Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Gezellig Fiets arrangement - Fietstocht met opdrachten in de Achterhoek

Gezellig fietsen in Gelderland door de mooie verrassende omgeving. Met natuurlijk verschillende vragen die u oplettend maakt. Daarna komt u lekker bij tijdens een heerlijk buffet.

vanaf € 36,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Omgeving van de Partyboerderij
Eten

Dit gezellige fiets arrangement is inclusief

  •  ontvangst met koffie en iets lekkers
  •  fietsroute
  •  een flesje drinken en een overheerlijke versnapering voor onderweg
  •  buffet
  •  nagerecht met slagroom
  •  ter afsluiting een kop koffie met een bonbon
  •  prijsuitreiking
Prijs: € 36,50 p.p. (met GPS € 4,50 extra)

Drankjes op afkoop of nacalculatie
Minimaal 20 personen (anders in overleg)
Tijdsduur ± 5 uur
Huren van fietsen mogelijk, maar wel van tevoren reserveren.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Groepsuitje in Gelderland - Fietsen door de mooie omgeving

Gezellig fietsen in Gelderland door de mooie verrassende omgeving. Met natuurlijk verschillende vragen die u oplettend maken. Daarna rust u lekker uit tijdens een heerlijk buffet.

Beantwoord de vragen tijdens de fietstocht - Geniet van een buffet

U wordt ontvangen met koffie en iets lekkers. Ondertussen krijgt u de fietsroute (± 20 km) uitgereikt. Daarmee trekt u in kleine groepjes gezellig de weide omgeving in. Voor onderweg krijgt u natuurlijk een flesje drinken en een overheerlijke versnapering mee en opdrachten.

Bij terugkomst bij de locatie kunt u onder het genot van een drankje gezellig napraten en antwoorden uitwisselen over de route. Als alle antwoordformulieren zijn ingevuld, gaat u met zijn allen lekker genieten van een buffet. Dit bestaat uit een BBQ buffet of een hutselbuffet met onbeperkt vlees, salades, aardappelgarnituren, sauzen, boters met vers knapperig stokbrood en een verse fruitsalade enz. U krijgt een smakelijk nagerecht met slagroom en als afsluiting een kop koffie met bonbon. Dan volgt nog de prijsuitreiking; wie heeft er gewonnen?

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveOmgeving van de PartyboerderijEten

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto