Enjoy.nl
echt genieten begint hier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Beautyweekend met overnachting in luxe chalets op de Veluwe

Genieten aan de rand van het bos in onze prachtige chalets. Inclusief entree bij Thermen Bussloo. Ook serveren wij u 1x een heerlijk 3 gangen verrassingsdiner en 2x een lekker ontbijtje.

vanaf € 65,- p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er zijn 3 reviews gegeven. 8.0
Restaurant
Restaurant
Polysport
Polysport
Chalet
Chalet

Dit 3-daagse Wellness arrangement op de Veluwe is inclusief:

  •  2 overnachtingen op basis van een 2-persoonskamer
  •  Entree Thermen Bussloo
  •  1 x een 3-gangendiner
  •  2x ontbijt

Prijs: € 130,- p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Toeslagen:

  •  Toeslag op zaterdag: € 5,00 per persoon
  •  Toeslag 1-persoonskamer: € 10,00 per kamer per nacht
  •  Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.

Ook kunt u een nacht (of meer) bijboeken voor:

  •  1 persoonskamer € 55,00 p.p.p.n.
  •  2 persoonskamer € 27,50 p.p.p.n.
  •  3 persoonskamer € 23,00 p.p.p.n.

U kunt uw programma ook uitbreiden met een heerlijke massage bij SMASH massage.
Op 5 minuten loopafstand, van Polysport, door het bos, kunt u zich heerlijk laten masseren door SMASH.

De prijzen van dit 3-daagse Wellness arrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Diverse lunchesinfo € 9,75
Sorbet € 4,-

Heerlijk ontspannen op de Veluwe

Heerlijk slapen in luxe chalets aan de rand van de Veluwezoom. Dit arrangement is inclusief 1x entree bij Thermen Bussloo. Ook serveren wij u 1x een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner en 2x een lekker ontbijtje. In de omgeving van de Veluwezoom is genoeg te beleven om uw verblijf onvergetelijk te maken. Wij beschikken ook over 13 tennisbanen dus gelegenheid genoeg om een balletje te slaan. De chalets bevinden zich aan het rand van het bos, dus vraag even aan de bar wanneer u het beste wilde dieren kunt gaan "spotten".

Het programma

U bepaalt zelf bij aankomst wat u wanneer wil gaan doen! Wij adviseren graag!

Anders overnachten op de Veluwe

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.

De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

RestaurantPolysportPolysportChaletChalet
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Marlies van der Linden
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
18-06-2014 11:47

Heerlijk, goed verzorgd weekend gehad.

gebruiker 8
Edwin Horstman
32 jaar
gebruiker Aanbevolen
12-06-2014 15:48

Top, leuke blokhutten, wel wat op elkaar gepakt en naast een grote sportvoorzieningen, maar supervriendelijk ontvangst, leuk in de bossen.

gebruiker 8
Hillie Jistrum
gebruiker Aanbevolen
05-12-2013 13:32

2 Leuke dagen gehad met z'n allen, personeel goed op schik.

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Diverse lunchesinfo € 9,75
Sorbet € 4,-

" 2 Leuke dagen gehad met z'n allen, personeel goed op schik. "

Hillie Jistrum 05-12-2013 13:32

Meer leuke uitjes

foto