanborn
gebruiker Aanbevolen
23-12-2009 10:33

Een higher tea dan de High Tea bij Gartine is er denk ik niet. De plek in Amsterdam, de inrichting, de overheerlijke verse produkten, de bijzonder vriendelijke bediening: het was in één woord fantastisch. Wat een verwennerij!

Over Onze partner

Algemeen

Midden in het hectische centrum van Amsterdam kunt u bij dit restaurant in alle rust genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of high tea. Wij bieden ruimte aan maximaal 24 personen en we beschikken bovendien over een klein terrasje.

Vers uit de moestuin

Onze producten komen rechtstreeks uit onze eigen moestuin! Wij steunen Stichting adopteer een kip en werken met biologische eieren. Ook vindt u op onze kaart authentieke streekproducten die voldoen aan de criteria van de Slow Food organisatie. Ons brood betrekken we van het Vlaamsch Broodhuys.

Passie voor patisserie

In de loop der jaren zijn wij gepassioneerd geraakt door patisserie. Onze huisgemaakte taarten en zoetigheden zijn dan ook volop aanwezig.

Unieke beleving

In aanloop naar het restaurant hebben wij in onze vrije tijd verschillende antiekmarkten in binnen- en buitenland bezocht, op zoek naar antiek servies en bestek.

Het verzamelen van dit alles is een wat uit de hand gelopen hobby geworden en er moest een keuze gemaakt worden uit onze grote verzameling. Ontdek zelf onze selectie.

Prominent aanwezig is onze Portugese kroonluchter die tezamen met de afbeelding van de hammaaltijd van Lancret een prachtige aanvulling is op de gehele uitstraling van ons bedrijf.

Kortom, een ambiance waar liefde voor eten voorop staat!

Amsterdam

Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg!

" zeker voor herhalingen we hebben genoten en het was zo lekker alles ik zal zeker terug komen mvg Theresia "

Theresia Petram 03-08-2010 19:39

foto