Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

TukTuk tour met High Tea - Groepsuitje in het Land van Maas en Waal

Beleef het land van maas en waal vanuit een tuktuk! Lekker tuffen over boerenweggetjes en dijkjes, met als eindpunt Theetuin Appeltern waar een heerlijke high tea klaarstaat.

vanaf € 47,50 p.p.
TukTuk tour door het Land van Maas en Waal
TukTuk tour door het Land van Maas en Waal
TukTuk tour door het Land van Maas en Waal
Riverside Outdoor Events
Riverside Outdoor & Events

Bij dit groepsuitje in het Land van Maas en Waal is inbegrepen:

  •  Ontvangst met Koffe of Thee
  •  TukTuk met route voor maximaal 7 personen
  •  Uitgebreide High Tea bij de Tuinen van Appeltern

Prijs: € 47.50 p.p. op basis van minimaal 6 personen.

De prijs van dit uitje is geldig tot en met 31 december 2019.

TukTukken met uitgebreide High Tea

Beleef het land van Maas en Waal vanuit een tuktuk! Lekker tuffen over boerenweggetjes en dijkjes, met als eindpunt Theetuin Appeltern waar een heerlijke uitgebreide high tea klaarstaat.

Programma

Na ontvangst met een kopje koffie of thee, krijgt u uitleg over het rijden van de 7 persoons elektrische limo Tuktuk en kan het genieten beginnen. U krijgt een route mee die u de leukste plekjes van Maas en Waal laat zien.

Uitgebreide Hight Tea

Dat heerlijke moment op de dag waar de tafel gevuld wordt met thee en hartige en zoete lekkernijen, en er tijd in overvloed is om samen met familie of vriend(inn)en heerlijk bij te praten. Het is het moment dat de Engelsen ‘afternoon tea’ noemen, maar wij vooral kennen als high tea. In de Theetuin volgen wij die verrukkelijke Engelse traditie. Zowel als de temperaturen dalen en we liever de knusse warmte van binnen opzoeken als in het prille voorjaar of de heerlijke zomer kunt u genieten van onze heerlijke High Tea aangevuld met seizoensproducten.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

TukTuk tour door het Land van Maas en WaalTukTuk tour door het Land van Maas en WaalRiverside Outdoor EventsRiverside Outdoor & Events

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Centraal in Nederland aan watersportrecreatiegebied. Locatie, met uitstraling strandpaviljoen op schiereiland met ruim 3 ha. groot terrein geschikt tot 2500 personen. Wij beschikken over een breed scala aan activiteiten op het gebied van Outdoor. Daarnaast boot-, fietsverhuur en verhuur van Tuktuk's. Groepskampeerterrein voor overnachtingsmogelijkheden.

Faciliteiten

Strandpaviljoen met gezellige bar en rondom een terras met uitzicht op het water. Omliggend terrein met eigen zwemstrandje, 3 beachvolleybalvelden en grote grasvelden voor activiteiten. Outdoor activiteiten als boogschieten, vlotbouwen, teamspelen, mind games, katapult schieten, highlandgames, bootverhuur van zeilboten, elektrische sloepen, motorbootjes, canadese kano's, windkarts, waterfietsen. Fietsverhuur van toerfietsen, mountainbikes en tandems. TukTuk verhuur 3 luxe, elektrische limo tuktuk's voor 7 personen.

Ligging

Centraal in Nederland in driehoek Nijmegen, Den Bosch, Tiel.Gelegen op een schiereiland in waterrecreatiegebied De Gouden Ham. De Gouden Ham is een 4 ha. groot waterrecreatiegebied met een open verbinding naar de Maas.

Omgeving

Appeltern ligt in het Rivierenland, getypeerd door dijken, fruitbloesem en uitgestrekte uiterwaarden. Onze locatie ligt op de kop van een schiereiland, dus met veel privacy voor de groepen, direct aan het water gelegen.In de nabije omgeving zijn de bekende Tuinen van Appeltern.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto