Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Koloniaal en Cultureel dagje genieten in Giethoorn

Ervaar de maatschappij van weldadigheid in Frederiksoord in combinatie met een mooie rondvaart door Giethoorn en sluit de dag af met een heerlijk diner. Gezellig een dagje koloniaal en cultureel genieten met familie en vrienden in Giethoorn.

vanaf € 53,- p.p.
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Het water in Giethoorn
Terrasje pakken in Giethoorn
Terras bij ons Restaurant
Goed gevulde picknickmand
Picknickmand

Bij dit Koloniaal en Cultureel dagje genieten in Giethoorn is inbegrepen:

  •  2 Koffie of thee met kolonieturfje of één andere consumptie met kolonieturfje
  •  Uitgebreide picknick
  •  Entree, rondleiding en bezoek museum
  •  Rondvaart 2 uur
  •  3-gangenmenu (of barbecue meerprijs € 3,00 p.p. vanaf 10 personen mogelijk)

Prijs: € 53 p.p.
€ 39,50 p.p. voor kinderen van 3 t/m 11 jaar

Minimum aantal personen is 20.
Bij 10-20 pers. geldt er een toeslag van € 2,50 p.p.
Bij 6-10 personen geldt een toeslag van € 5,00 p.p.

De prijzen van dit Koloniaal en Cultureel dagje genieten in Giethoorn arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Koloniaal en Cultureel dagje genieten in Giethoorn

Ervaar de maatschappij van weldadigheid in Frederiksoord in combinatie met een mooie rondvaart door Giethoorn en sluit de dag af met een3-gangendiner. Gezellig een dagje koloniaal en cultureel genieten met familie en vrienden in Frederiksoord & Giethoorn.

Het programma:

10.30 uur Ontvangst in museum De Koloniehof met 2 kopjes koffie of thee en een kolonieturfje.

11.15 uur Een rondleiding door het museum en de bijgebouwen met aansluitend de tijd om op eigen gelegenheid alles te bezichtigen.

12.30 uur Een uitgebreide picknick in de overkapte schuur.

14.00 uur Op eigen gelegenheid naar ons restaurant in Giethoorn.

14.30 uur Een rondvaart van 2 uur door Giethoorn, over het meer ’t Bovenwijde en natuurgebied de Wieden.

16.30 uur Vrije tijd om het dorp te bezoeken.

17.30 uur Borrelen in het restaurant (exclusief).

18.00 uur Als afsluiting een 3-gangendiner.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Met de rondvaartboot Giethoorn verkennenHet water in GiethoornTerrasje pakken in GiethoornTerras bij ons RestaurantGoed gevulde picknickmandPicknickmand

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto