Enjoy.nl
een dagje genieten geblazen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Groepsuitje strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten! op het strand

Voor een actief dagje op het strand met familie, vrienden, voor een vrijgezellengroep of met collega's is dit prachtige brede zandstrand in Ouddorp bij uitstek geschikt voor sportieve activiteiten zoals blokarten, powerkiten of kitebuggyen. En met een culinaire afsluiter een gegarandeerd geslaagd [..]

vanaf € 45,- p.p.
Strandzeilen
Strandzeilen
Kitebuggyen
Brouw
Kitebuggyen
Kitebuggy
Blokarten
Borrel op het strand
Groep

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie of thee en een Zeeuwse bolus
  •  Eigen instructeurs, materiaal en begeleiding
  •  Sportieve activeit naar keuzen: strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten
  •  Tijdsduur activiteit: 2 uur


Prijs: € 45,00 p.p. Prijs met lunch: €60,00 p.p. Prijs met BBQ: €65,00 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen, kleinere groepen op aanvraag.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Een stranddag beleven op het brede zandstrand van de Brouwersdam

Deze strandlocatie heeft alles te bieden om jong en oud een geweldige dag op het strand te laten beleven, van kitesurfschool tot evenementen op het grote strand van de Brouwersdam. Naast de kitesurfschool en de zomerkampen bieden we speciale arrangementen aan voor familie uitjes, vrijgezellenfeesten en sportieve groepsuitjes. We staan op het strand van de Brouwersdam op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

Sportieve groepsuitjes op het strand

Op een sportieve manier een leuke dag aan het strand beleven? De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en bestaan uit verschillende elementen, voor een afwisselende dag aan het strand. De mogelijkheden zijn onbeperkt; van een uur strandzeilen tot een volledig dagprogramma met een heerlijke afsluitende barbecue of diner. Naast de arrangementen bieden wij ook de mogelijkheid om zelf een groepsuitje samen te stellen aan de hand van de los te boeken activiteiten en het culinaire aanbod van ons naastgelegen strandpaviljoen Brouw.

Ervaar de ultieme kick! Blowkarten!

Tijdens het bedrijfsuitje in supersnelle zeilwagens, blokarts, racen over het strand? Dat kan bij Beware Beach! Blokarten is een spectaculaire strandactiviteit die geschikt is voor jong en oud. Een blokart is een zeilwagen, waarmee je met de goede wind flinke snelheden kunt halen. Voor blokarten, oftewel strandzeilen, is geen zeilervaring nodig. Benut de wind en scheur zo hard mogelijk over het strand! Laat zien dat je die collega die wel zeilervaring heeft, te snel af bent. Wil je ook blokarten of strandzeilen met uw collega’s? Bij ons kan het!

Kitebuggyen op het strand in Zuid-Holland!

Kitebuggyen; het perfecte bedrijfsuitje! Bij het kitebuggyen gebruik je een grote vlieger om je met behulp van de wind voort te laten trekken in een buggy. Spanning en sensatie staan centraal bij deze activiteit. Kitebuggyen is een uitje waar iedereen aan mee kan doen! De vliegers zijn zo groot, dat er weinig wind voor nodig is om ze hun werk te laten doen. Het kitebuggyen kan dus ook bij een lagere windkracht doorgaan.

Powerkiten in Ouddorp!

Voel de snelheid en kracht van de wind in je vlieger (powerkite). Tijdens het powerkiten kunnen jullie je compleet uitleven op het brede strand van de Brouwersdam. We gebruiken verschillende maten vliegers. Uiteraard passen we de grootte van de vlieger aan op de desbetreffende windkracht. Op deze manier waarborgen wij altijd de veiligheid van onze deelnemers tijdens de clinic.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

StrandzeilenKitebuggyenBrouwKitebuggyenKitebuggyBlokartenBorrel op het strandGroep

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Het strand van de Brouwersdam, gelegen op de grens van Zuid-Holland en Zeeland,is een geweldige locatie voor strandactiviteiten. Zo heb je alle ruimte om te gaan kitebuggyen, strandzeilen (ook wel blokarten genoemd) of powerkiten. Speel met de elementen van de wind en ervaar de ultieme kick!

Sluit de dag af in ons naastgelegen strandpaviljoen Brouw met een lunch, borrel of heerlijke BBQ!

Facaliteiten

Dit bedrijf biedt voor de klant diverse facaliteteiten op de strandlocatie. Waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen in de daarvoor bestemde kluisjes. De activiteiten worden gegeven geheel onder begeleiding van ervaren instructeurs. Materiaal is inclusief. Even opfrissen kan in onze kleedruimte en buiten beschikken wij over stranddouches om je even af te spoelen. Op dezelfde locatie beschikken wij over een Strandpaviljoen met een uitbegreide kaart, 2 grote terrassen en een gezellige binnenruimte. Op de locatie is voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Ligging

Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt ons strandevenementen bedrijf en strandpaviljoen. Gevestigd op de Brouwersdam aan het Noordzeestrand.

Omgeving

In de nabije omgeving vindt u port zelande, Ouddorp en Renesse.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto