Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Spectaculaire Dinnershow in Aalsmeer - Beleef Brooklyn Nights

Studio’s Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

vanaf € 75,- p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 8.5
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights

Dit arrangement is inclusief:

 •  Amuses bij ontvangst
 •  Aperitief Mainstreet
 •  4 gangendiner – Menu De Luxe
 •  Dranken nationaal assortiment (all-inclusive)
 •  Broadway Theatershow
 •  Afterparty

U kunt een keuze maken uit 1 van de 4 arrangementen die alle 4 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat bovenstaande elementen, mits anders aangegeven.

Prijzen:

 •  Queens - € 75,00 per persoon
 •  Harlem - € 95,00 per persoon
 •  Down Town - € 115,00 per persoon
 •  Manhattan - € 145,00 per persoon 
 •  Manhattan Piano Bar Restaurant - € 155,50 per persoon
 •  VIP - € 175,00 per persoon
 •  Royal VIP - € 235,00 per persoon

* Informatie over de arrangementen /rangen treft u aan onder het kopje aanbieder

Optioneel bij te boeken:

 •  Voorontvangst - € 25,00 per persoon
  Ontvang uw gasten in een eigen, aparte sfeervolle ruimte onder het genot van drankjes en amuses. Zowel tijdens de ontvangst als gedurende de avond wordt u begeleid door uw eigen professionele gastvrouw. Mocht u gebruik willen maken van een geluidsinstallatie (bijvoorbeeld bij een speech) dan is deze tegen meerprijs verkrijgbaar.

Al te boeken vanaf 2 personen en wel op de volgende data:

 •  Zaterdag 29 september
 •  Zaterdag 13 oktober
 •  Vrijdag 16 november
 •  Zaterdag 24 november
 •  Vrijdag 14 december
 •  Zaterdag 22 december
 •  Dinsdag 25 december
 •  Woensdag 26 december

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 26 december 2018.

Brooklyn Nights in Aalsmeer

Studio’s Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

Brooklyn Nights neemt u mee naar de ’s wereld meest inspirerende smeltkroes van culturen en muziekstijlen, the Big Apple.  De fantastische cast en het professionele showballet brengen New Yorks bewogen geschiedenis volop tot leven.

TOP Entertainment

Wederom brengt Nederlands meest spraak­makende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show. Brooklyn Nights is een tijdreis naar de smeltkroes van diverse muziekstijlen en culturen: the Big Apple. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onver­getelijke avond. Studio’s Aalsmeer is dan ook trots u en uw gezelschap welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

We ontvangen u met een aperitief in een van onze themabars waarna we u naar uw tafel begeleiden in het unieke en sfeervolle Big Apple restaurant. Hier geniet u tijdens een uitstekend 4-gangen diner van top entertainment; op het podium, tussen de tafels en soms zelfs óp de tafels. De show wordt vervolgd in ons prachtige Broadway Theater waar de LED-schermen het spectaculaire en afwisse­lende decor vormen van deze eigentijdse show. En of dat al niet genoeg is, kunt u ook nog nage­nieten tijdens de afterparty waar de sterren van de show in de diverse ruimtes optreden. De intieme en persoonlijke setting zorgen voor een bijzondere en unieke ervaring. We sluiten de avond af met een swingende Grand Finale in de foyer. Klinkt het alle­maal te mooi om waar te zijn? Seeing is believing.

Een complete avond uit

18.00 uur    Ontvangst met aperitief en amuses
18.45 uur    4-gangendiner in de Big Apple
21.30 uur    Show in het Broadway Theater
22.45 uur    Afterparty met drankjes, dans & muziek
23.45 uur    Grand Finale

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Brooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn Nights
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Willeke Plug
48 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-04-2017 16:02

Wij vonden het een hele gezellige avond vullend programma en hebben heerlijk gegeten

gebruiker 9
Corrie Paardekooper
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
13-12-2016 10:25

Namens allen kan ik melden dat we een fantastische avond hebben gehad. Zo goed verzorgd, een groots aanbod aan entertainment, helemaal top!

Over Onze partner

Informatie verschillende rangen show

Queens - € 75,00 per persoon
Deelnemers aan het zogenaamde Queens arrangement worden uitgenodigd plaats te nemen aan tafels die staan opgesteld op een klein bordes op de 1e etage (geen lift).
Vanaf deze plek is het entertainment op de parterre en showtrap minder goed zichtbaar. Een en ander wordt echter volop gecompenseerd met optimaal entertainment tussen de tafels.
Arrangement, aperitief gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer u een Queens arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten.

