Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Beauty kuren zonder sauna - TOP-aanbieding

Beauty kuren zonder sauna arrangement in Hapert. Heerlijk relaxen en genieten van een ontspannende beautydag? Pak snel deze fantastische beauty aanbieding.

vanaf € 135,- p.p.
Er zijn 56 reviews gegeven. 8.6
Massage
Massage
Pakking
Beauty Center Brabant
Hotstone massage
Buiten massage
Makeup
Handen
Eten

Aanbevolen Aanbevolen

Dit beautyarrangement zonder sauna is inclusief:

  •  Bepalen van jouw kleur vanuit het kleurenpalet, met deze kleur maken we uw persoonlijke olie. Deze olie zullen we gebruiken om u te behandelen
  •  Rug schouder nek massage fase 1; kleuren olie aanbrengen en chakra's behandelen
  •  Rug schouder nek massage fase 2; manuele massage klassiek
  •  Rug schouder nek massage fase 3; masseren met Hot Stones
  •  Colour Space, kleurenspel geeft u balans en kracht
  •  Volledig verzorgde lunch
  •  Walking on Clouds; een heerlijke voetbehandeling (voetscrub en een voetmasker)
  •  Zonnevlechtmassage op voeten, buik en handen
  •  Gezichtsbehandeling, reiniging, massage van gezicht en decollete, masker en dagverzorging
  •  Tijdens de gezichtsbehandeling masseren we de hoofdhuid en haren
  •  Paraffine handpakking
  •  Mini make-up

Prijs: € 135,00 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Uitbreidingsmogelijkheden: (A.u.b. bij boeken aangeven.)

  •  De 3 fase rug-schouder-massage uitbreiden naar een 3 fase volledige lichaamsmassage (€ 17,50 p.p.).
  •  Verstevigende borstbehandeling (€ 12,50 p.p.).
  •  Epileren van de wenkbrauwen en verven van wimpers of wenkbrauwen (€ 15,00 p.p.).
  •  Oorkaarsen behandeling (€ 22,50 p.p.).
  •  Wassen en fohnen van de haren (€ 15,00 p.p.).

Toeslagen

- Oneven aantal personen toeslag: € 25
- Zondag toeslag: € 17,50 p.p.
- Comfortpakket (handdoeken, badjassen, slippers): € 7,50
Uiteraard mag u ook zelf uw eigen spullen meenemen. 

Overnachtingsmogelijkheden

Wilt u na uw beautydag lekker blijven slapen? Informeer naar de mogelijkheden, wij reserveren graag een overnachting met ontbijt voor u in Hapert.

De prijs van dit beautyarrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Beauty kuren zonder Sauna

"Een prima arrangement als je niet zo'n fan bent van een sauna. De behandelingen worden deskundig uitgevoerd en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Verder was er een heerlijk verzorgde lunch waarvoor je alle tijd kreeg. Kortom: wij hebben een heerlijk verwendagje gehad waardoor we heerlijk relaxt aan de rest van ons weekend konden beginnen."Aldus Rikie van den Gevel.

Ook zin om net als Rikie heerlijk te genieten van een verwendag zonder sauna?

Het Beauty Center maakt tijdens dit arrangement gebruik van:

  •  De energie van de kleuren.
  •  De krachten van plantenextracten.
  •  De aloude inzichten in kleurtherapie en oosterse behandelmethodes.
  •  De kennis van de energiecentra ook wel chakra s genoemd.
  •  De 3-voudige aroma behandeling "kin-chi-cha" voor ontspanning, beleving en energie.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

MassagePakkingBeauty Center BrabantHotstone massageBuiten massageMakeupHandenEten
8.6/10
beoordeling
8.6 op 10
Beoordeling gebaseerd op 56 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.3
Ligging
8.5
Prijs / kwaliteit
8.9
Service
8.6
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.6
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Sheila Leijten
23 jaar
gebruiker Aanbevolen
09-09-2017 11:52

Een top dag gehad!! Vooral grote complimenten aan monique.

gebruiker 7
Tamara Wijnands
35 jaar
gebruiker Aanbevolen
10-07-2017 16:18

We werden geholpen door een hele lieve dame! Lunch was zeer goed verzorgd en uitgebreid.

gebruiker 9
Mirjam van den Berg
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
05-12-2016 11:20

Mijn moeder en ik hebben een fantastische dag gehad met geweldige, lieve mensen die alles deden om het naar onze zin te maken. De accommodatie was een beetje lastig te vinden of onze Tom-tom kreeg kuren?! Voor ons is het in ieder geval voor herhaling vatbaar. Lekkere, relaxte sfeer!!

  • 8.0
  • 8.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 10.0
gebruiker 9
Nicole Goutziers
46 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
29-08-2016 16:12

We zijn erg gastvrij ontvangen en hebben een heerlijke ontspannen dag gehad. Geen gehaast, maar heerlijk relaxed.

  • 8.0
  • 8.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 9.0
gebruiker 10
Nellie Peeters-Smulders
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
05-04-2016 09:36

Het personeel is erg vriendelijk en de behandelingen waren erg fijn.

  • 7.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 8.0
  • 9.0
gebruiker 9
Daan Heuvel
26 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
08-11-2015 15:54

Erg gastvrij en het was zeer ontspannend. Prijs en kwaliteit vonden wij erg goed.

  • 9.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
miranda van den crommenacker
38 jaar
gebruiker Aanbevolen
03-10-2015 16:52

Een super leuke dag gehad , goede uitleg en fijne behandelingen

gebruiker 8
Caroline Meevis
45 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-04-2015 14:56

Top middag gehad! Geweldige ontvangst, lieve meiden en een echt huiskamergevoel!

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
21-03-2015 18:45

Persoonlijke aandacht, er werd ruimschoots tijd voor je genomen en vooral vriendelijk en vakkundig!

gebruiker 7
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
15-01-2015 16:15

Goed verzorgd en zeer ontspannen arrangement.

gebruiker 9
jacqueline snoeren
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
14-08-2014 15:31

We werden zeer vriendelijk ontvangen. De behandelingen werden zeer vakkundig uitgevoerd. Prettige en ontspannen sfeer. We hebben een heerlijke moerder-dochter dag gehad.

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
gebruiker 9
C. Koster
47 jaar
gebruiker Aanbevolen
10-08-2014 18:11

Mooie locatie, vriendelijke ontvangst, goede verzorging en heerlijke verwendag. Zeker een aanrader.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
28-05-2014 10:45

Super dag!!

gebruiker 9
Janneke Van Loon
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-05-2014 09:24

Het was een zeer geslaagde dag!!heerlijk vertroeteld en verwend!kleinschallig geen overdreven luxe,licht verouderd maar wat was het geweldig!!genoten samen met mijn dochter

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
05-04-2014 18:10

Geweldig arrangement, erg huiselijk

  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 8
Rikie van den Gevel
55 jaar
gebruiker Aanbevolen
31-03-2014 09:28

Een prima arrangement als je niet zo'n fan bent van een sauna. De behandelingen worden deskundig uitgevoerd en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Verder was er een heerlijk verzorgde lunch waarvoor je alle tijd kreeg. Kortom: wij hebben een heerlijk verwendagje gehad waardoor we heerlijk relaxt aan de rest van ons weekend konden beginnen.

gebruiker 9
saida janssen
35 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-03-2014 09:25

Top dag!!!verzorgd door super professionele en vriendelijke dames.we voelde ond echt op ons gemak...

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
27-01-2014 15:39

Wat een fantastische verwendag. Mijn moeder en ik hebben werkelijk genoten. Josť je bent een fantastische gastvrouw en specialiste! Dankjewel.

gebruiker 8
Jip & Sandra
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
10-01-2014 19:14

Wij , moeder en dochter hebben genoten van dit uitje. Een ontspannen dagje met bijzonder aardig personeel. Heel gemoedelijk en professioneel. Met de lunch kom je niks te kort, geen hoogstaand restaurant maar dat hoeft ook niet.

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 7.0
gebruiker 8
Jacky Westerhof
51 jaar
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
15-09-2013 22:56

Een aanrader, wel voorbereid zijn op kleinschaligheid. Goede service, vriendelijk personeel. Ik was alleen, maar kon dat hieronder bij gezelschap niet intypen...

  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
gebruiker 9
Katja Dortmans
39 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-03-2013 19:06

Een heerlijke verwendag, goed ontvangen, goed verzorgd. Prettig dat het kleinschalig is waardoor we alle aandacht hebben gekregen. Ik kan het iedereen aanraden!!!!

gebruiker 10
Danny De Vroe
42 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
17-03-2013 09:40

Xij komen zeker nog terug Grtjs

  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 10.0
gebruiker 9
Shirley Weerepas
38 jaar
gebruiker Aanbevolen
15-02-2013 12:10

We zjin erg vriendelijk ontvangen en er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Dat is vor mijn zus (verstandelijk gehandicapt) wel fijn. We waren met zijn drieen en hebben voor ons een kamer ingericht zodat we ook met drieen konden blijven de hele dag. De lunch was heerlijk. Echt een aanrader voor iedereen, lekker je laten verwennen en alleen maar genieten de hele dag.

gebruiker 9
Pien Lockhorst
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
23-01-2013 18:00

Ik vond de huiselijke sfeer passend bij wat we zochten. Leuk dat we met 3 dames in 1 ruimte werden behandeld. De behandelingen waren prima en de massages waren goed afgestemd op de behoeften. Dat kon ter plekke ook aangegeven worden. Proffessioneel, persoonlijk en ook ongedwongen. Leuk om te zien dat de ervaren medewerkers de minder ervaren medewerkers begeleiden. Voor ons in het geheel niet storend op zo'n dag. Ook dat geeft ongedwongenheid. De opzet met de chakra's, kleuren en geuren is net iets meer. Bedankt voor de heerlijke dag.

gebruiker 9
Anoniem
23 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
12-08-2012 20:38

Ik heb samen met mijn zus een heerlijke dag gehad, lekker ontspannen en verwend worden! Super dus!!

  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 8
Anne-Marie Sommer
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
26-02-2012 19:34

Beauty zonder sauna in Hapert is ideaal voor een moeder met puberdochter. We zijn prima ontvangen en de behandelingen waren goed. Ook het persoonlijk advies werd door ons zeer gewaardeerd.

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 9.0
gebruiker 9
S. Klep-van Poppel
30 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
05-01-2012 09:44

Wij hebben een super leuke relaxte dag gehad. bedankt meiden. groetjes Ria en Sandra

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
Dinie de Vaan-traa
72 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
06-12-2011 13:12

was voor mij en mijn dochter een dagje ontspannen voor lichaam en geest.geweldig!!!!!!!!!!!

  • 7.0
  • 7.0
  • 7.0
  • 7.0
  • 7.0
  • 7.0
gebruiker 9
Anja Santbergen
gebruiker Aanbevolen
12-10-2011 21:54

Een heerlijke dag gehad in jullie beautycentrum in \hapert. Zeker voor herhaling vatbaar.

gebruiker 8
I. Overklift
gebruiker Aanbevolen
06-08-2011 09:19

zeer fijne dag gehad en goed verzorgd

gebruiker 9
H. de Boer
gebruiker Aanbevolen
20-06-2011 14:29

hallo Nikky we hebben heel erg genoten van alles.en het was erg gezellig met jou .Het is dat het wat ver weg was voor ons anders kwamen we zeker vaker groetjes henny en cora

gebruiker 9
E. van Vemde
gebruiker Aanbevolen
04-05-2011 09:33

We hebben een fijne relaxte dag gehad, de ontvangst was hartelijk en de dag (lunch) heel goed verzorgd. Een goede prijs/kwaliteit verhouding.

gebruiker 9
S. Visser
gebruiker Aanbevolen
27-03-2011 18:16

Een heerlijke, ontspannende dag waarbij mijn moeder en ik volledig in de watten zijn gelegd! Zeker voor herhaling vatbaar!

gebruiker 8
Ellen Voskuil
gebruiker Aanbevolen
08-02-2011 15:42

hallo ik heb het als heel prettig ervaren die verwendag. voor mij was het een beetje lang, maar de dag was heel fijn. de lunch was prima verzorgd en erg uitgebreid. de medewerkster legde ook uit wat ze ging doen want voor ons was het de eerste keer

gebruiker 8
V. Koudijs
gebruiker Aanbevolen
30-01-2011 21:46

super heerlijke verwen dag . Kies om de hele kamer in de kleuren van de chakra`s te verlichten is beter dan op de muur. Verder hebben we met z`n 7 echt een relax dag gehad en de lunch was ook super verzorgt . Erg bedankt voor de super relax de dag .

gebruiker 7
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
22-01-2011 12:06

Het was een heerlijk ontspannen dagje. Lekkere massages. De kleurentherapie vond ik wat minder, te kleine ruimte kwam te druk over. De lunch was goed, heerlijk kopje soep. Na afloop douchen zou wel lekker geweest zijn. Daarna pas de make-up.

gebruiker 7
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
28-11-2010 11:00

Gezellige mensen. Niet veel luxe. Lunch goed verzorgd.

gebruiker 7
C. Top
gebruiker Aanbevolen
21-11-2010 20:08

Massage van rug en hotstone waren vrij kort wel goed. Lunch was erg goed. Wij vonden het niet erg schoon. De gezicht-hoofd massage was uitstekend. Personeel was heel goed.

gebruiker 9
Y. de Bever
gebruiker Aanbevolen
12-10-2010 19:51

Heerlijk ontspannend! Alsof we de belangrijkste mensen waren, zo werden we in de watten gelegd. Alles was prima, de lunch, de behandelingen, gewoon de hele dag! Dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar binnen niet al te lange tijd.

gebruiker 9
L. neggers Neggers
gebruiker Aanbevolen
02-09-2010 16:23

hele leuke dag gehad

gebruiker 7
Maroeska Hartman
gebruiker Aanbevolen
23-08-2010 19:02

Vond het er smoezelig en verouderd. Massages waren ok. Op de vraag welke kleur voor welke geur stond (kleuranalyse) kreeg ik geen antwoord, kwam bij mij niet overtuigend over. Zal er niet nog een keer naartoe gaan.

gebruiker 9
L. Fronen
gebruiker Aanbevolen
13-08-2010 22:11

Samen met mijn dochter hebben we ons heerlijk een dagje laten verwennen. Der service en aandacht die we hebben gehad was prima en ook het programma voldeed aan onze verwachtingen. Zeker voor herhaling vatbaar.

gebruiker 9
Jan van Heesch
gebruiker Aanbevolen
18-06-2010 09:04

Van begin tot einde hebben wij dit arrangement als zeer ontspannen ervaren. Rustige omgeving, kleinschalig, beperkt aantal gasten, ongedwongen. Tevens gastvrije, vriendelijke en professionele medewerksters. Wat ons betreft een aanrader!

gebruiker 7
R. Jednorog
gebruiker Aanbevolen
17-06-2010 09:49

De dag was leuk, het personeel is vriendelijk, maar de massages vielen tegen. Er werd weinig aandacht besteed aan nek en schouders, plus de massage was veel te zacht.

gebruiker 10
W.B. Buurman-de Groot
gebruiker Aanbevolen
24-05-2010 16:36

Helaas heb ik deze dag moeten annuleren i.v.b met heup operatie

gebruiker 9
A. Zandvliet
gebruiker Aanbevolen
21-05-2010 11:34

Samen met me collega hebben wij een heerlijke dag gehad. Het was een dag met alles er op en eraan. Het is echt een aanrader.

gebruiker 9
Isabel Peeters
gebruiker Aanbevolen
27-04-2010 17:11

Prima geregeld !Het was gezellig en aangenaam.

gebruiker 9
N. Kok
gebruiker Aanbevolen
25-03-2010 17:18

Fijne rustgevende dag! Attent personeel. Zouden we vaker moeten doen.

gebruiker 9
S. Yildiz
gebruiker Aanbevolen
08-02-2010 17:13

beetje durr maar verder rests is ok

gebruiker 9
A. Severijns
gebruiker Aanbevolen
08-02-2010 09:05

Alles wat het beautycenter middels het arrangement heeft aangeboden heeft zij goed over de dag verdeeld en secuur en geconcentreerd uitgevoerd.
Mijn dochter en ik hebben ons verwend gevoeld.

gebruiker 8
D. Marinus Marinus
gebruiker Aanbevolen
05-02-2010 09:47

Het was een kei leuke en ontspannen dag alleen de gekleurde lichttherapie had voor ons niet gehoeven.

gebruiker 9
Linda den Ridder
gebruiker Aanbevolen
03-01-2010 22:01

Onze dochter en nichtje hebben een super dag gehad de 28 e in Hapert.Ze hebben er enorm van genoten en het is voor herhaling vatbaar. Het was heerlijk relaxen en zeer goed verzorgd deze dag. Groetjes linda den ridder

gebruiker 10
D. Merx
gebruiker Aanbevolen
25-12-2009 08:25

het was helemaal geweldig echt een dag om van te genieten . was van 9.30 tot 16.00 maar het had nog langer mogen duren .

gebruiker 8
M. Lenoir
gebruiker Aanbevolen
24-09-2009 11:24

We heben een hele fijne en verzorgde dag gehad. Zeer de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.

gebruiker 8
J. Tielemans
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 21:47

Echt een hele fijne dag gehad.

gebruiker 9
G.M. Vossen
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 18:16

Het was een heerlijke verwendag, samen met mijn dochter. Wij zijn de hele dag goed verzorgd, aardig personeel, van top tot teen heerlijk gemasseerd en in de watten gelegd. Voor herhaling vatbaar.

Over Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

" Een top dag gehad!!
Vooral grote complimenten aan monique. "

Sheila Leijten 09-09-2017 11:52

foto