Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Fietsarrangement in Giethoorn - Op pad met de locals

Bent u op zoek naar een leuk en actief uitje in Giethoorn en omgeving? Zoek dan niet verder, want dan zit u tijdens onze Fiets met locals in Giethoorn goed!

vanaf € 25,- p.p.
De Dames van de Jonge
De Dames van de Jonge
Het Noorderpad
Fietsen door de Weerribben
Hotel de Dames van de Jonge

Dit fietsarrangement in Giethoorn is inclusief:

  •  Lokale gids
  •  Fiets
  •  Regenponcho’s (mocht dit nodig zijn)
  •  Te boeken op uw dag en uw starttijdstip

Prijs: € 25,00 p.p. 

  •  Toeslag voor e-bikes € 12,00 per persoon
  •  Tijdsduur: 3 uur
  •  Minimaal aantal personen: 8

Uitbreidingsmogelijkheden

  •  Uit te breiden met heerlijk 3-gangen keuzediner voor € 27,50 per persoon
  •  Uit te breiden met een high tea voor € 24,50 per persoon
  •  Er is ook een kortere variant van 2 uur beschikbaar voor € 21,50 per persoon.

De prijs van dit fietsarrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019.

Fietsen in Giethoorn

Bent u op zoek naar een leuk en actief uitje in Giethoorn en omgeving? Zoek dan niet verder, want dan zit u tijdens onze Fiets met locals in Giethoorn goed!

Het Hotel

U wordt hartelijk ontvangen bij het hotel restaurant voor dit arrangement. Giethoorn kenmerkt zich door haar rustige polderwegen met links en rechts schitterend natuur, getooid in de schoonheid van het seizoen. Rietlanden, weilanden, slootjes, meren en hier en daar een molen. Bezoek het karakteristieke waterdorpje Giethoorn en ontdek de mooiste stukjes natuur van De Wieden en De Weerribben.

Het programma

Onze gidsen staan voor u klaar om uw groep een onvergetelijke tour in Giethoorn en omgeving te bezorgen. Tijdens onze tocht op de fiets komt u langs de mooiste plekjes van de het dorp zoals de boerderijen van BN-ers. Er wordt natuurlijk niet de hele tijd gefietst; op de mooiste locaties zullen onze gidsen u leuke verhalen en anekdotes vertellen. Onze fietstocht bevat uiteraard een stop op een unieke locatie in Giethoorn, voor een verfrissend drankje. Onze fietstours door Giethoorn vertrekken allemaal vanaf het hotel in Giethoorn.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

De Dames van de JongeHet NoorderpadFietsen door de WeerribbenHotel de Dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto