Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Spectaculaire Kerst Dinnershow in Aalsmeer! Beleef Brooklyn Nights op 25 december

Studio’s Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights Kerstshow op Eerste Kerstdag! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

vanaf € 115,- p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 9.0
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights

Bij deze Kerst Dinnershow op 25 december is inbegrepen:

 •  Amuses bij ontvangst
 •  Aperitief Mainstreet
 •  4 gangendiner – Menu De Luxe
 •  Dranken nationaal assortiment (all-inclusive)
 •  Broadway Theatershow
 •  Afterparty

U kunt een keuze maken uit 1 van de 7 arrangementen die alle 7 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat bovenstaande elementen, mits anders aangegeven.

Prijzen:

 •  Queens - € 115,00 per persoon (volgeboekt)
 •  Harlem - € 135,00 per persoon
 •  Down Town - € 155,00 per persoon
 •  Manhattan - € 175,00 per persoon (volgeboekt)
 •  Manhattan Piano Bar Restaurant - € 185,00 per persoon
 •  VIP - € 210,00 per persoon (volgeboekt)
 •  Royal VIP - € 255,00 per persoon(volgeboekt)

Prijzen zijn exclusief € 4,75 p.p. servicekosten

Al te boeken vanaf 2 personen! Kinderen betalen dezelfde prijs, maar tot 15 jaar wordt er een kindermenu geserveerd.

* Informatie over de verschillende arrangementen / rangen treft u aan onder het kopje aanbieder

De prijs van dit arrangement is geldig op 25 december 2018.

Brooklyn Nights Kerst editie in Aalsmeer - The most wonderful time of the year!

Vrijwel nergens in Nederland kunt u zo’n afwisselende en grootse 1e Kerstdag ervaren als tijdens de Brooklyn Nights Kerstspecials op 25 december in Studio’s Aalsmeer.

TOP Entertainment

Wederom brengt Nederlands meest spraak­makende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De Kerst dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show. Brooklyn Nights is een tijdreis naar de smeltkroes van diverse muziekstijlen en culturen: the Big Apple. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onver­getelijke avond. Studio’s Aalsmeer is dan ook trots u en uw gezelschap welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

Teneinde ervoor zorg te dragen dat al onze gasten optimaal kunnen genieten van het diner en bijzonder entertainment, hebben wij dit jaar onze beschikbare dinerplaatsen verdeeld over verschillende restaurants. In alle restaurants zingen en dansen de solisten en danseressen/dansers tussen de tafels. Uiteraard staat er behalve soul, pop en klassiek met een knipoog ook voldoende Kerstrepertoire op het programma. Na het voortreffelijke diner “besprenkeld” met heerlijke wijnen, nodigen wij u uit naar het Broadway Theater te gaan. In het theater kunt u genieten van de Melting Pot of Cultures show waaraan o.a. wordt medegewerkt door: Stanley Burleson, Bryan B., een uit 24 personen bestaand showballet, grote begeleidingsband, percussiegroep en een vijftal veelzijdige zangeressen en zangers. 

50 personen op het zeer geavanceerde toneel met 220 m2 aan ledschermen zorgen voor een onvergetelijke apotheose. 

Na de show is het echter nog niet voorbij, want dan kunt u genieten van onze after party. Niet zomaar een after party, nee een party voor ieder wat wils. Zo kunt u in de Manhattan Night Club van live ten gehore gebrachte heerlijke soul- en popsongs verzorgd door een deel van onze cast genieten. In de Pianobar treedt onze pianist/entertainer op en wanner u wilt dansen bent u van harte uitgenodigd in de Down Town Dancecorner, alwaar de muziek verzorgd wordt door onze band, zangers en zangeressen uit de show. Rond kwart voor 12 sluiten wij af in de foyer met een sfeervolle uitzwaaifinale.

Een complete avond uit

17.45 – 18.30 uur Aperitief
18.30 – 21.15 uur 4 gangen diner in het Big Apple Restaurant, Down Town Restaurant, Pianobar Restaurant.
21.30 – 22.55 uur Broadway Theater Melting pot of Cultures Show (50 medewerkers)
23.00 – 23.45 uur After party
23.50 – 00.05 uur Uitzwaai finale

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Brooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn Nights
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
10.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
10.0
Activiteiten
10.0
Accommodatie
10.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
André Banning
78 jaar
gebruiker Aanbevolen
03-01-2018 13:05

wij vonden het erg leuk Dinner OK Volgende keer in de zaal

gebruiker 10
Linda Meeusen
48 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
28-12-2017 13:27

De indruk van de avond was geweldig en zat goed in elkaar. De omgeving is perfect en voldoende parkeermogelijkheid. De buurt is ook ok Het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam. De prijs kwaliteit is waar naar zijn geld en zullen zeker nog een keer terugkomen. Het eten en drinken was ook perfect, het smaakte prima, mooi opgemaakte borden en drinken was er voldoende.

 • 10.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
gebruiker 9
Heidy Pijman
45 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-12-2017 10:22

Wat hebben wij ontzettend genoten van deze prachtige avond! Een hele mooie show met hele goede zangers! Ook het eten was erg lekker! Was maar slechts in min puntje: Wij zaten boven en de heren toiletten waren heel ver verwijderd van de bovenverdieping... :(

Over Onze partner

Algemeen

Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een show die zijn weerga niet kent. Laat u meenemen op een muzikale reis door de culturele ‘melting pot’ van de Big Apple. De fantastische cast - met o.a. het professionele showballet - onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. Dit, gecombineerd met de live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgt voor een onvergetelijke avond.

Informatie verschillende rangen show

Queens - € 75,00 per persoon
Deelnemers aan het zogenaamde Queens arrangement worden uitgenodigd plaats te nemen aan tafels die staan opgesteld op een klein bordes op de 1e etage (geen lift).
Vanaf deze plek is het entertainment op de parterre en showtrap minder goed zichtbaar. Een en ander wordt echter volop gecompenseerd met optimaal entertainment tussen de tafels.
Arrangement, aperitief gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer u een Queens arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten.

Harlem - € 95,00 per persoon
Op de 1e etage (geen lift) in ons Big Apple restaurant hebben wij een aantal lange, ronde en kleine tafels aan de balustrade van de Brooklyn Bridge opgesteld.
Vanaf deze plek is het entertainment op de parterre en showtrap minder goed zichtbaar. Een en ander wordt echter volop gecompenseerd met optimaal entertainment tussen de tafels.
Arrangement, aperitief gevolgd door een 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer u een Harlem arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel

Down Town - € 115,00 per persoon
Inclusief aperitief, 4 gangen menu, softdrinks, wijn, drankjes tijdens de after party (Hollands assortiment), tevens koffie / thee na de theatershow.
Ons Down Town restaurant hebben wij omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar u, net als in de andere locaties, kunt genieten van een heerlijk diner en uitzonderlijk entertainment. In principe geniet u van uw diner samen met andere gasten aan uw tafel. Mocht u met 8 of 10 personen zijn, dan wordt u aan een privétafel met uw gasten ingedeeld. Dit geldt in deze categorie (Down Town) uitsluitend voor 8 tot 10 personen! Tijdens het voortreffelijke diner kunt u genieten van top entertainment gevolgd door de show in het Broadway Theater en de afwisselende after party.
Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de parterre van het Big Apple restaurant.

Manhattan - € 145,00 per persoon
De Manhattangasten worden in een aparte sfeervolle ruimte ontvangen voor het aperitief, inclusief enkele exclusieve hapjes. Vervolgens wordt aan een mooie dinertafel in het Big Apple restaurant een amuse en een voortreffelijk 4-gangen diner geserveerd, inclusief softdrinks en wijnen. Tijdens het diner vindt afwisselend entertainment met zangeressen, zangers, danseressen en dansers tussen de dinertafels plaats. Vrijwel onmiddellijk nadat u van het dessert heeft genoten wordt u uitgenodigd naar het Broadway Theater te gaan alwaar u kunt genieten van een circa 75 minuten durende zeer afwisselende show, gevolgd door de after party. Tijdens de after party serveren wij koffie / thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer u een Manhattan arrangement boekt zit u aan tafel met andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel.

Manhattan Piano Bar Restaurant - € 155,50 per persoon
Wanneer u voor dit arrangement kiest verblijft u tijdens het diner in de prachtige, zeer luxe ambiance van het Piano Bar Restaurant met aan de vleugel één van onze entertainers.
Tijdens het diner wordt u regelmatig verast door artiesten en dansers uit de show en waant u zich bij tijd en wijle op een heel luxe cruiseschip.
Net als bij de andere arrangementen wordt u wel bij andere gasten aan tafel ingedeeld. Tenzij u met minimaal 10 personen bent dan krijgt u een aparte tafel.
Het arrangement bestaat uit aperitief rondom de bar, gevolgd door een amuse, 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de begane grond van het Big Apple restaurant.

VIP - € 175,00 per persoon
Het Brooklyn Vip arrangement garandeert u de ultieme VIP beleving. U kunt voor de entree van Studio’s Aalsmeer op het vipdeck parkeren. U wordt aan een aparte incheckbalie ontvangen en begeleid naar de sfeervolle, speciale VIP aperitief ruimte, alwaar u een glas champagne en enkele exclusieve hapjes worden geserveerd.
Eén van onze gastvrouwen of gastheren brengt u vervolgens naar uw privé tafel in het Big Apple restaurant alwaar u enkele amuses, gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner wordt geserveerd ‘besprenkeld’ met mooie wijnen en softdrinks.
Regelmatig komen danseressen, dansers, zangeressen en zangers aan uw tafel voorbij en laten u genieten van uniek topentertainment. Soms op 1 meter of minder afstand.
Nadat u heeft genoten van het diner en het bijzondere entertainment zijn in het Broadway Theater de beste plaatsen midden in de zaal, niet te dicht bij het podium (i.v.m. led-schermen), voor u gereserveerd. De circa 75 minuten durende show gaat als een wervelwind aan u voorbij.
Na afloop van de show staat in een aparte ruimte de koffie voor u klaar en kunt u daarna deelnemen aan de afwisselende after party gevolgd door de ‘uitzwaai’ finale.

Royal VIP - € 235,00 per persoon (te boeken vanaf 8 personen)
Nadat u uw auto heeft geparkeerd op het vipdeck, wordt u in de foyer opgewacht door uw eigen ober of serveerster die u brengt naar de gereserveerde zitplaatsen in de stijlvolle aperitief ruimte, alwaar u wordt ontvangen met een glaasje champagne enkele amuses en overige drankjes op basis van Nederlands gedistilleerd.
Uw private attendant begeleidt u daarna naar uw dinertafel en wijkt vervolgens op gepaste afstand, niet van uw zijde, zorgt ervoor dat u gebracht wordt naar het theater en de gereserveerde stoelen in de New York Night Club, alwaar na de show ook de koffie aan u wordt geserveerd.
Rond 00.00 uur neemt uw attendant afscheid van u en uw gasten en kunt u terugkijken op een fantastische avond met service op supersterren niveau.
De meest ultieme VIP beleving. Met VIP zitplaatsen aan private table en Menu Superieur. Tevens inclusief VIP ontvangst met amuses en champagne, de gehele avond begeleiding door een persoonlijke gastvrouw, exclusieve wijnen en speciale parkeerplaats op ons VIP dek.

Prijzen zijn exclusief € 4,75 servicekosten p.p.

Het programma

Na een ontvangst in de foyer met een aperitief, begint om ca. 18.45 uur de diner-voorstelling in de Big Apple van Studio's Aalsmeer. Geniet tijdens het 4-gangen diner met volop entertainment tussen de tafels en tijdens ludieke momenten zelfs op de tafels van de lekkerste wijnen en de show.

De tafels worden aan de hand van de categorieën op de parterre en 1e etage (indien geopend) van achteruit de zaal ingedeeld. Het entertainment vindt regelmatig overal in de zaal tussen de tafels plaats.

Rond 21.20 uur wordt de avond voortgezet in het Broadway Theater. Na de spetterende show waaraan wordt meegewerkt door de cast van 50 personen, nodigen wij u uit voor de gezellige afterparty in The Manhattan Nightclub en het Downtown Danscafé. Alle muziek en zang wordt live ten gehore gebracht door de musici en solisten uit de show. Rond middernacht wordt onze meest afwisselende dinner experience afgesloten met de "Uitzwaai" Finale in de foyer.

Tijdens de gehele avond wordt er wijn, bier en frisdrank geschonken. Na afloop van de show in het Broadway Theater is er tevens koffie en thee aanwezig.

After party

Na de show is het echter nog niet voorbij, want dan kunt u genieten van onze after party. Niet zomaar een after party, nee een party voor ieder wat wils. Zo kunt u in de Manhattan Night Club van live ten gehore gebrachte heerlijke soul- en popsongs verzorgd door een deel van onze cast genieten. In de Pianobar treedt onze pianist/entertainer op en wanner u wilt dansen bent u van harte uitgenodigd in de Down Town Dancecorner, alwaar de muziek verzorgd wordt door onze band, zangers en zangeressen uit de show. Rond kwart voor 12 sluiten wij af in de foyer met een sfeervolle uitzwaaifinale.

" De indruk van de avond was geweldig en zat goed in elkaar.
De omgeving is perfect en voldoende parkeermogelijkheid.
De buurt is ook ok
Het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam.
De prijs kwaliteit is waar naar zijn geld en zullen zeker nog een keer terugkomen.
Het eten en drinken was ook perfect, het [..] "

Linda Meeusen 28-12-2017 13:27

foto