Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Fietstocht met route door Giethoorn

Beleef Giethoorn op de fiets. Bepaal zelf uw route en stops.
  • Minimum aantal personen: 2
  • Duur van de activiteit: 3.0 uur
vanaf € 8,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Fietsen door Giethoorn
Fietsen door Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Fietstocht door Giethoorn
Het water in Giethoorn
Uitgebreide omschrijving

Bij aankomst bij ons restaurant staan de fietsen al voor u klaar voor een mooie fietsroute langs de vele terrasjes en de mooie omgeving van Giethoorn. Ook kunt u onderweg een bezoek brengen aan bijvoorbeeld De Oude Aarde. Eventueel kunt u deze activiteit uitbreiden met een lunch of diner bij ons restaurant.

088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
Fietsen door GiethoornOns Restaurant in GiethoornFietstocht door GiethoornHet water in Giethoorn
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
7.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met een groep
15-09-2013 11:58

Fietstocht door Giethoorn. De kaart van de route vond ik niet helemaal duidelijk. We zijn 2 x verkeerd gefietst. De omgeving is prachtig, personeel vriendelijk en behulpzaam. We hadden liever met handremmen gehad, maar ik begrijp dat dit meer onderhoud vergt. Wat dat betreft vonden we de huurprijs redelijk hoog.

  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.
Toeristische informatie

" Fietstocht door Giethoorn.
De kaart van de route vond ik niet helemaal duidelijk.
We zijn 2 x verkeerd gefietst.
De omgeving is prachtig, personeel vriendelijk en behulpzaam.
We hadden liever met handremmen gehad, maar ik begrijp dat dit meer onderhoud vergt. Wat dat betreft vonden we de huurprijs redelijk hoog.
"

Anoniem

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke acitiveiten

foto