Harlem - € 95,00 per persoon
Op de 1e etage (geen lift) in ons Big Apple restaurant hebben wij een aantal lange, ronde en kleine tafels aan de balustrade van de Brooklyn Bridge opgesteld.
Vanaf deze plek is het entertainment op de parterre en showtrap minder goed zichtbaar. Een en ander wordt echter volop gecompenseerd met optimaal entertainment tussen de tafels.
Arrangement, aperitief gevolgd door een 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer u een Harlem arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel

Down Town - € 115,00 per persoon
Inclusief aperitief, 4 gangen menu, softdrinks, wijn, drankjes tijdens de after party (Hollands assortiment), tevens koffie / thee na de theatershow.
Ons Down Town restaurant hebben wij omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar u, net als in de andere locaties, kunt genieten van een heerlijk diner en uitzonderlijk entertainment. In principe geniet u van uw diner samen met andere gasten aan uw tafel. Mocht u met 8 of 10 personen zijn, dan wordt u aan een privétafel met uw gasten ingedeeld. Dit geldt in deze categorie (Down Town) uitsluitend voor 8 tot 10 personen! Tijdens het voortreffelijke diner kunt u genieten van top entertainment gevolgd door de show in het Broadway Theater en de afwisselende after party.
Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de parterre van het Big Apple restaurant.

Manhattan - € 145,00 per persoon
De Manhattangasten worden in een aparte sfeervolle ruimte ontvangen voor het aperitief, inclusief enkele exclusieve hapjes. Vervolgens wordt aan een mooie dinertafel in het Big Apple restaurant een amuse en een voortreffelijk 4-gangen diner geserveerd, inclusief softdrinks en wijnen. Tijdens het diner vindt afwisselend entertainment met zangeressen, zangers, danseressen en dansers tussen de dinertafels plaats. Vrijwel onmiddellijk nadat u van het dessert heeft genoten wordt u uitgenodigd naar het Broadway Theater te gaan alwaar u kunt genieten van een circa 75 minuten durende zeer afwisselende show, gevolgd door de after party. Tijdens de after party serveren wij koffie / thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer u een Manhattan arrangement boekt zit u aan tafel met andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel.

Manhattan Piano Bar Restaurant - € 155,50 per persoon
Wanneer u voor dit arrangement kiest verblijft u tijdens het diner in de prachtige, zeer luxe ambiance van het Piano Bar Restaurant met aan de vleugel één van onze entertainers.
Tijdens het diner wordt u regelmatig verast door artiesten en dansers uit de show en waant u zich bij tijd en wijle op een heel luxe cruiseschip.
Net als bij de andere arrangementen wordt u wel bij andere gasten aan tafel ingedeeld. Tenzij u met minimaal 10 personen bent dan krijgt u een aparte tafel.
Het arrangement bestaat uit aperitief rondom de bar, gevolgd door een amuse, 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de begane grond van het Big Apple restaurant.

VIP - € 175,00 per persoon
Het Brooklyn Vip arrangement garandeert u de ultieme VIP beleving. U kunt voor de entree van Studio’s Aalsmeer op het vipdeck parkeren. U wordt aan een aparte incheckbalie ontvangen en begeleid naar de sfeervolle, speciale VIP aperitief ruimte, alwaar u een glas champagne en enkele exclusieve hapjes worden geserveerd.
Eén van onze gastvrouwen of gastheren brengt u vervolgens naar uw privé tafel in het Big Apple restaurant alwaar u enkele amuses, gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner wordt geserveerd ‘besprenkeld’ met mooie wijnen en softdrinks.
Regelmatig komen danseressen, dansers, zangeressen en zangers aan uw tafel voorbij en laten u genieten van uniek topentertainment. Soms op 1 meter of minder afstand.
Nadat u heeft genoten van het diner en het bijzondere entertainment zijn in het Broadway Theater de beste plaatsen midden in de zaal, niet te dicht bij het podium (i.v.m. led-schermen), voor u gereserveerd. De circa 75 minuten durende show gaat als een wervelwind aan u voorbij.
Na afloop van de show staat in een aparte ruimte de koffie voor u klaar en kunt u daarna deelnemen aan de afwisselende after party gevolgd door de ‘uitzwaai’ finale.

Royal VIP - € 235,00 per persoon (te boeken vanaf 8 personen)
Nadat u uw auto heeft geparkeerd op het vipdeck, wordt u in de foyer opgewacht door uw eigen ober of serveerster die u brengt naar de gereserveerde zitplaatsen in de stijlvolle aperitief ruimte, alwaar u wordt ontvangen met een glaasje champagne enkele amuses en overige drankjes op basis van Nederlands gedistilleerd.
Uw private attendant begeleidt u daarna naar uw dinertafel en wijkt vervolgens op gepaste afstand, niet van uw zijde, zorgt ervoor dat u gebracht wordt naar het theater en de gereserveerde stoelen in de New York Night Club, alwaar na de show ook de koffie aan u wordt geserveerd.
Rond 00.00 uur neemt uw attendant afscheid van u en uw gasten en kunt u terugkijken op een fantastische avond met service op supersterren niveau.
De meest ultieme VIP beleving. Met VIP zitplaatsen aan private table en Menu Superieur. Tevens inclusief VIP ontvangst met amuses en champagne, de gehele avond begeleiding door een persoonlijke gastvrouw, exclusieve wijnen en speciale parkeerplaats op ons VIP dek.

Prijzen zijn exclusief € 4,75 servicekosten p.p.

" Namens allen kan ik melden dat we een fantastische avond hebben gehad.
Zo goed verzorgd, een groots aanbod aan entertainment, helemaal top! "

Anoniem 13-12-2016 10:25

foto