Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Energiezuinig Giethoorn - Groen groepsuitje in Overijssel

Een dagje genieten van de omgeving op een energiezuinige manier, optimaal de natuur ontdekken en deze zo min mogelijk belasten, veel plezier tijdens een ontspannen rondrit. Dat is waar energiezuinig Giethoorn voor staat.

vanaf € 54,50 p.p.
Fluisterboot
Fluisterboot
Fietsen door Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
hightea
Bootje varen door Giethoorn

Dit arrangement is mogelijk vanaf 6 personen en is inclusief:

  •  Huur fluisterfietsen
  •  Huur fluisterboot
  •  Uitgebreide High tea

Prijs: € 54,50 p.p. op basis van minimaal 6 personen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Energiezuinig Giethoorn

Een dagje genieten van de omgeving op een energiezuinige manier, optimaal de natuur ontdekken en deze zo min mogelijk belasten, veel plezier tijdens een ontspannen rondrit. Dat is waar energiezuinig Giethoorn voor staat.

Het programma:

10.30 uur
Ontvangst bij NS-station Steenwijk. Hier stapt u na en korte uitleg op de elektrofiets (snorfiets) om via en mooie route naar Giethoorn te rijden. Onderweg hebt u de gelegenheid om bij één van de terrasjes te stoppen (gebruik op eigen gelegenheid)

13.15 uur
Bij aankomst bij het restaurant ligt de fluisterboot voor u klaar voor een tocht van 1 uur door Giethoorn en omgeving.

14.30 uur
Bij terugkomst wordt er een uitgebreide high tea geserveerd in het restaurant.

16.00 uur
Vertrek naar Steenwijk

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

FluisterbootFietsen door GiethoornGenieten op ons terras in GiethoornOns Restaurant in GiethoornhighteaBootje varen door Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto