Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Magic Surprise dinnershow in Brabant

Avondje uit met familie en vrienden en genieten van een heerlijk 4-gangen diner, uitstekende entertainment in een sfeervolle feestlocatie in Brabant. De combinatie van illusie, humor en gezelligheid maken tijdens deze dinnershow Magic Surprise uw avond helemaal compleet.

vanaf € 45,- p.p.
Braadmeester
Braadmeester
Lekker eten
Heerlijke onbeperkte buffetten
Avondje uit met familie en vrienden
Swingend avondje uit
Goochelaar

Bij deze dinnershow is inbegrepen:

  •  Ontvangst tussen 18:30-19:00 uur, einde 22.00 uur.
  •  Drankjes (u kunt aan de bar uw glazen vullen met bier (10 soorten), wijn, fris en binnenlands gedistilleerd zoals: port, sherry, martini, jenever, bessen, passoa, vieux, koffie en thee
  •  Heerlijk 4-gangen menu
  •  Entertainment

Prijs (all-in): vanaf € 45,00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar betalen 50%.

U betaalt op de avond een all-in prijs per persoon en u hoeft dus niet vooraf te betalen, geen administratiekosten en de prijs is inclusief BTW!

Wilt u een dinnershow op maat of in een besloten ruimte? Ook dat kan, kom geheel vrijblijvend eens langs op onze locatie Amusant in Schijndel en u ontvangt een offerte op maat.

Deze dinnershow is al vanaf 2 personen te boeken en is mogelijk op zondag 17 september 2017 en vrijdag 13 oktober 2017.

Avondje genieten met een Dinnershow in Brabant

Avondje uit met familie en vrienden en genieten van een heerlijk 4-gangen diner, uitstekende entertainment in een sfeervolle feestlocatie in Brabant.De combinatie van illusie, humor en gezelligheid maken tijdens deze dinnershow Magic Surprise uw avond helemaal compleet.

Sfeervol en verrassend entertainment

U kent het wel “balletje– balletje” en de truc met de kaarten: tijdens deze dinnershow laten wij u de kunst van het schijnbaar onmogelijke zien. En..u zit allemaal eerste rang op deze avond.

Terwijl u geniet van een heerlijk 4 gangen diner in combinatie met drankjes zal onze illusionist en zangeres u aan en rond de tafels vermaken.Tussen de gangen van het diner zal onze Magic Entertainer u in kleine groepjes mee nemen naar zijn “theater” voor een spectaculair optreden. U zult verbaasd staan van zijn hand- en vingervlugheid waardoor een bedrieglijk, vaak optisch effect wordt gecreëerd.

Als u daarna denkt aan tafel het mysterie te hebben opgelost, zal hij er tijdens de 2e voorstelling nog even een schepje bovenop doen. Muzikaal wordt u vermaakt door onze stijlvolle zangeres. Tijdens het diner zullen rustige chansons afgewisseld met top 40 nummers de revue passeren.

De combinatie van illusie, humor en gezelligheid maken deze avond helemaal compleet.

Heerlijk 4 gangen menu met onbeperkte drankjes (3,5 uur durend)

Geniet van een heerlijk 4-gangen menu, waarvan de soep, voorgerecht en dessert aan tafel zal worden geserveerd. Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze aan diverse vlees-en vissoorten welke op de grill voor u worden bereid. Kiezen hoeft eigenlijk niet, want u kunt onbeperkt van de grill gebruik maken! Drankjes schenkt u zelf aan de bar, zodat er op een gezellige informele manier van de avond kan worden genoten.

Onze koks houden graag rekening met speciale wensen voor het menu. Vegetarisch, allergieën of diëten, geef het aan ons door en het menu wordt voor uw gast aangepast.

Wilt u nog iemand in het zonnetje zetten? Ook daarvoor zijn mogelijkheden om met het entertainment extra aandacht aan de feestneus in uw gezelschap te schenken.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

BraadmeesterLekker etenHeerlijke onbeperkte buffettenAvondje uit met familie en vriendenSwingend avondje uitGoochelaar

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

't Tunneke Themafeesten & Dinnershows is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van themafeesten en dinnershows. Mooie arrangementen met heerlijk eten, onbeperkte drankjes en naar keus een invulling met zang, entertainment en/of DJ. Geniet van de gezellige Bourgondische sfeer die Feestlocatie Amusant uitstraalt en laat u verwennen door de gemoedelijke Brabantse gastvrijheid.

Faciliteiten

Feestlocatie Amusant, gelegen in het Brabantse Schijndel, biedt een capaciteit tot maximaal 260 gasten. Twee verdiepingen biedt ruimte voor meerdere gezelschappen, maar zijn ook te reserveren voor een eigen gezelschap. (besloten). De begane grond heeft twee bars, een braadruimte, dansvloer, garderobe en uiteraard toiletten. De bovenverdieping is verdeeld in de Omloop (met een open vide), welke ook vanaf minimaal 65 personen besloten is te reserveren en de Opkamer, die vanaf 35 personen besloten te reserveren is. Ook op de bovenverdieping treft u in iedere ruimte een bar en braadruimte. Tevens zijn ook boven toiletten en een garderobe, ook de speciale ruimte bevind zich op de bovenverdieping.Kom eens langs om de sfeer te proeven van de gezellige Bourgondische sfeer en de mogelijkheden van de locatie te bekijken.

Ligging

Aan de Boschweg in Schijndel gelegen.

Omgeving

Ruime parkeergelegenheid bij Feestlocatie Amusant bevindt zich op ca. 150 meter bij de Action/Pet's Place.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto