Stap 1

Kies een arrangement.

Stap 2

Personaliseer uw cadeaubon met een persoonlijk bericht en ontwerp.

Stap 3

Voer de persoonlijke gegevens in van de ontvanger.

Stap 4

Rond de bestelling af en ontvang direct de cadeaubonnen.

Welkom op de Cadeau pagina van Enjoy.nl.

U wilt het Enjoy gevoel cadeau doen? Hartstikke leuk. Met de Enjoy.nl cadeaubon geeft u een belevenis cadeau die de ontvanger zelf mag gaan invullen op één van de duizenden Enjoy arrangementen.

Van een dagje beauty of weekendje weg tot een leuke workshop of actief uitstapje. De persoon die u blij maakt met de Enjoy cadeaubon kan lekker zelf kiezen wat hij/zij wilt gaan doen.

Bestellen

Kunt u niet kiezen en wilt u een bedrag geven zodat de ontvanger van de bon zelf een leuk arrangement kan kiezen? Bestel dan hier een bon door een waarde in te geven

Klik hier om te bestellen

Verzilveren

Uitgelichte Thema's

Bekijk alle cadeaubonnen ≫

Meest gestelde vragen over de cadeaubon

De Enjoy.nl cadeaubon is een digitale cadeaubon. U kunt zelf de waarde aangeven die u op de bon wilt zetten. De cadeaubon wordt per e-mail verstuurd en kan naar de besteller worden gestuurd om zelf nog door sturen of te printen, net wat u wenst. U kunt de cadeaubon ook direct versturen naar de ontvanger op een door u aangegeven datum.

De cadeaubon bevat een unieke code die de ontvanger kan inzetten op de producten op Enjoy.nl. De cadeaubon is dan ook alleen in te wisselen bij Enjoy.nl. De uitgiftedatum van de cadeaubon is de datum dat u de cadeaubon verstuurd aan de gever. Daarna is de cadeaubon 2 jaar geldig. De vervaldatum is te vinden op de cadeaubon.

U kunt de cadeaubon kopen bij Enjoy.nl op de cadeaubonnen pagina. Zakelijke bestellingen kunnen hier uiteraard ook worden gedaan.

U heeft op Enjoy.nl een passend arrangement gevonden die u wilt gaan reserveren. Als u de aanvraag online indient dan kunt u op het reserveringsformulier aanvinken dat u een cadeaubon heeft. Vervolgens voert u de code in die vermeld staat op uw cadeaubon. De waarde van uw cadeaubon wordt verrekend met uw betaling van uw reservering.

Nee, de waarde van de cadeaubon dient u in zijn geheel op 1 reservering in te zetten.

Ja, u kunt bij uw reservering meerdere bonnummers ingeven.

Nee, de cadeaubon is alleen in te wisselen op Enjoy.nl

Nee, Enjoy.nl neemt geen cadeaubonnen retour.

Ja, indien de waarde van de cadeaubon niet voldoende is om de gehele reservering te voldoen dient u het restbedrag volgens de voorwaarden van de leverancier te voldoen.

Met het cadeaubonnen systeem van Enjoy.nl heeft de gever een persoonlijke pagina voor u aangemaakt. Deze kunt u bij de gever van uw cadeau opvragen om zo opnieuw de cadeaubon naar u toe te laten sturen. Enjoy.nl is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van cadeaubonnen.

Controleer dan de volgende zaken:

  • Heeft u het bonnummer op de cadeaubon juist overgenomen? Denk hierbij aan hoofdletters, cijfers en andere tekens.
  • Ligt de vervaldatum in de toekomst?
  • Heeft u het juiste e-mailadres ingevuld dat aan de cadeaubon is gekoppeld? (op de cadeaubon vermeld of behorend bij het account)

Indien het antwoord op al deze vragen 'ja' is, neem dan contact op met onze Klantenservice via mail op klantenservice@enjoy.nl of bel 088-5405805.

Na een annulering wordt het bonnummer automatisch binnen 24 uur weer open gezet en kunt u de cadeaubon weer voor een nieuwe reservering inzetten.