Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Travestieten Show Diner - leuk avondje uit in theaterrestaurant Amsterdam

In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, kunt u van een heerlijk avondje uit genieten in ons theaterrestaurant. Tijdens het 3 gangen menu van chef kok wordt u vermaakt met diverse Travestie-acts. Deze combinatie leidt vaak tot hilarische momenten!

vanaf € 41,50 p.p.
Er zijn 48 reviews gegeven. 8.6
't Sluisje
't Sluisje
't Sluisje
't Sluisje
Sluisje
't Sluisje
't Sluisje
't Sluisje
't Sluisje

Dit arrangement is inclusief:

  •  3-gangen keuze menu
  •  Show

Prijs: € 41,50 p.p.
Voor het Feestvarken is er een leuk licht erotisch dessert bij te boeken à € 6,50. Te reserveren vanaf 1 persoon. Maximaal aantal personen is 50. Altijd open bij genoeg reserveringen!

Op Maandag/Dinsdag/Woensdag minimaal 20 personen.
Op Donderdag & Zondag minimaal 10 pax.

Altijd in overleg dus informeer zeker naar de mogelijkheden!

Op vrijdag werken wij in twee groepen de 1e is van 18.00 tot 20.30 uur en de 2e van 21.00 tot sluiten en op zaterdag is de 1e is van 17.30 tot 20.30 uur en de 2e van 21.00 tot sluiten. Op alle andere dagen aanvang om 19.00 uur (of anders in overleg).
Handig om te weten: op 24 december draait ook deze show, maar op 1e en 2e kerstdag zijn wij gesloten.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2017.

Diner idee travestieten variete!

In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, kunt u van een heerlijk avondje uit genieten in ons theaterrestaurant. Tijdens het 3 gangen menu van chef kok wordt u vermaakt met diverse Travestie-acts. Deze combinatie leidt vaak tot hilarische momenten!

Diner

Showmenu: Voorgerechten

  •  Carpaccio Runder carpaccio met groene pesto, Parmezaan, pijnboompitten en rucola
  •  Gefrituurde kokos garnalen
  •  Soep: Variërende seizoen soep

Hoofdgerechten

  •  Geglaceerde honing mosterd kip
  •  Varkens rib met piccalilly saus
  •  Vis van de week

Nagerechten

  •  Dessert van de week

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren. Voor eventuele vegetariërs wordt er door onze chef een vegetarisch gerecht bereid.

Programma

Donderdag:
Corrie Camping draait door

Vrijdag en zaterdag:
Travestie show diner

Zondag:
Travestie show diner

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

't Sluisje't Sluisje't SluisjeSluisje't Sluisje't Sluisje't Sluisje't Sluisje
8.6/10
beoordeling
8.6 op 10
Beoordeling gebaseerd op 48 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
8.0
Prijs / kwaliteit
8.3
Service
8.3
Activiteiten
7.7
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
tilly dirkx
gebruiker Aanbevolen
01-04-2017 00:59

Een superleuke avond! De show was knap gedaan en heel leuk. We hebben uit volle borst meegezongen. Een toffe sfeer en heerlijk gegeten. Kan het aanbevelen!

gebruiker 9
C Molenaar
38 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
01-10-2016 15:41

Zodra je binnen bent is het feest! Heel vriendeijke bediening, topartiesten en het eten is ook nog eens dik voor elkaar. Ze weten hoe ze een feestje moeten bouwen! We hebben onwijs genoten!

  • 9.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 9.0
gebruiker 9
Gala López
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
19-07-2016 13:34

Erg fijne avond. Zaal is wel klein tegelijkertijd is dat wat het knus maakte. Prijs is geweldig, eten smaakt goed en bediening is prettig in de omgang. Je voelt je welkom en thuis. De show en de muziek keuze is erg verrassend en trekt je mee in de sfeer. Mooi om iedereen te zien lachen , zingen en genieten. Kortom een topavond. De ligging van "het sluisje" vond ik minder, maar eenmaal daar wordt je meegesleurd met de magie van de show.

  • 6.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 10.0
  • 7.0
  • 7.0
gebruiker 9
Sabine Debrabandere
46 jaar
gebruiker Aanbevolen
17-05-2016 08:50

Wij hebben een superleuke avond gehad, met fantastische optredens, een hoog gehalte aan entertainment, vriendelijke bediening en een heerlijk diner. Een welkomstdrankje zou het helemaal afgemaakt hebben.

gebruiker 7
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
30-04-2016 21:29

Gezellige avond wel veel lawaai van muziek tussen de show's. Het eten was goed.

gebruiker 10
JOSE KLOPPENBORG
65 jaar
gebruiker Aanbevolen
05-04-2016 10:38

We hebben genoten, het eten was geweldig Compliment aan de kok

gebruiker 10
Theressa Schneider
39 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-02-2016 11:15

Het was super gezellig Leuke mensen Lekker eten Niet duur echt een aanrander

gebruiker 8
marja Tijmense
48 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-11-2015 16:54

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Zeer gekke en gave show. Echt gelachen en de travestieten waren enorm vriendelijk. Prijs /kwaliteit is prima. Echt een leuk avondje uit! Weer eens iets anders!

gebruiker 8
Harm Elgersma
gebruiker Aanbevolen
23-11-2015 18:07

Was een super leuke avond alles was top geregeld.

gebruiker 10
Annette Goor
26 jaar
gebruiker Aanbevolen
15-09-2015 09:20

Het was echt een TOP avond! Het restaurant was iets kleiner dan we hadden verwacht maar daardoor juist extra leuk! Fantastische show, de hele avond met een lach op onze gezichten gezeten.

gebruiker 10
Ingrid Majoor
28 jaar
gebruiker Aanbevolen
05-07-2015 20:15

Geweldig!! Leuke ontvangst! Prima eten! Zeer vriendelijk personeel en uiteraard hilarisch!!!!

gebruiker 8
maike westerhout
38 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
02-06-2015 12:05

We wisten niet wat we konden verwachten maar het is echt een top avond geworden. Veel gezelligheid en lol en het eten was super lekker en de travestieten show was geweldig. Dank vor een top avond!

  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 9
Emmelie Dalmulder
36 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-05-2015 13:41

Het was één groot feest!! Wij gaan er zeker nog een keer heen!

gebruiker 9
Cindy Van der Kolk
28 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-05-2015 09:31

Het was een leuke show met herkennenbare Amsterdamse liedjes. Namen de tijd om op de foto te gaan. Het eten was goed en voldoende. Kortom top avond!

gebruiker 9
Linda De Jong
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
25-12-2014 10:34

Mijn moeder heeft een onvergetelijke 80e verjaardag gehad!! Ik zal hier zeker nog wel eens een feestje willen vieren en anderen aanraden.

gebruiker 8
Suzanne Verhaeg
31 jaar
gebruiker Aanbevolen
08-03-2014 15:50

Het was een zeer geslaagde avond! Eten was ook echt super!

gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
25-01-2014 19:09

Wij waren met elf dames (vrijgezellendag). Wik vonden het een ontzettend leuke, avondvullende avond. De travestieten maakten er een groot feest van. Het eten was ook erg goed en de bediening erg vriendelijk! Zeker aa te raden!

gebruiker 10
marcel en lia de kruijf
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
17-12-2013 20:41

gewoon een topavond ps was degene die een klein biertje kreeg haha

gebruiker 9
henk tjerks
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
06-11-2013 15:53

Het was super. Wij waren met zijn zessen en er was een prima klik met de tafel er naast. Erg genoten, prima eten, prima geluid en zang (play back). Zeker een aanrader.

gebruiker 8
Cora Glas
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-10-2013 15:31

Gezellige avondje uit. Doordat de belangstelling niet groot was ging de travestieten show niet door maar kwam Corrie Camping. Zij was ook geweldig. Maar als tip zou ik zeggen geef dat even in een mailtje door. Bediening was ook goed. Eten voor die prijs met show prima

gebruiker 8
G Schoen
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
04-10-2013 15:34

Het was gezellig en het etend was goed. Het optreden had wat meer mogen zijn. Meer artiesten. We hadden er nu maar 1

gebruiker 8
nancy magielsen
43 jaar
gebruiker Aanbevolen
04-09-2013 18:09

hele leuke gezellige avond. De dames deden het fantastisch en de bediening was perfect. Het eten smaakte bijzonder lekker dus al met al een TOP avond!!! mensen van t sluisje: Bedankt!!

gebruiker 10
Bianca Sibbes
42 jaar
gebruiker Aanbevolen
25-06-2013 10:01

Het was ontzettend geslaagd. Zeer vriendelijk personeel. Lekker eten. Leuke show. Echt voor herhaling vatbaar. Ik geef een dikke 10. Groetjes Bianca

gebruiker 8
Miriam Teggeler
52 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-04-2013 18:13

Het was n super leuke avond . Het eten is geweldig ,en de show (omdat t kleinschalig is) met Carry was heel leuk. Al met al n aanrader . Minpuntje :we dachten dat er meerdere travestieten opttraden meer het was er maar 1.

gebruiker 8
Nazanin Payranj
29 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-04-2013 12:32

Helemaal geweldig!!! Personeel was SUPER LIEF EN GASTVRIJ!!! Eten zag er goed.

gebruiker 9
H. Hendriks
44 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
10-01-2012 16:56

We hebben een top-avond gehad in \\\'t sluisje in Amsterdam. Het eten was goed, de sfeer was goed en de optredens een toppertje. Zeker de moeite waard om het nog een te doen.

  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
gebruiker 7
Thalita van Halteren
33 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
18-12-2011 12:49

Het restaurantje is gezellig Amsterdams,eten was echt goed en het personeel aardig en snel.Tussen de gangen door was er een optreden van Corrie Camping,wat hilarisch en erg goed en grappig was. Maarrrr....op een gegeven moment,we hadden het toetje net gehad,leek het erop of ze er geen zin meer in had . Dit in tegenstelling tot het publiek die nog wel heel wat meer act had verwacht dan dit abrupte,vage einde. Zonde! Een voor een liepen de tafels leeg ,en dat kon nog Corrie,nog het personeel wat schelen. Snap ik helemaal niks van eigenlijk,die tent had nog zeker een uur op zn kop kunnen staan!Lang leve de omzet!Gemiste kans lieve mensen,doe dit nou niet want de rest was echt heel goed.Hoop dat jullie er wat mee doen. groetjes, Thalita van Halteren

  • 7.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
  • 7.0
  • 8.0
gebruiker 7
Anoniem
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
29-11-2011 21:51

De avond hebben wij als erg leuk ervaren. Het was allemaal prima georganiseerd en alles liep op rolletjes zonder je een idee te geven dat na ons nog een groep kwam. Een gezellig avondje uit!!!

  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 7.0
gebruiker 9
K. Stoker
gebruiker Aanbevolen
28-09-2011 17:21

helemaal te gek voor herhaling vatbaar

gebruiker 8
Renee Reuser
gebruiker Aanbevolen
14-06-2011 19:00

Erg leuk! Het eten was lekker en de show was ook grappig. Leuk om met een groep te doen.

gebruiker 10
O. Bovenkamp
gebruiker Aanbevolen
29-05-2011 13:54

Het was echt een top avond. Het eten was heerlijk en de bediening was ook goed, snel een leuk. De show was perfect, geen overdreven gedoe en prima intactie met de bezoekers. Echte en heerlijk avondje uit. aanrader!

gebruiker 10
M. van den Bos
gebruiker Aanbevolen
28-05-2011 17:53

hoi mensen we vonden het allemaal geweldig!!!!!!!!!!!!! en we gaan zeker gauw nog een keer !!!!!!!!!!! een dikke 10 van Mij en doe ze daar de groetjes van de jarige Mary.

gebruiker 9
Jennifer uit Leiden
gebruiker Aanbevolen
25-05-2011 09:24

We waren voor een vrijgezellenfeest in café 't Sluisje en hebben er een fantastische avond gehad!! Ontzettend leuk personeel, die gelijk sfeer maken. Een heel gezellige gekke avond met lekker eten (dieetwensen waren geen enkel probleem)! Aanrader!

gebruiker 7
J. Toth
gebruiker Aanbevolen
11-04-2011 19:50

eten: oke, behalve koffie na: automatendrab sfeer: aardig, maar de acts missen bezieling. Verder is het alleen playbacken. Nummers: wel aardig! Geen spijt dat we het hebben gedaan, is eens wat anders, maar zeker niet weer

gebruiker 10
W. Cornelissen
gebruiker Aanbevolen
07-04-2011 14:29

Kon helaas niet doorgaan vanwege slecht nieuws bij twee van de deelnemers van onze vriendenkring. We gaan beslist op een later tijdstip wel! Kan dus geen beoordeling geven.

gebruiker 8
K. Geertsma
gebruiker Aanbevolen
14-03-2011 10:17

Een super gezellig avondje gehad , eten is prima , gezellige sfeer , leuke bediening en drinken niet duur .

gebruiker 6
Ilona uit Den Helder
gebruiker Aanbevolen
31-10-2010 10:42

Vrijgezellenfeestje, weinig tijd en sfeer. Eten redelijk, net voldoende. Vrijgezel er niet in betrokken. Veel lege glazen. de Partygirls

gebruiker 9
M. van Tent Beking
gebruiker Aanbevolen
11-10-2010 12:18

Wij zijn met een groep van 10 mensen geweest. Het eten was goed en de sfeer was goed. Het was voor ons een zeer geslaagde avond. Echt een aanrader met een groep.

gebruiker 8
Bianca
gebruiker Aanbevolen
22-06-2010 14:51

Het was super gezellig! En we hebben heerlijk gegeten.

gebruiker 9
Lizette Eenkhoorn
gebruiker Aanbevolen
08-06-2010 22:22

we hebben een fijne avond gehad ,goed eten en een mooie show.bediening lief en zorgzaam Corry je was de beste en menig vrouw is jaloers op jou,ja daar hoor ik ook bij. Dank jullie wel voor een fijne avond Liefs.Lizette

gebruiker 9
Cindy Schrama
gebruiker Aanbevolen
17-05-2010 20:51

Het was super.....

gebruiker 7
J. Wuijts
gebruiker Aanbevolen
12-03-2010 08:45

Beste Het eten was goed echter de optredens werden steeds door een zelfde persoon gedaan wat leuke was. Aanbeveling wat meer variatie en publiek meer betrekken.

gebruiker 9
W. Kragtwijk
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 20:47

Dit was voor een vrijgezellenfeest van een vriendin van me. Heel erg geslaagd... en de sfeer was zeer goed. We hebben met zn allen genoten en een leuke avond gehad.

gebruiker 9
M. van der Vis
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 20:23

We hebben een vreselijk leukeavond gehad zeker voor herhaling vatbaar!!

gebruiker 10
M. Hoekman
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 20:15

Erg leuk eettentje! Lekker gegeten en super optredens! Prachtige dames! Voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 19:47

vond het een leuke gezellige avond. Alleen het duurde wel lang voor dat de show begon. En sommige travestieten optreden was erg kort . Het eten was goed.

gebruiker 9
P.M. Kalsbeek
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 19:11

hallo wij hebben eenerg gezellige avond gehad en het eten was erg lekker en erg veel gelachen zeker aan te bevelen voor een ontspannen avond.

gebruiker 8
M. Fleer
gebruiker Aanbevolen
22-09-2009 17:27

amusement

Over Onze partner

Algemeen

In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, vindt u dit theaterrestaurant. Tijdens het 3 gangen menu van de chef kok wordt u vermaakt met diverse Travestie-acts. Deze combinatie leidt vaak tot hilarische momenten!

Show

Het dol-enthousiaste personeel zal u doen verbazen en vermaken! Ook tussen de gangen door kunt u genieten van de hilarische interactieve travestieshow. Dit wordt echt een onvergetelijke avond.

Openingstijden en programma

Donderdag: Corrie Camping draait door
Vrijdag en zaterdag: Travestie show diner
Zondag: Travestie show diner

Maandag & Dinsdag: Gesloten of Open voor een groep vanaf meer dan 17 personen van 19:00 uur tot sluitingstijd.
Woensdag: Zie Agenda, of zie Maandag of Dinsdag

Donderdag: van 19:00 tot sluitingstijd
Vrijdag: 1e zitting van 18:00 - 20:30 en 2e zitting van 21:00 tot ...
Zaterdag: 1e zitting van 17:30 - 20:30 en 2e zitting van 21:00 tot ...
Zondag: van 19:00 tot sluitingstijd

In de weekenden is het ook mogelijk om vanaf 23:30 uur een drankje aan de bar te komen drinken. Mits de avond niet exclusief geboekt is voor een besloten gezelschap. Door de weeks is het mogelijk om een besloten feest te organiseren vanaf 25 personen.

Capaciteit

Wij hebben beschikbaarheid voor ongeveer 50 personen in een shift cq avond en u kunt natuurlijk reserveren met een groep, maar ook alleen of met zijn tweetjes is het gezellig! Reserveren is wel noodzakelijk.

Amsterdam

Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg!

" Kon helaas niet doorgaan vanwege slecht nieuws bij twee van de deelnemers van onze vriendenkring. We gaan beslist op een later tijdstip wel!

Kan dus geen beoordeling geven. "

tilly dirkx 01-04-2017 00:59

foto