Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

High Tea in een boerenhofstede met Activiteit - Leuk uitje in Overijssel

Geniet van een uitgebreide high tea in de rustieke omgeving van de Weerribben in de boerenhofstede of bij mooi weer op het terras aan het water. Wissel de Engelse gezelligheid af met oer Hollandse activiteiten als klootschieten, boerengolf en boeren bowling.

vanaf € 25,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Klootschieten
Klootschieten
Cupcakes
Heerlijk smullen maar
Gezellig tafelen
`t Binnenhof
Cupcakes
Restaurant
buffet

Dit culinaire arrangement in Overijssel is inclusief:

 •  Ontvangst met warme consumptie met speculaas
 •  Klootschieten op de weg of boerenactiviteiten
 •  High tea

Prijzen (vanaf 2 personen):
High Tea arrangement: € 25,00 p.p. (3 t/m 12 jaar € 12,50 p.p.).

U kunt de high tea ook vervangen door een high beer of high wine (combinaties zijn ook mogelijk).

High beer 
Geniet in onze lounge, bij de open haard of op ons gezellige terras aan het water van een van de verschillende speciale bieren tijdens de 3-gangen high beer. Bij iedere gang proeft u 2 soorten speciaal bier en kiest u welk bier u wilt nuttigen. Ieder glas bier wordt geserveerd met bijpassende culinaire hapjes.

High wine Proef tongstrelende wijnen met culinaire hoogstandjes
Optimaal ontspannen bij Knisperend vuur, gezellige zithoek of bij het water, terwijl de high wine begint. Bij iedere gang proeft u 2 wijnen en geeft u aan welke wijn uw voorkeur heeft en worden daar culinaire hapjes bij geserveerd. De high wine bestaat uit 3-gangen.

De prijs van deze High Tea met activiteit is geldig tot en met 31 december 2019.

Actief culinair uitje in Overijssel

Geniet van de high service in een mooie en rustieke omgeving. Combineer een high tea, met diverse activiteiten zoals klootschieten op de weg, boerengolf of -bowling. De high tea vindt plaats in ’t Binnenhof, een voormalige rietgedekte boerderij waar u in een gezellige sfeer kunt genieten. Bovendien kunt u vrij gebruik maken van het zwembad en andere sportfaciliteiten.

Het programma:

11.00 uur:
Ontvangst in ’t Binnenhof met een warme consumptie naar keuze. 

11.30 uur:
Een activiteit naar keuze:

Activiteiten zonder toeslag

 •  Klootschieten
 •  Boerengolf/bowling
 •  Vrij gebruik zwembad, jeu de boules, bIljart, darts, tafeltennis, voetbaltafel en diverse andere faciliteiten

Activiteiten met toeslag

 •  Klimbos Avontuurlijk Paasloo (+ 17,50)
 •  Arrow Battle (+10,00)
 •  Boogschieten (+6.50)
 •  Kickbike/fietsroute (+10,00)
 •  Bubbeltime (aqua en bouncingbubbel (+10,00 )

13.30 uur:
Bij terugkomst wordt de uitgebreide High tea geserveerd

15.30 uur:
Geschat einde

Opmerkingen:
Tijden zijn in overleg aanpasbaar.
Het is mogelijk om een combinatie te boeken van een high tea, high wine en high beer.

High Tea

De high tea wordt in 2-gangen geserveerd en bestaat uit o.a. brownies, muffins, scones, petit fours, soesjes, sandwiches, chocolade, petit crolines en foccacia. Tijdens de high tea maakt u gebruik van diverse Engelse Melanges van Lipton thee (Koffie is eventueel mogelijk, niet onbeperkt).

Op zoek naar wat nieuws? Probeer dan onze high wine of high beer (combinatie ook mogelijk, zowel alcoholisch als non-alcoholisch).

Combinaties van de high services zijn mogelijk.

Ontspanning

U kunt tijdens uw verblijf vrij gebruik maken van het zwembad, darts, biljart, tennisbaan, klootschieten en de boerengolf/-bowling.

Op zoek naar spanning: Stap in onze Battle Arena voor een ronde Arrow Battle (paint bal met pijl en boog) of ga 700 meter klimmen en klauteren tussen de bomen in het Klimbos

Op zoek naar Hilariteit: Doe dan een ronde aqua- en bouncing bubbelen en ga lopen op het water of rollebollen door de Weerribben 

Workshop high tea

Wilt u zelf onder begeleiding een gedeelte van uw high tea voorbereiden, volg dan de workshop high tea. U maakt zelf bon bons, chocolade ganering, 3 verschillende manieren sandwiches, schrijven met chocolade en verwerken van mouses. Met aansluitend de zelf gemaakte high tea. 

Prijs voor een workshop zijn € 42,50 p.p. Informeern naar de mogelijkheden.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

KlootschietenCupcakesHeerlijk smullen maarGezellig tafelen`t BinnenhofCupcakesRestaurantbuffet
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
14-09-2016 13:05

We hebben een fijne dag gehad met 7 volwassenen en 3 kinderen. De combinatie van fietsen met kick-bikes is een aanrader. Mooie route, maar wel opletten i.v.m. de smalle fietspaden. Helaas was er voor de kinderen geen duidelijk alternatief voor de high tea, beer of wine, maar dit is bij de afrekening prima opgelost. Daarnaast waren er genoeg speelmogelijkheden binnen en buiten en een zwembad. We kwamen tijd te kort.

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

" We hebben een fijne dag gehad met 7 volwassenen en 3 kinderen. De combinatie van fietsen met kick-bikes is een aanrader. Mooie route, maar wel opletten i.v.m. de smalle fietspaden. Helaas was er voor de kinderen geen duidelijk alternatief voor de high tea, beer of wine, maar dit is bij de afrekening prima opgelost. Daarnaast waren er genoeg [..] "

Anoniem 14-09-2016 13:05

Meer leuke uitjes

foto