Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Hou van Holland Quiz Night in Nijmegen - Gezellig Avondje uit

Leer je vrienden, collega's of familie nog beter kennen door samen deze Hou van Holland quiz night te spelen. In het gezellige grand café heeft u een gezellig avondje uit!

vanaf € 49,50 p.p.
Genieten in het stadshart van Nijmegen
Genieten in het stadshart van Nijmegen
Grand Cafe
Wijn
NL

Bij deze Quiz Night in Nijmegen is inbegrepen:

  •  Ik hou van Holland Quiz
  •  Binnenlandse bar (bier, wijn en fris) gedurende 3,5 uur
  •  4 hapjes p.p.: 2 x bittergarnituur en 2 x luxe crostini (zalm, brie, filet Americain)
Prijs € 49,50 p.p.
Minimaal 10 personen.

Extra's

  •  Uitbreiding buitenlands gedistilleerd € 7,00 p.p.
  •  Diner in buffetvorm € 24,50 p.p.

De prijs van deze Quiz Night in Nijmegen is geldig tot en met 31 december 2018.

Ik hou van Holland Quiz - Gezellig Avondje uit

Leer je vrienden, collega's of familie nog beter kennen door samen deze Hou van Holland quiz night te spelen. In het gezellige grand café in het stadshart van Nijmegen heeft u een gezellig avondje uit!

Uw knusse ruimte exclusief voor uw groep

Speciaal voor uw gezelschap reserveren wij de gezellige ruimte op de 1e etage. Hier heeft u een fraai uitzicht over de Grote Markt en beschikt u over een eigen bar. Tevens kunt u zich helemaal uitleven tijdens de quiz omdat het geheel exclusief gereserveerd is!

Avondje uit in Het Grand Café in hartje Nijmegen

Gebaseerd op het gelijknamige TV programma wordt een afwisselende Quiz aangeboden waarbij het gaat om teamspirit en gezelligheid. Leer je vrienden, collega's of familie nog beter kennen door samen dit spel te spelen. En winnen is leuk maar het gaat natuurlijk om het meedoen...

Ons sfeervolle Grand Café bevindt zich aan de Grote Markt in het absolute stadshart van Nijmegen. Dagelijks geopend vanaf 8.00 uur voor koffie, gebak, ontbijt, lunch, borrel en diner!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Genieten in het stadshart van NijmegenGrand CafeWijnNL

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel-Grand Café is een begrip in Nijmegen. Sinds jaar en dag komen gasten uit de directe omgeving soms bijna dagelijks terug voor hun versnapering. Met name in de ochtend kan gesproken worden van een vaste clientèle. Maar ook zakelijke lunchgasten laten regelmatig hun gezicht zien.

Reeds decennia lang is het niet meer weg te denken uit de Nijmeegse binnenstad.

Faciliteiten

Een sfeervol knus Grand Café bevindt zich op de begane grond en 1e etage. Dagelijks vanaf 8.00 uur geopend voor ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie met gebak ofeen gezellige borrel! De gemoedelijke ruimte op de 1e etage leent zich ook uitstekend voor grotere gezelschappen tot max. 70 personen.

Het hotel beschikt over 17 kamers (waarvan 5 singles) met allen een eigen badkamer met bad/douche en toilet. Verder natuurlijk TV, radio, telefoon en gratis Wifi. De meeste kamers zijn per lift bereikbaar.

Ligging

Dit Hotel-Grand Café is schitterend gelegen in het historische stadshart en het absolute middelpunt van Nijmegen, omringd door vele gezellige winkels, cafés en restaurants. Vanuit het Hotel-Grand Café kijkt u uit over de grote Markt met het prachtige historische Waaggebouw. Op loopafstand bevinden zich o.a. het Holland Casino, Concertgebouw de Vereeniging, de Stads-schouwburg en diverse bioscopen.

Omgeving

Naast de bruisende binnenstad met al haar uitgaansmogelijkheden ligt Nijmegen tussen de schitterende natuur van de Ooijpolder en aan de andere kant het land van Maas en Waal. Fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen! Of we de oudste stad van Nederland zijn blijft een eeuwige discussie, duidelijk is wel dat de bourgondische invloeden vanuit het zuiden Nijmegen hebben bereikt in de jaren.

Nijmegen

Nijmegen is geschikt voor iedereen! Bezoek een van de vele musea, het Kronenburgerpark, de Waalkade met vele (eet)cafe’s met terrassen, de oudste winkelstraat de Lange Hezelstraat, de Sterrenwacht, de Nijmeegse Vierdaagse, het relaxoord Sanadome en geniet van een heerlijk diner in een van vele restaurants of de pannekoekboot. Ook zijn de vele fiets- en wandelroutes zeker de moeite waard.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto