Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Fotoworkshop in Giethoorn

Na deze dag zullen uw foto’s nooit meer hetzelfde zijn. Een professionele fotograaf legt u tijdens een korte workshop uit hoe u bijzondere foto’s maakt. Hierna gaat u dit zelf in de praktijk brengen in het meest fotogenieke dorp van Nederland: Giethoorn.

vanaf € 147,50 p.p.
De Dames van de Jonge
De Dames van de Jonge
De Dames van de Jonge
De Dames van de Jonge
Fietsen door de Weerribben
Hotel de Dames van de Jonge

Bij deze fotoworkshop in Giethoorn is inbegrepen

  •  Ontvangst met koffie, thee en gebak
  •  Workshop fotograferen
  •  Uitgebreide lunch
  •  Koffie en thee break
  •  Afsluiting met een hapje en een drankje
Prijs: € 147,50 p.p. op basis van minimaal 8 personen en maximaal 12 personen.

Eventueel uit te breiden met een heerlijk 3-gangen of 4-gangen keuzediner vanaf € 27,50 per persoon. Of een overnachting bij de Dames van De Jonge (vanaf € 85,- inclusief ontbijt)

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Fotoworkshop in Giethoorn

Na deze dag zullen uw foto’s nooit meer hetzelfde zijn. Een professionele fotograaf legt u tijdens een korte workshop uit hoe u bijzondere foto’s maakt. Hierna gaat u dit zelf in de praktijk brengen in het meest fotogenieke dorp van Nederland: Giethoorn.

Vervolgens worden de foto's besproken. Een beamer en duidelijke gouden tips helpen u bij het bekijken van het fotoresultaat. Een uitgelezen workshop voor het versterken van een bedrijfsteam. Creativiteit en inzicht wordt aangesproken en verborgen talenten in uw team worden ontdekt.

Let op een eigen camera is vereist!

Het hotel

U wordt hartelijk ontvangen bij Hotel Restaurant De Dames van de Jonge voor dit arrangement. Hotel Restaurant de Jonge kenmerkt zich door haar rustige polderwegen met links en rechts schitterend natuur, getooid in de schoonheid van het seizoen. Rietlanden, weilanden, slootjes, meren en hier en daar een molen.

Bezoek het karakteristieke waterdorpje Giethoorn en ontdek de mooiste stukjes natuur van De Wieden en De Weerribben.

Het programma

9.30-10.00 uur
Ontvangst met koffie, thee en Gieters gebak

10.00-11.30 uur
Inleiding en instructie basisbegrippen fotografie aan de hand van praktische voorbeelden

11.30 -12.30 uur
1e ronde fotograferen onder begeleiding van fotograaf in het Oude Dorp

12.30-13.15 uur
Een uitgebreide lunch met soep, salade en broodjes

13.15-15.30 uur

2e ronde fotograferen nu aan boord van een boot…….

15.30-15.45 uur
Koffie/thee break

15.45-17.00 uur
Bespreken van de gemaakte foto’s

17.00-17.30 uur
Afsluiting met een hapje en een drankje
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

De Dames van de JongeDe Dames van de JongeDe Dames van de JongeFietsen door de WeerribbenHotel de Dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto