Enjoy.nl
echt genieten begint hier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Wellness Zen arrangement in Egmond aan Zee - Compleet verzorgde Beautydag

Geniet van dit heerlijke Wellness Zen arrangement in ons vernieuwde wellness center in Egmond aan Zee. De hele dag vrij gebruik maken van de wellness faciliteiten en tijdens het arrangement zijn verschillende behandelingen inbegrepen. Tussen de middag geniet u van een uitgebreide lunch.

vanaf € 179,- p.p.
Welkom bij het Wellness Center
Welkom bij het Wellness Center
Behandelruimte
Wellness Center in Egmond aan Zee
Zuiderduin Wellness Center
Ontspannende rugmassage
Zen Wellness

Dit beautyarrangement is inclusief:

 •  10:30 ontvangst 
 •  Koffie/thee muntje voor de brasserie (badjas en slippers verplicht)
 •  Gebruik zwem- en saunafaciliteiten van 10.00 - 20.00 uur
 •  1 Handdoek in bruikleen
 •  Slippers cadeau
 •  Heerlijke keuze lunch
 •  Derma Oxy behandeling (+ harsen naar keuze, 75 minuten)
 •  Combi massage (45 minuten)
 •  Paraffine handpakking (15 minuten)
 •  Hydrojet (20 minuten
 •  1x Drankje Hollandse bar

Prijs: € 179 p.p. 

De prijs van dit beautyarrangement in Egmond aan Zee is geldig tot 31 december 2018.

Wellness Zen arrangement in Egmond aan Zee

Geniet van dit heerlijke Wellness Zen arrangement in ons vernieuwde wellnesscenter in Egmond aan Zee. De hele dag vrij gebruik maken van de saunafaciliteiten en tijdens het arrangement zijn verschillende behandelingen inbegrepen. Tussen de middag geniet u van een heerlijke lunch.

Ultiem genieten van verzorging en ontspanning

Bij het Wellness Center kunt u de alledaagse zorgen loslaten en ultiem genieten van verzorging en ontspanning. Wij stellen onze faciliteiten graag tot uw beschikking. Geniet van de zuiverende werking van de zoutsauna. 

Uw spierspanningen verdwijnen door diverse massages en de infrarood cabine, Finse sauna’s, Japanse baden, stoombad, een lounge sauna, zwembad, whirlpool. 

Scala aan behandelingen

Een scala aan behandelingen in een van onze schoonheidssalons afgestemd op uw huid: dermaOxy O² behandelingen, peelingen met aanvullende thuisverzorging, voetspa’s en dat in een prachtige ambiance.

Wij staan garant voor kwaliteit en net dat stukje persoonlijke aandacht waarbij u niet opgaat in de menigte maakt het een beleving op zich. 

Slechts op 10 minuten autoafstand van Alkmaar, gelegen op 100m aan het strand van Egmond aan Zee. Het Wellness Center is gevestigd in het 4-sterren hotel, u kunt dit dan ook prima combineren met een overnachting en beautyprogramma.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Welkom bij het Wellness CenterBehandelruimteWellness Center in Egmond aan ZeeZuiderduin Wellness CenterOntspannende rugmassageZen Wellness

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Ultieme Ontspanning

In deze Beauty & Spa in Egmond aan Zee kunt u de alledaagse zorgen loslaten en ultiem genieten van verzorging en ontspanning. Wij stellen onze saunafaciliteiten graag tot uw beschikking.

Scala aan behandelingen

Een scala aan behandelingen in een van onze schoonheidssalons afgestemd op uw huid: dermaOxy O² behandelingen, peelingen met aanvullende thuisverzorging, voetspa’s en dat in een prachtige ambiance. Wij staan garant voor kwaliteit en net dat stukje persoonlijke aandacht waarbij u niet opgaat in de menigte maakt het een beleving op zich.

Beauty & Spa

Het Wellness Center is per 25 mei 2018 geheel vernieuwd en is verder gegaan onder een nieuwe naam: Zenmoodz Beauty & Spa. Hier kunt u heerlijke behandelingen en arrangementen boeken en daarnaast ontspannen in de infrarood cabine, Finse sauna’s, zoutsauna, Japanse baden, stoombad, een lounge sauna, zwembad, whirlpool. Zenmoodz heeft ook een eigen shop waar u terecht kunt voor heerlijke verzorgingsproducten. Ook vindt u er een collectie sieraden onder andere van Qoss en Waits, tassen en kunt u inspiratie opdoen voor het geven van leuke cadeaus. Verwen u zelf dus en neem gerust een kijkje in de shop als u na een ontspannen dag huiswaarts gaat.

Handig om te weten

 •  De Beauty & Spa is in het 4-sterren hotel gevestigd (gelegen op 100 meter van het strand)
 •  Een badjas en slippers zijn verplicht en het dragen van badkleding is niet toegestaan in de saunafaciliteiten
 •  Badkleding wel meenemen voor het zwembad! Verplicht te dragen
 •  Een badjas is uitsluitend te koop vanaf € 17,50 per stuk. Badjassen worden niet verhuurd.
 •  Handdoeken zijn te huur per set voor € 2,75
 •  Onder begeleiding van een volwassene zijn kinderen van 13 tot en met 17 jaar zijn welkom (kinderen jonger dan 13 jaar zijn niet toegestaan).
 •  Op de dag van vertrek kunt u als hotelgast, vrij gebruik maken van zwem- en saunafaciliteiten tot 12.00 uur.
 •  Dagelijks geopend van 10:00 - 22:00 uur.

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto