Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Brunchen in Paasloo - heerlijk genieten midden in de natuur

Voor een uitstekende prijs geen druktes thuis maar heerlijk genieten van vele lekkernijen? Dat doet u met een brunch en in Paasloo doet u dat ook nog eens midden in de natuur. Daarnaast kunt u vrij gebruik maken van diverse activiteiten.

vanaf € 25,- p.p.
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof

Bij dit Brunch arrangement in Paasloo is inbegrepen:

  •  Ontvangst met een kopje koffie, thee, jus d’orange of melk
  •  Uitgebreide brunch
  •  Een ronde boerengolf, boerenbowlen of klootschieten

Prijs: € 25,00 p.p. 
Minimum aantal personen is 6.

Wilt u afsluiten met Arrow Battle (+ € 10,=), Boogschieten (+ € 6,50), klimbos Avontuurlijk Paasloo (+ € 17,50) of laser kleiduifschieten (+ € 20,00 minimaal 20 personen). 

De prijs van dit Brunch arrangement in Paasloo is geldig tot en met 31 december 2019.

Gezellig brunchen in Paasloo

Voor een uitstekende prijs geen druktes thuis maar heerlijk genieten van vele lekkernijen? Dat doet u met een brunch en in Paasloo doet u dat ook nog eens midden in de natuur. En heeft u er een paar bij die niet te lang stil kunnen zitten dan hebben we zeker mogelijkheden voor leuke activiteiten.

Voorstel programma

11.00 uur U wordt ontvangen met een kopje koffie, thee, jus d’orange of melk

11.30 uur De uitgebreide brunch wordt geserveerd:
Diverse broodsoorten’: panini’s, zachte bollen, suikerbrood, waldkorn, vloerbroden. Een presentatie van diverse gerookte vissoorten, 4 soorten vleeswaren, 3 soorten kaas.
Warm: Tomaten– of mosterdsoep, kroketten, quiche, gehaktballetjes in saté saus, gebakken spek, scrambled egg.
Onbeperkt koffie, thee, melk, verse jus d’orange

13.30 uur Een ronde boerengolf, boerenbowlen of klootschieten

Sfeervolle locatie aan het water

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto