Enjoy.nl
echt genieten begint hier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Top wellness arrangement Wellness Centre aan zee

Laat uzelf eens een dag lang verwennen in het Wellness Center van het hotel in Noordwijk aan Zee. U bent het middelpunt van de dag. Door de heerlijke uitgebreide behandelingen vergeet u even alles om u heen.

vanaf € 120,- p.p.
Er zijn 12 reviews gegeven. 8.3
Lounge - Wellness Center
Lounge - Wellness Center
Genieten - Wellness Center
Zwembad in het Palace Wellness Centre in Noordwijk
Slippers - Wellness Center
Voorzijde Palace Hotel

Dit arrangement is inclusief:

  •  Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
  •  Wellness massage
  •  lichaamspakking
  •  lichaamspeeling
  •  Wellness lunch
  •  Koffie, thee, bronwater gedurende de gehele dag
  •  Gratis gebruik van Aqua Center, een compact zwembad van 7 x 4 meter met dubbele jetstream, 3 individuele whirlpools, een sauna en een Turks stoombad
  •  Gratis gebruik van badjas en slippers
  •  Gratis gebruik van douchegel en shampoo
  •  Gratis parkeren in de verwarmde en beveiligde parkeergarage

Prijs: € 120,00 per persoon.

De prijs van dit Top Wellness arrangement in Noordwijk is geldig tot en met 31 december 2018.

Top Wellness arrangement

Laat uzelf eens een dag lang verwennen in het Wellness Center van het hotel in Noordwijk aan Zee. U bent het middelpunt van de dag. Door de heerlijke uitgebreide behandelingen vergeet u even alles om u heen. Na een bezoek aan het Wellness Center komt u weer verzorgd voor de dag.

Faciliteiten

Gezellig met een vriend of vriendin genieten van een dagje wellness? Kom tot rust in een van de behandelruimtes. Het wellness center beschikt ook over een duo massage ruimte, wel zo gezellig. Daarnaast is er een aparte loungeruimte waar u op uw gemak een boek of magazine kan lezen, genieten van de rust of bijpraten met uw vriend of vriendin. Naast de loungeruimte zijn er ook diverse tafeltjes beschikbaar om te genieten van een gezonde, voedingsrijke lunch.

Het Aqua Center beschikt over een compact zwembad van 7 x 4 meter met dubbele jetstream, 3 individuele whirlpools, een sauna en een Turks stoombad.

In de algemene ruimtes van het Wellness Center en Aqua Center is het dragen van badkleding verplicht.  

Openingstijden

Het Wellness Center is op maandag gesloten en op dinsdag tot en met zondag geopend van 09:30 tot 18:00 uur.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Lounge - Wellness CenterGenieten - Wellness CenterZwembad in het Palace Wellness Centre in NoordwijkSlippers - Wellness CenterVoorzijde Palace Hotel
8.3/10
beoordeling
8.3 op 10
Beoordeling gebaseerd op 12 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
9.0
Activiteiten
9.0
Accommodatie
9.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Hilde Vogelzang
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-03-2018 16:31

Goed verzorgd, zeer aardig en kundig personeel en veel persoonlijke aandacht. We gaan zeker weer!

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
26-09-2016 14:02

Super aardig personeel, heerlijke behandelingen en een ontspannen sfeer! Het was genieten!

gebruiker 9
Janneke Schuurmans
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
12-09-2016 15:37

Het was een geweldige dag. De centrale ruimte was heel gezellig, het aantal gasten max8. Het personrel was heel vriendelijk en voorkomend en behulpzaam We gingen helemaal relaxed naar huis.

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
Diane van Dongen
gebruiker Aanbevolen
27-05-2015 09:52

Wij hebben een heerlijke dag gehad, echt een aanrader. Alle behandelingen waren prima verzorgd. Verrassend was de solarium waar je in moet staan. Dit is even wennen en ook niet echt een uitrustmoment. Verder misten wij bij zowel de solarium een beschermingscreme en bij de make-up had ook wel een lichte dagcreme aangeboden mogen worden. Met de gezichtsbehandeling wordt gestart en daar wordt een gezichtscreme opgesmeerd. Maar tegen de tijd dat je gebruik maakt van het solarium of je een make-up krijgt dan is door de sauna etc. de beschermende creme wel weg. En na een peeling en sauna zou het vooral voor je gezicht wel prettig geweest zijn. Verder was de dag voor herhaling vatbaar!

gebruiker 10
J. de Wit
gebruiker Aanbevolen
25-10-2010 15:58

Wij zijn zeer tevreden en vonden het zeker voor herhaling vatbaar. Goede sfeerverlichting, vriendelijk personeel, goede verzorgings producten en bovenal heel ontspannend. vriendelijke groet Annette en Claudia de Wit

gebruiker 8
T, P, en E vriendinnenmiddag
gebruiker Aanbevolen
07-08-2010 15:19

Was een heerlijke middag. veel behandelingen..... goed uitgevoerd. Alleen de gebak met koffie (stond bij het arrangement) kregen we niet. Verder echt een aanrader en wij zullen zeker nog een keer terug komen.

gebruiker 8
T. Johannesen
gebruiker Aanbevolen
18-07-2010 12:42

het was klein maar wel heel erg lkkr ik heb echt genoten

gebruiker 8
H. Richardson
gebruiker Aanbevolen
03-06-2010 08:52

wij hadden het echt naar ons zin die dag rust gevend en mensen die kennis van hun werk hebben dit zal mn vaste verwendag plek zijn

gebruiker 8
S. Veldkamp
gebruiker Aanbevolen
23-09-2009 19:44

lekker ontspannen en goed verzorgd, alleen bij gezicht behandeling vind ik dat ook de onzuiverheden weg gehaald moeten worden. Dit was niet gedaan.

gebruiker 8
I.Inge Marinus
gebruiker Aanbevolen
23-09-2009 13:10

Valt op zich weinig over te zeggen. Er is geboekt volgens verzoek en dat is prima verlopen. Geen op- of aanmerkingen.

gebruiker 8
K van der Staak
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 16:50

In het begin hebben we alleen erg lang moeten wachten, maar verder was het super! De prijs vinden we ook een beetje aan de hoge kant, maar acceptabel!

gebruiker 8
L.C. Verstegen
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 16:35

Met ons drieŽn hebben we een heerlijke ontspannen dag gehad. Die duurde ook nog heel lang omdat de dames er plezier in hadden ons heel mooi op te maken. Alleen de lunch was aan de karige (maar buitengewoon verantwoorde) kant.

Over Onze partner

Heerlijk relaxen in Noordwijk

In het Wellness Center van het hotel in Noordwijk aan Zee kunt u de dagelijkste beslommeringen even vergeten en uzelf laten verwennen met unieke gezichts- en lichaamsbehandelingen. De specialistes maken gebruik van het kwalitatief hoogwaardige producten van BABOR. Een top merk dat in vele toonaangevende internationale spa’s wordt gebruikt.

Faciliteiten

Gezellig met een vriend of vriendin genieten van een dagje wellness? Kom tot rust in een van de behandelruimtes. Het Palace Wellness Center beschikt ook over twee duo massageruimtes, wel zo gezellig. Na een bezoek in het Palace Wellness Center komt u verzorgd voor de dag.

Het Wellness Center beschikt over de volgende faciliteiten: Een manicure ruimte (duo cabine), Een pedicure ruimte, Een hydromassagebad ruimte, Twee lichaamsbehandeling ruimtes (duo cabine), Twee gezichtsbehandeling ruimtes. Geniet tijdens uw wellness dag ook van het Aqua Center. Het Aqua Center beschikt over een compact zwembad van 7x4 meter met dubbele jetstream, waardoor u kunt blijven zwemmen. Daarnaast beschikt het Aqua Center over 3 individuele Whirpools, een Sauna en een Turks Stoombad. In het Aqua Center zijn douches en kleedhokjes beschikbaar voor de gasten. Ook zijn er voldoende handdoeken aanwezig. Het dragen van badkleding is verplicht.

Openingstijden

Het Wellness Center is op maandag gesloten.Van dinsdag t/m zondag zijn wijgeopend van 09:30 tot 18:00 uur. Het Aqua Center is dagelijks geopend van 06:00 tot 22:00 uur.

Kamers

Het hotel beschikt over de volgende kamers: 36 Deluxe kamers, waarvan 1 kamer geschikt voor mindervaliden, 64 Superior Deluxekamers, 15 Business Class kamers, 4 Junior Suites, waarvan 1 Familiekamer en 1 Palace Suite.

Alle hotelkamers zijn voorzien van climate control, interactieve TV, gratis WIFI, kluis en separaat toilet.

Elke verdieping van het hotel heeft een eigen kleurstelling. De kleuren van 5 verschillende Europese vorstenhuizen vormen hiervoor de inspiratiebron.

1e Verdieping : Diep oranje van het Huis van Oranje
2e Verdieping : Donkergeel van het House of Windsor
3e Verdieping : Witgeel van de Spaanse Bourbons
4e Verdieping : Licht gustavian blauw voor de Zweedse Bernadottes
5e Verdieping : Eiwit van Saxen-Coburg

Hoe hoger, des te ruimtelijker en lichter. Zo lijkt het alsof het hotel een opening naar boven toe heeft.

Noordwijk aan Zee

Noordwijk is een ‘Blauwe Vlag’ badplaats met één van de schoonste stranden van Nederland en wordt ook wel de bloemenbadplaats van Europa genoemd. Noordwijk heeft een strand van 13 km lang met volop mogelijkheden om te genieten, sporten, fietsen en wandelen in de mooie natuur. Omringd door weidse bossen, ruige duinen én gelegen in het hart van de Bollenstreek doet Noordwijk zijn bijnaam eer aan.

" lekker ontspannen en goed verzorgd, alleen bij gezicht behandeling vind ik dat ook de onzuiverheden weg gehaald moeten worden. Dit was niet gedaan. "

S. Veldkamp 23-09-2009 19:44

foto