Enjoy.nl
echt genieten begint hier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendinnenarrangement - Samen heerlijk bijkomen

Neem uw vriendin, partner, moeder of dochter mee voor dit geweldige arrangement. De 2e persoon ontvangt 50% korting. Samen genieten van een wellness dag in het wellness center direct aan het strand van Noordwijk.

vanaf € 160,- p.p.
Er zijn 49 reviews gegeven. 8.7
Hotstone massage
Hotstone massage
Gezichtsbehandeling - Wellness Center
Lounge - Wellness Center
Zwembad in het Palace Wellness Centre in Noordwijk
Voorzijde Palace Hotel

Dit arrangement is inclusief:

  •  Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
  •  BABOR CLASSIC gezichtsbehandeling
    60 minuten durende gezichtsbehandeling. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte
    verwennen wij haar met de producten uit de serie SKINOVAGE
  •  Hotstone rugmassage
  •  Lichaamspakking
  •  Dag make up of paraffine handpakking
  •  Wellness lunch
  •  Koffie, thee, bronwater gedurende de gehele dag
  •  Gebruik van Aqua Center, een compact zwembad van 7x4meter met dubbele jetstream, een sauna en een Turks stoombad
  •  Gratis gebruik van badjas en slippers
  •  Gratis gebruik van douchegel en shampoo
  •  Gratis parkeren in de verwarmde en beveiligde parkeergarage.

Prijs: € 160,00 per persoon. De 2e persoon voor de helft van de prijs: € 80,-

De prijs van dit Vriendinnen arrangement in Noordwijk is geldig tot en met 31 december 2019. 

Het Vriendinnen arrangement

Neem uw vriendin, partner, moeder of dochter mee voor dit geweldige arrangement. De 2e persoon ontvangt 50 % korting. Samen genieten van een wellness dag in het wellness center direct aan het strand van Noordwijk. Door de persoonlijke aandacht die onze schoonheidsspecialisten u geven kunt u bij ons weer helemaal tot uzelf komen en genieten van alle rust... één ding staat bovenaan: u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.

Faciliteiten

Gezellig met een vriend of vriendin genieten van een dagje wellness? Kom tot rust in een van de behandelruimtes. Het wellness center beschikt ook over een duo massage ruimte, wel zo gezellig. Daarnaast is er een aparte loungeruimte waar u op uw gemak een boek of magazine kan lezen, genieten van de rust of bijpraten met uw vriend of vriendin. Naast de loungeruimte zijn er ook diverse tafeltjes beschikbaar om te genieten van een gezonde, voedingsrijke lunch.


Het Aqua Center beschikt over een compact zwembad van 7 x 4 meter met dubbele jetstream, een sauna en een Turks stoombad.

In de algemene ruimtes van het Wellness Center en Aqua Center is het dragen van badkleding verplicht.  

Openingstijden

Het Wellness Center is op maandag gesloten en op dinsdag tot en met zondag geopend van 09:30 tot 18:00 uur.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Hotstone massageGezichtsbehandeling - Wellness CenterLounge - Wellness CenterZwembad in het Palace Wellness Centre in NoordwijkVoorzijde Palace Hotel
8.7/10
beoordeling
8.7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 49 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.9
Ligging
8.9
Prijs / kwaliteit
9.2
Service
8.9
Activiteiten
8.3
Accommodatie
8.7
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 10
M.A Disselen
gebruiker Aanbevolen
02-12-2018 09:55

Het was echt een super arragement. De 2 personen Esmee en Denise deden de massages fantastisch.Alles was tot in de puntjes geregelt. De lunch was echt genoeg en lekker. Het parkeren daar was ook echt top. We gingen echt zen naar huis. En wij komen nog een keer terug bij hun.

gebruiker 10
Henk
gebruiker Aanbevolen
30-11-2018 06:41

IK het vriendinnenarrangement altijd heerlijk en altijd weer ga ik met een goed gevoel weg en kijk al weer uit naar de volgende keer ga zo door .

gebruiker 9
Marja Faitas
gebruiker Aanbevolen
29-11-2018 20:30

Super leuk dag gehad! Aanrader!

gebruiker 10
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
30-04-2018 11:59

In een woord: fantastisch! Absoluut een aanrader.

gebruiker 9
mirjam van nieuwkerk
51 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
27-12-2017 13:11

Heerlijke dag gehad! Lekker afgesloten met een strandwandeling, genoeg energie opgedaan om de drukke kerstdagen te kunnen doorstaan :) Klantvriendelijk!

  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 10
Patricia Higginbotham
49 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-12-2017 09:34

Was een geweldige dag en ook alle informatie wat ik via jullie kreeg was snel en heel netjes.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
29-10-2017 17:11

Wij, moeder en dochter, hebben een heerlijke relaxte dag gehad. De gezichtsbehandeling en hotstone massage waren heerlijk. Goede lunch ook. En het personeel was ook heel aardig!

gebruiker 9
Ria
gebruiker Aanbevolen
16-08-2017 18:47

Prima dag met heerlijke behandelingen en lieve medewerksters.

gebruiker 9
Janneke Koers
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
08-08-2017 09:43

Het was een heerlijke dag. Hele vriendelijke en gezellige dames die ons behandelden en steeds vroegen of we nog wat wilden drinken. Het programma zat ook heel goed in elkaar. Vier behandelingen, vooral de gezichtsbehandelin en de hotstone massage waren super. Het was 1 grote verwennerij met ook nog een uitgebreide lunch. Een ansolute aantader

  • 10.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
09-03-2017 19:56

Heerlijke dag gehad! Niks op aan te merken

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
25-01-2017 09:43

We hebben een heerlijke dag gehad met 6 vriendinnen. De wellness is klein maar daarom hadden we het zo goed als voor onszelf. Hele dag door koffie/thee en fruit. Lunch top; soep, salade en broodje gezond. Vriendelijk personeel.

gebruiker 8
Sharon Marijnissen
23 jaar
gebruiker Aanbevolen
09-01-2017 12:24

Dit was voor mij de tweede keer dat ik dit arragement genomen heb op deze locatie. Het was voor mij dus de moeite waard deze rit nogmaals af te leggen. Ik moet hiervoor 1,5 uur rijden maar heb wederom enorm genoten. Dit keer was het wat drukker, omdat het hotel een aanbieding had voor de hotel gasten. Dit was niet storend maar eerder merkbaar. Personeel had de vorige keer meer rust over zich heen, maar het was tijdens de behandeling niet merkbaar.

gebruiker 10
henk van donk
55 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-12-2016 11:42

Ik heb echt genoten van mijn vriendinnenarrangement we gaan volgend jaar weer maar dan eerder in het jaar je voelt als je weg gaat als herboren

gebruiker 9
Carry Hekket
58 jaar
gebruiker Aanbevolen
25-11-2016 10:31

Hele goede,uitgebreide behandeling. Aardie,,rustige schoonheidsspecialisten. Lekkere lunch. Al met al een hele ontspannende, fijne dag.

gebruiker 9
Ana Ouwehand
gebruiker Aanbevolen
06-11-2016 11:43

Het vriendinnen arrangement was geweldig. Vriendelijk ontvangen Door het personeel. De behandelingen waren super .heerlijke lunch. De welness hadden we voor ons tweeŽn! Dus heerlijk rustig. We zijn echt in de watten gelegd echt een aanrader.

gebruiker 10
Danielle Duijn
27 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
17-08-2016 10:21

Het vriendinnen arrangement was echt super! Een gezellige dag gehad met een vriendin en lekker kunnen ontspannen, voor herhaling vatbaar!

  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
gebruiker 9
Yvonne Brouwer
gebruiker Aanbevolen
20-07-2016 17:21

Het was helemaal top sauna en wellness is klein maar groot genoeg voor zo'n beauty dag Het is super schoon en de behandelingen zijn heerlijk, heel professioneel. Ik raad het iedereen aan zo'n vriendinnen arrangement.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
22-06-2016 15:48

Het vriendinnenarrangement was mooi compleet met een goede verzorging Saunafaciliteiten zijn klein maat daardoor ook weer heerlijk rustig en knus

  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 7.0
gebruiker 10
Anita L'Espoir
gebruiker Aanbevolen
23-12-2015 10:07

Super!

gebruiker 9
Monique
gebruiker Aanbevolen
28-10-2015 10:17

Heerlijke dag met fijne behandelingen. Goed verzorgd en professionele medewerkers. Een aanrader

gebruiker 8
Ineke Wijnbeek
gebruiker Aanbevolen
27-10-2015 09:25

Heerlijke dag gehad, alles uitstekend verzorgd. Voldoende handdoeken beschikbaar. Tijdschema klopte niet helemaal, maar dat was in dit geval geen probleem. Duidelijke informatie vooraf. Lunch was prima.

gebruiker 8
Mandy Rietkerken
24 jaar
gebruiker Aanbevolen
30-05-2015 14:18

Was echt een heerlijke dag. Wij hadden zelfs de welness voor ons tweeen! Heerlijke behandelingen en ook een superlunch. Prettige ontvangst en begeleiding door de dames daar, voor vrouwen een echte aanrader.

gebruiker 9
Ilonka Koopman
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-05-2015 11:26

Fantastisch

gebruiker 9
corry mes
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
02-12-2014 21:29

Hele vriendelijke mensen, zalige behandelingen, perfecte makeup en een heerlijke lunch. De hele dag thee, koffie en water. Fantastisch.

  • 9.0
  • 9.0
  • 10.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 10
Denise Jacobs
25 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
01-10-2014 13:40

Wij hebben een heerlijke dag gehad! De service was uitmuntend en de behandelingen waren super verzorgd! Het zwembad en sauna gedeelte mag iets sfeervoller, gedempte verlichting etc. Zo is de relaxte en ontspannen sfeer overal voelbaar. De lunch die erbij zat was ook echt heel lekker! Kortom we kwamen niets te kort!

  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 8.0
  • 10.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
08-07-2014 10:05

Heerlijk dagje gehad. We werden netjes opgehaald toen het tijd was voor een behandeling en het personeel naam uitgebreid de tijd voor ons. Aanrader!

gebruiker 8
Marjolein van der Heijden
51 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
02-06-2014 14:56

Wij waren met z'n zessen en hebben waanzinnig genoten van deze heerlijke ontspannen dag. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam geweest.

  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 9
Evelien van N
28 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
04-02-2014 18:12

Heerlijke verwendag, vriendelijk personeel, leuke locatie

  • 9.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 9.0
gebruiker 8
J. van Vogelpoel
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
17-06-2012 12:10

Een heerlijk dagje uit. Genoten met vriendin en 2 dochters!

  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
gebruiker 9
Quirina van Dam
gebruiker Aanbevolen
19-07-2011 22:06

Helemaal een top dag gehad! Helemaal relax naar huis gegaan... Zeker na de make-up! Lieve mensen daar bedankt voor de goede zorgen!

gebruiker 9
A. Paanakker
gebruiker Aanbevolen
06-06-2011 20:29

We hebben een heerlijk dagje gehad, met erg vriendelijk personeel om ons heen.

gebruiker 8
Sophia Polfliet
gebruiker Aanbevolen
15-12-2010 19:35

ondanks een paar hele kleine min puntjes (daarom een 8 en geen 10) een top middag de meiden weten waar ze mee bezig zijn we gaan zeker terug

gebruiker 8
J. Bijlsma
gebruiker Aanbevolen
17-11-2010 18:04

Erg goed bevallen en verzorgd. Klantvriendelijk personeel.

gebruiker 8
V. Souffreau
gebruiker Aanbevolen
16-09-2010 17:45

arrangement op zich was ok doch geen slippers meer beschikbaar logement was ok ontbijt was ok bij nader inzien was de parking toch niet gratis en dat geeft een wrang nasmaakje

gebruiker 7
P. Stoutjesdijk
gebruiker Aanbevolen
24-08-2010 12:08

De lunch was voortreffelijk !, de accomodatie mooi en verzorgd Als de medewerksters nu eens een voorbeeld namen aan hun manager, welke wel heel amicaal, gastvrij , dienstverlenend en gezellig was, dan was deze dag een dikke 8 geweest.

gebruiker 9
Mieneke Scholte
gebruiker Aanbevolen
11-06-2010 12:43

Mijn zus en ik hebben een heerlijke dag gehad. Alles was okť.!! Voor herhaling vatbaar!

gebruiker 8
Inci Ozay
gebruiker Aanbevolen
30-04-2010 14:49

Wat ik wel een min punt vond is, veel te weinig te drinken aangeboden kregen.Vooral als je gebruik maakt van sauna heb je echt wel nodig.Wij hadden ook niets bij ons. Maar voor de rest, de massages en gezichtsbehandeling beviel heel goed.

gebruiker 9
M. Verstappen
gebruiker Aanbevolen
13-04-2010 07:52

wij hebben samen een hele fijne dag gehad

gebruiker 9
S. Muts
gebruiker Aanbevolen
13-04-2010 06:52

Heerlijk bijgekomen. Alles was goed verzorgd. Personeel was heel vriendelijk.

gebruiker 7
R. Zwetsloot
gebruiker Aanbevolen
22-02-2010 15:00

We hebben een heerlijke dag gehad. Zeker aan te bevelen.

gebruiker 9
M. Straatman
gebruiker Aanbevolen
25-01-2010 10:20

Als je echt even wilt bijkomen, moet je dit arrengement nemen. Het was geweldig. Ze hebben ook echt tijd voor je, het wordt niet af geraffeld. Geweldig, voor herhaling vatbaar.

gebruiker 9
Wilma Prins Prins
gebruiker Aanbevolen
18-01-2010 07:54

Mijn vriendin en ik hebben een geweldige dag gehad, alle behandelingen waren prima uitgevoerd en wij zijn behoorlijk in de watten gelegd....

gebruiker 9
H. Stephanus
gebruiker Aanbevolen
19-12-2009 19:03

Het nachtje in het hotel was geweldig en het vriendinnenarrangement was super.

gebruiker 8
T. Broersma
gebruiker Aanbevolen
04-12-2009 21:35

De behandelingen waren uitstekend met het heerlijke produkt Comfort-zone. Heerlijke lunch. Ik vond het zwembad wel een beetje erg klein en de sauna's beperkt. Al met al hebben wij een zeer verzorgde dag gehad.

gebruiker 7
D. Visser
gebruiker Aanbevolen
01-12-2009 14:39

Ik heb samen met me moeder een heerlijke dag gehad!! de enige opmerking die ik kan maken is dat we het af en toe een beetje koud hadden tijdens de masages.

gebruiker 9
E. Willemsen
gebruiker Aanbevolen
24-11-2009 20:02

Ik ben samen met mijn moeder geweest en ik geef jullie een dikke negen. Wij hebben heerlijk genoten van dit dagje uit!

gebruiker 7
C. van den Hoek
gebruiker Aanbevolen
19-11-2009 20:10

We hebben het heerlijk gehad, we vonden het wel wat klein maar de behandeligen maakte een hoop goed.

gebruiker 7
M Kors
gebruiker Aanbevolen
23-09-2009 13:31

Ik heb samen met mijn vriendin ontzettend genoten van dit arrangement, het enige wat een beetje jammer was, was dat we het idee kregen dat er te gehaast werd geprobeert om alle behandelingen voor de lunch gedaan te krijgen.

gebruiker 9
Nathalie Hulsbosch
gebruiker Aanbevolen
23-09-2009 10:06

Goed verzorgd geheel en bekwaam personeel. Helemaal tevreden dus.

Over Onze partner

Heerlijk relaxen in Noordwijk

In het Wellness Center van het hotel in Noordwijk aan Zee kunt u de dagelijkste beslommeringen even vergeten en uzelf laten verwennen met unieke gezichts- en lichaamsbehandelingen. De specialistes maken gebruik van het kwalitatief hoogwaardige producten van BABOR. Een top merk dat in vele toonaangevende internationale spa’s wordt gebruikt.

Faciliteiten

Gezellig met een vriend of vriendin genieten van een dagje wellness? Kom tot rust in een van de behandelruimtes. Het Palace Wellness Center beschikt ook over twee duo massageruimtes, wel zo gezellig. Na een bezoek in het Palace Wellness Center komt u verzorgd voor de dag.

Het Wellness Center beschikt over de volgende faciliteiten: Een manicure ruimte (duo cabine), Een pedicure ruimte, Een hydromassagebad ruimte, Twee lichaamsbehandeling ruimtes (duo cabine), Twee gezichtsbehandeling ruimtes. Geniet tijdens uw wellness dag ook van het Aqua Center. Het Aqua Center beschikt over een compact zwembad van 7x4 meter met dubbele jetstream, waardoor u kunt blijven zwemmen. Daarnaast beschikt het Aqua Center over 3 individuele Whirpools, een Sauna en een Turks Stoombad. In het Aqua Center zijn douches en kleedhokjes beschikbaar voor de gasten. Ook zijn er voldoende handdoeken aanwezig. Het dragen van badkleding is verplicht.

Openingstijden

Het Wellness Center is op maandag gesloten.Van dinsdag t/m zondag zijn wijgeopend van 09:30 tot 18:00 uur. Het Aqua Center is dagelijks geopend van 06:00 tot 22:00 uur.

Kamers

Het hotel beschikt over de volgende kamers: 36 Deluxe kamers, waarvan 1 kamer geschikt voor mindervaliden, 64 Superior Deluxekamers, 15 Business Class kamers, 4 Junior Suites, waarvan 1 Familiekamer en 1 Palace Suite.

Alle hotelkamers zijn voorzien van climate control, interactieve TV, gratis WIFI, kluis en separaat toilet.

Elke verdieping van het hotel heeft een eigen kleurstelling. De kleuren van 5 verschillende Europese vorstenhuizen vormen hiervoor de inspiratiebron.

1e Verdieping : Diep oranje van het Huis van Oranje
2e Verdieping : Donkergeel van het House of Windsor
3e Verdieping : Witgeel van de Spaanse Bourbons
4e Verdieping : Licht gustavian blauw voor de Zweedse Bernadottes
5e Verdieping : Eiwit van Saxen-Coburg

Hoe hoger, des te ruimtelijker en lichter. Zo lijkt het alsof het hotel een opening naar boven toe heeft.

Noordwijk

Noordwijk is een ‘Blauwe Vlag’ badplaats met één van de schoonste stranden van Nederland en wordt ook wel de bloemenbadplaats van Europa genoemd. Noordwijk heeft een strand van 13 km lang met volop mogelijkheden om te genieten, sporten, fietsen en wandelen in de mooie natuur. Omringd door weidse bossen, ruige duinen én gelegen in het hart van de Bollenstreek doet Noordwijk zijn bijnaam eer aan.

" Mijn vriendin en ik hebben een geweldige dag gehad, alle behandelingen waren prima uitgevoerd en wij zijn behoorlijk in de watten gelegd.... "

Wilma Prins Prins 18-01-2010 07:54

foto