Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Proeverij en stadswandeling - compleet dagje uit in Haarlem

Dit complete dagje uit in Haarlem is ideaal voor iedereen die niks wil missen van de sfeervolle stad Haarlem en wat deze te bieden heeft.

vanaf € 66,20 p.p.
Storystrail
Storystrail
Storystrail
Storytrail
wijnproeverij
wijnproeverij
Storystrail
wijnproeverij
Storystrail
wijnproeverij

Compleet dagje uit met vrienden of familie

In 2012 is Haarlem in de top 3 van meest sfeervolle en gezelligste steden van Nederland beland. Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland. Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en heeft een aantrekkelijke, monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden en een gezellig centrum met veel winkels, cafés en restaurants. Haarlem wordt ook wel de meest Vlaamse stad van het Noorden genoemd. In het centrum zal Bij Tholen de wijnproeverij plaatsvinden en voor een kleine meerprijs kunt u hier ook dineren.

Storytrail - Stadswandeling met een verhalenverteller

Een unieke stadswandeling waarbij je niet met een gids maar met een verhalenverteller op pad gaat. De verteller brengt de geschiedenis van de stad tot leven met sagen & legenden. De prachtige oude binnenstad vormt het decor. Deze stadswandeling is leuk voor jong en oud. Ontdek op deze bijzonder manier de stad en... Elkaar.

Beleef het in diverse steden in Nederland. Vanaf 6 t/m 240 personen. Van € 14 tot € 31 p.p. Kinderen van 6 t/m12 jaar € 9 inclusief BTW.


Prijs per persoon: €17,00
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 6

Ontdek de wereld van wijn - wijnproeverij Haarlem

Tijdens de wijn proeverij krijgt u wijnen te proeven uit de hele wereld: witte, rosé en rode wijnen. U zult proeven dat herkomst en druivensoort een groot verschil maakt.

Deze wijnproeverij in Haarlem is geschikt voor iedereen die iets meer over wijn wil leren en natuurlijk een gezellige middag wil hebben.

Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk: van een roséproeverij voor een vrijgezellenfeest tot een sauvignon blancproeverij voor gevorderdenPrijs per persoon: €29,50
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 5
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

StorystrailStorystrailStorytrailwijnproeverijwijnproeverijStorystrailwijnproeverijStorystrailwijnproeverij

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Haarlem. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Haarlem

Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland. Het is een prettige, veilige stad met ca. 150.000 inwoners. Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en heeft een aantrekkelijke, monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden en een gezellig centrum met een grote verscheidenheid aan winkels, cafés en restaurants. Haarlem wordt ook wel de meest Vlaamse stad van het Noorden genoemd. De monumenten van de hand van stadsbouwmeester Lieven de Key en het grote aantal horecagelegenheden geven de stad een zuidelijk allure.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Haarlem met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

De centrale ligging van Haarlem is uniek te noemen met Amsterdam, Schiphol en goede uitvalswegen aan de ene kant en het strand en de zee aan de andere kant. Het Bloemendaalse strand met de strandpaviljoens is een echte trekpleister in de zomer. Maar ook genieten velen van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland met de prachtige duingebieden en landgoederen.

Haarlem

Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland, de stad van het winkelen en de bezienswaardigheden. Haarlem heeft een indrukwekkende historische binnenstad waar u prachtige hofjes, monumenten, musea, theaters, podia, bioscopen, restaurants, markten en evenementen kunt bezoeken. Vanuit Haarlem is ook het strand snel te bereiken. Recreatiegebieden in de omgeving geven de stad een extra uniek karakter en maken Haarlem de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg of een dagje leuke dingen doen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto