Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagje uit in Giethoorn en omgeving met de DAF Experience

Maak met familie, vrienden of voor een vrijgezellenfeestje een 'Safari' door Giethoorn en omgeving. Stap in een DAFJE met onderweg leuke activiteiten en sluit af met lekker eten!

vanaf € 72,50 p.p.
Daf rijden
Daf rijden
Daf
Daf
Daf
Buffet
Varen in Giethoorn

Bij dit Safari door de Weerribben arrangement is inbegrepen:

  •  Ontvangst met warme consumptie en boerenbrok
  •  Huur DAF
  •  Experience beleving
  •  3-gangendiner, buffet of barbecue

Prijs: € 72,50 p.p. vanaf 8 personen 
Kinderprijzen op aanvraag (afankelijk van leeftijd).

De DAF chauffeurs dienen:

  •  23 jaar of ouder te zijn
  •  Een geldig rijbewijs te kunnen overleggen
  •  Instructie te volgen en huurovereenkomst te tekenen
  •  Alcohol vrij te blijven

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019.

In je Dafje door de Weerribben

Beleef en ontdek Giethoorn en omgeving op een ludieke wijze. Het Dafje biedt plaats aan 4 personen inclusief chauffeur en kunt u op een originele wijze genieten van de mooie omgeving. Na een korte instructie stapt u in een Dafje die u zelf bestuurt. Aan de hand van een mooie route gaat u op Safariť door het Nationaal park.

Programma's voor een fantastisch dagje uit!

13.00 uur (van okt tm mrt aanvang 12.00 uur)
Ontvangst in Giethoorn met een warme consumptie

13.30 uur
Start DAF Experience. Aan de hand van een puzzelroute gaat u door het gebied rijden, nadat u uitleg en instructie heeft gekregen.

Onderweg maakt u een stop in Kalenberg om één uur te gaan fluistervaren door de Weerribben of u kiest voor de route naar Lemmer met bezoek aan het Wouda Gemaal. (in okt tm maart rijdt u naar het Wouda gemaal of maakt ene rondvaart door Giethoorn)
U strijdt ook voor een heuse DAF Bokaal tijdens de behendigheidsproeven onderweg

18.00 uur
Prijsuitreking DAFBokaal onder het genot van een drankje (excl.). Aansluitend wordt de dag afgesloten met een barbecue 1, diner 1 of buffet 1

Sfeervolle locatie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Daf rijdenDafDafDafBuffetVaren in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto