Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Ontdek Amsterdam op de Fiets - Gezellig dagje uit

Geen zin om doelloos rond te slenteren door Amsterdam? Huur uw eigen fiets en maak gebruik van de fietskaart van de stad. Amsterdam is namelijk bij uitstek de stad om te fietsen!

vanaf € 12,- p.p.
Yellow Bike
Yellow Bike
Vondelpark
Fietstour
Yellow Bike
Gele Fietsen
Fietstour

Dit arrangement is inclusief:

  •  Fietshuur voor de gehele dag

Prijs: € 12 p.p.

Tours:

  •  Fietstour naar keuze
  •  Inclusief gids
  •  Fietshuur
  •  Poncho indien nodig

Prijzen:
Kleine tour Amsterdam: € 24,50 p.p. exclusief consumpties
Grote tour Amsterdam: € 29,50 p.p. exclusief consumpties
Waterland tour: € 34,50 p.p. exclusief consumpties
Jordaan tour: € 24,50 p.p. exclusief consumpties vanaf 8 personen

De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Op de fiets door Amsterdam

Geen zin om doelloos rond te slenteren door Amsterdam? Huur uw eigen fiets en maak gebruik van de fietskaart van de stad. Amsterdam is namelijk bij uitstek de stad om te fietsen!

Tours

Het is mogelijk om een fiets te huren met een routekaart voor € 12 p.p. voor de gehele dag, of u kunt één van onderstaande tours boeken met vertrek op vaste tijden.

Kleine tour Amsterdam
In korte tijd toch een groot deel van Amsterdam zien? Samen met een leuke gids leert u tijdens deze 2 uur durende tour de vele gezichten en bekende bezienswaardigheden van Amsterdam kennen. U fietst onder andere door de gezellige Jordaan, over de beroemde grachtengordel en door de chique P.C. Hooftstraat. U passeert natuurlijk ook een van de oudste delen van de stad: de Wallen. Op verschillende bijzondere plekken zal de gids u mooie verhalen vertellen, bijvoorbeeld over het Amsterdam van de Gouden Eeuw, het Rijksmuseum en het smalste huis van de stad. Natuurlijk komt u ook meer te weten te over de allerleukste winkelstraatjes en restaurants. De kleine tour is de beste manier om Amsterdam in korte tijd goed te leren kennen! Duur: 2 uur

Prijs: € 24,50 p.p. exclusief consumpties

Grote tour Amsterdam
Al 28 jaar de meest populaire fietstour door hartje Amsterdam. Onder leiding van een enthousiaste gids fietst u niet alleen langs alle bekende bezienswaardigheden zoals de grachten, de Jordaan, het Leidseplein, het Vondelpark en de Rosse buurt maar ook langs talloze prachtige onbekende plekjes. U zit natuurlijk niet de hele tijd op de fiets. De gids stopt regelmatig om boeiende informatie over de historie van Amsterdam te geven en er wordt halverwege gepauzeerd om iets te drinken. Duur: 3 uur inclusief 20 minuten pauze.

Prijs: € 29,50 p.p. exclusief consumpties

Waterland tour
Binnen vijf minuten bent u de stad uit en fietst u door het mooie en beroemde Noord-Hollandse landschap. Een vriendelijke gids leidt de groep van maximaal 15 personen op ontspannen wijze over de prachtig gelegen fietspaden naar het hart van dit land van dijken en water. U fietst niet alleen op dijken maar ook op herwonnen land op 5 meter beneden zeeniveau! De gids zal u onder andere vertellen hoe onze voorouders hier een voortdurende strijd tegen het water voerden. Zelfs nu nog is het in dit gebied letterlijk pompen of verzuipen. Duur: 4 uur inclusief pauze.

Prijs: € 34,50 p.p. exclusief consumpties

Jordaan tour
Wie heeft niet van de Jordaan gehoord, de meest populaire buurt van Amsterdam? Proef de sfeer van Johnny Jordaan, Tante Leen, de Westertoren, de schilderachtige straatjes vol met aparte winkels en restaurants. Twee uur puur Mokum met natuurlijk een pauze in een echt Jordanees café. Duur: 2 uur inclusief 20 minuten pauze. Te boeken vanaf 8 personen.

Prijs: € 24,50 p.p. exclusief consumpties

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Yellow BikeVondelparkFietstourYellow BikeGele FietsenFietstour

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Onze partner was in 1990 het allereerste bedrijf in de wereld dat op de fiets rondleidingen verzorgde in een stad. Inmiddels, 28 jaar later, bestaat het bedrijf uit zo’n 60 enthousiaste medewerkers die u graag kennis laten maken met de mooiste stad van Nederland.

Uitjes

Bent u op zoek naar een goed georganiseerd en leuk uitje met vrienden, familie of collega’s? Boek dan nu een van onze tours, de beste manier om Amsterdam te beleven! Onze enthousiaste gidsen staan te popelen om u de mooiste plekjes van de stad te laten zien.

Huur een fiets

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een Yellow Bike te huren om op eigen gelegenheid Amsterdam te verkennen. Vriendelijkheid, kwaliteit én plezier staat altijd centraal bij ons personeel.

Locatie's

Wij zijn gevestigd op 2 locaties waar fietsen gehuurd kunnen worden. Beide locaties liggen slechts op 3 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto