Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Culinair groepsarrangement in hartje Amsterdam met een high tea of lunch en rondvaart

Exclusief genieten van een heerlijke lunch of high tea en een rondvaart in Amsterdam. Het restaurant ligt midden in Amsterdam tussen talrijke bezienswaardigheden en is zowel in Nederland als daarbuiten inmiddels bekend om haar bijzonder culinaire niveau.

vanaf € 21,95 p.p.
Restaurant Gartine
Restaurant Gartine
Rondvaartboot amsterdam
Een kistje uien in de moestuin
Chocolade taart Gartine
Boek van Gartine
Moestuin Gartine
Omslagfoto van boek Gartine

Dit arrangement is inclusief

Voor een groep vanaf 20 personen bieden wij u een tweetal mogelijkheden:

High-tea deze bestaat uit
Soep van de moestuin, buideltje uit de oven gevuld met lekkers uit de tuin, zuurdesembolletje met slow-food beleg, toastje zalm, assortiment van huisgemaakte taart, cupcake, huisgemaakte bonbon, grote pot thee.
Prijs: € 21,95

Lunch menu
Suggestie 1
 •  Soep uit de moestuin geserveerd met een flûte en roomboter
 •  Diverse zuurdesembroodjes ( 3 p.p ) met Slowfood beleg
 •  Huisgemaakte patisserie
 •  Incl. 1 glas jus d’orange en 1 koffie
Menuprijs € 21,50 p.p.
 •  Incl. 1 glas champagnoise, 1 glas wijn en 1 koffie
Menuprijs € 27,50 p.p.

Suggestie 2
 •  Soep uit de moestuin geserveerd met een flûte en roomboter
 •  Diverse sandwiches ( 3 p.p ) met hartig beleg
 •  Quiche
 •  Toast met zalm en mierikswortelcrème
 •  Huisgemaakte patisserie
 •  Incl. 1 glas jus d’orange, mineraalwater, 1 koffie
Menuprijs € 28,50 p.p.
 •  Incl. 1 glas champagnoise, 1 glas wijn, mineraalwater, 1 koffie
Menuprijs € 34,50 p.p.

Extra informatie

De arrangementen zijn uit te breiden met een rondvaart gedurende een uur door de Amsterdamse grachten meerprijs € 8.

De bovenstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 20 personen en maximaal voor 28 personen en alleen op maandag en dinsdag
omdat het restaurant dan voor publiek gesloten is. U heeft de locatie dus exclusief voor uw gezelschap.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Exclusief culinair genieten in hartje Amsterdam

Heeft u iets te vieren of wilt u met uw famillie, vrienden of collega's even ongestoord samen zijn dan is dit arrangementen in hartje Amsterdam zeker iets voor u.

Het restaurant ligt midden in Amsterdam tussen talrijke bezienswaardigheden en een paar meter van dé winkelstraat in Nederland, de Kalverstraat.

Dit Slow food restaurant is 1 van de weinige lunch restaurants in Amsterdam. Het gezellige restaurant heeft een warme stijlvolle uitstraling. De uitbaters, Willem Jan en Kirsten zorgen voor een warm ontvangst en presenteren ook volgens vele vakbladen een ongekend culinair niveau tegen betaalbare prijzen.

Zij bieden u de mogelijkheid om met dit groepsarrangement exclusief van deze locatie en natuurlijk het eten te genieten. U bent alleen met uw eigen gezelschap en kunt genieten van een uitgebreide High-tea of een heerlijk menu speciaal voor u bereid.

De Moestuin

De groenten en fruit worden uit een eigen grote moestuin betrokken.

Willem Jan en Kirsten over hun Moestuin.

Dit was altijd al onze droom: een eigen moestuin met daarbij een kruidentuin, een grote kas en een boomgaard. En die is er gekomen! Uw gerecht, onze moestuin.
Een kruidentuin waarde meest uiteenlopende kruiden groeien, van daslook tot roomse kervel. Een boomgaard met een keur aan fruitbomen, zoals appels, pruimen en peren.
De kas waar verschillende tomatenrassen in alle kleuren aan hun trossen hangen en grote hoeveelheden komkommers, paprika's en pepers geoogst worden. En tenslotte natuurlijk de grote moestuin met de gangbare, maar ook de vergeten groenten.

In dit restaurant staat liefde voor eten voorop!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Restaurant GartineRondvaartboot amsterdamEen kistje uien in de moestuinChocolade taart GartineBoek van GartineMoestuin GartineOmslagfoto van boek Gartine

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Midden in het hectische centrum van Amsterdam kunt u bij dit restaurant in alle rust genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of high tea. Wij bieden ruimte aan maximaal 24 personen en we beschikken bovendien over een klein terrasje.

Vers uit de moestuin

Onze producten komen rechtstreeks uit onze eigen moestuin! Wij steunen Stichting adopteer een kip en werken met biologische eieren. Ook vindt u op onze kaart authentieke streekproducten die voldoen aan de criteria van de Slow Food organisatie. Ons brood betrekken we van het Vlaamsch Broodhuys.

Passie voor patisserie

In de loop der jaren zijn wij gepassioneerd geraakt door patisserie. Onze huisgemaakte taarten en zoetigheden zijn dan ook volop aanwezig.

Unieke beleving

In aanloop naar het restaurant hebben wij in onze vrije tijd verschillende antiekmarkten in binnen- en buitenland bezocht, op zoek naar antiek servies en bestek.

Het verzamelen van dit alles is een wat uit de hand gelopen hobby geworden en er moest een keuze gemaakt worden uit onze grote verzameling. Ontdek zelf onze selectie.

Prominent aanwezig is onze Portugese kroonluchter die tezamen met de afbeelding van de hammaaltijd van Lancret een prachtige aanvulling is op de gehele uitstraling van ons bedrijf.

Kortom, een ambiance waar liefde voor eten voorop staat!

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto