Enjoy.nl
echt genieten begint hier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Ontspanningsarrangement TOP Beautydag in Brabant

Op zoek naar een heerlijk ontspanningsarrangement? Zoek dan niet verder, dit is wat u nodig heeft! Van lichaamspakking tot gezichtsbehandeling en van handpakking tot body wrap. Relaxter dan dit kan haast niet en dat ook nog voor een fantastische prijs!

vanaf € 129,- p.p.
Er zijn 11 reviews gegeven. 8.2
Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage
cremes
Pakking
Beauty Center Brabant
Gezichtsmasker
Buiten massage
Massage
Makeup

Dit arrangement is inclusief

  •  Ontvangst met koffie, thee en lekkers
  •  Tijdens het gehele arrangement gratis koffie/thee/water
  •  Huidanalyse voor een dagelijks stralend uiterlijk
  •  Remineralizzante Osaine gezichtsbehandeling (medium); reiniging, peeling, remineraliseren, massage, masker en verzorging
  •  Thalasso Relaxing lichaamspakking (voedend en ontspannend); reiniging, remineraliseren, verzorgende pakking met Sea Cream
  •  Rug scrub; klassieke rug-schouder-nekmassage
  •  Volledig verzorgde lunch
  •  Body Wrap 1 zone
  •  Paraffine handpakking
  •  Mini Make-up

Prijs: € 129 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Uitbreidingsmogelijkheden € 17,50 per onderdeel.

  •  Van deelmassage naar volledige massage (naar keuze manueel of met Hot Stones).
  •  wassen en fohnen van de haren

A.u.b. bij uw reservering aangeven wat u wenst.

Toeslagen

Indien u met een oneven aantal personen komt wordt er eenmalige toeslag (1x) berekend van: € 25. Op zondag rekenen wij een toeslag van € 17,50 p.p. De hierbij benodigde handdoeken, badjassen en slippers (= comfortpakket) zijn bij ons aanwezig en liggen voor u klaar. Bijkomende kosten hiervoor zijn € 7,50 p.p. Uiteraard bent u vrij om uw eigen spulletjes mee te nemen.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Lekker even een dag relaxen en ontspannen

Op zoek naar een heerlijk ontspanningsarrangement? Zoek dan niet verder, dit is wat u nodig heeft! Van lichaamspakking tot gezichtsbehandeling en van handpakking tot body wrap. Relaxter dan dit kan haast en dat ook nog voor een fantastische prijs! Ik zeg boeken maar en ontspan!

Ontspannen is hier de normaalste zaak!

Cosme biedt u heerlijke arrangementen zonder saunafaciliteiten.Onze enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging en ontspanning van top tot teen.

Ervaar de zorgeloze ambiance van Cosme.
Zodra u de deur binnen gaat, koestert u zich in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot-Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Energie uit algen voor puur natuurlijke verzorging.
Vanaf de eerste aanraking bent u verkocht; niet alleen omdat u direct de werking van deze zeeproducten op de huid voelt, maar door de samenstelling en geur van het product zelf. Laat u eens echt verrassen!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

OntspanningsmassagecremesPakkingBeauty Center BrabantGezichtsmaskerBuiten massageMassageMakeup
8.2/10
beoordeling
8.2 op 10
Beoordeling gebaseerd op 11 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
6.7
Ligging
8.3
Prijs / kwaliteit
8.7
Service
8.3
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.3
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Greet Rijkers
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
17-04-2018 23:49

Mijn dochters en ik hebben afgelopen zaterdag genoten van de uitgebreide behandelingen, massages en persoonlijke aandacht gedurende het ontspanningsarrangement in Brabant.

gebruiker 8
Cherita Bodt
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
22-03-2018 16:28

Mijn vriendin en ik hebben een heerlijke ontspannen dag gehad. Erg luxe om de hele dag zo in de watten te worden gelegd! We hadden het rijk voor ons alleen dus alle aandacht en rust om ons heen! Iedereen verdient zon dag en ik zou zeggen: gewoon een keer doen!! Cora bedankt voor jouw goede zorg en persoonlijke aandacht!

  • 6.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
gebruiker 8
Hannie de Haas
58 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-10-2017 20:59

Zeer goed verwenarrangement. Je wordt heerlijk verwend, goede lunch, goede massages. Is het geld meer dan waard. Aanrader

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
26-08-2017 09:30

Heel goed bevallen. Zeer gastvriendelijke, nemen ruim de tijd voor de behandelingen. Lunch uitstekend. Heel veel behandelingen voor deze prijs. Mini make up wat minder.

  • 7.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 8
Oda Hermanns
69 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-11-2016 16:04

Het was prima , de verzorging was goed.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
14-06-2016 16:29

Vriendelijke mensen, prima behandelingen. We zijn weer helemaal op en top!

gebruiker 9
Nathalie de Ruiter
28 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
20-03-2012 09:12

Samen met mijn moeder dit arrangement geboekt. Goede prijs/kwaliteit verhouding, je krijgt heel veel (waar je bij anderen meer zou voor betalen). Deskundig en vriendelijk personeel, lekkere hapjes en lunch tussendoor. Behandelingen waren ook allemaal top dus een lekker dagje gehad.

  • 7.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 8
K. van den Brand
gebruiker Aanbevolen
14-11-2010 12:30

Het was een ontspannende dag!

gebruiker 7
Y. De Beer
gebruiker Aanbevolen
23-07-2010 06:32

We hebben een heerlijk ontspannen dag gehad.

gebruiker 9
M.M. Blewanus
gebruiker Aanbevolen
18-06-2010 15:45

Het ontspanningsarrangement in Hapert is aan te bevelen. Je komt er als herboren weer vandaan!

gebruiker 9
K. Buijtels-Lievens
gebruiker Aanbevolen
10-06-2010 17:15

wat is er nou lekkerder dan je de hele dag te laten verwennen,heel lekker en zeer zeker voor herhaling vatbaar . zeker een aanrader voor iedereen jong of oud groetjes karin.

Over Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

" Vriendelijke mensen, prima behandelingen. We zijn weer helemaal op en top! "

Anoniem 14-06-2016 16:29

foto