Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dinnershow op het water in Rotterdam met Meisjes en Matrozen

Kom en beleef het meest gezelligste avondje van Rotterdam! Een nieuw programma over de haven en het woelige Havenleven: Meisjes en Matrozen.

vanaf € 64,50 p.p.
Theater op het Water
Theater op het Water
Miami
Miami
Skyline
Schip

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  •  Ontvangst
  •  Knabbelgarnituur op tafel
  •  Uitgebreid buffet
  •  Live entertainment
  •  Havencruise

Prijs: € 77,00 p.p. op basis van minimaal 2 personen.
Prijs: € 99,00 p.p. inclusief drankarrangement

Data:

19 mei

De prijzen van dit arrangement zijn geldig op de aangegeven data.

Dinnershow op het Water

is een programma geschikt voor de kroeg, het theaterdiner en personeelsevenement. Twee meisjes en twee matrozen brengen U terug naar de sfeer van een grote havenstad in de vorige eeuw. De avond veranderd echter langzaam in de havenkroeg van nu! Zeemansliederen met een lach en traan, de opwinding van de “warme” havenbuurt en de verleidelijke meisjes met hun geweldige stemmen zorgen voor de juiste stemming.

Meisjes en Matrozen

Een avond om nooit te vergeten, waar je samen naartoe kunt, met je bedrijf, vier je verjaardag of vrijgezellenfeest, alles kan op het grootste partyschip van Rotterdam!

“Meisjes & matrozen” is een programma geschikt voor cafe, en theaterdiner.

Twee meisjes en twee matrozen brengen U terug naar de sfeer van een grote havenstad in de vorige eeuw. Tijdens dit diner verandert de havenkroeg langzaam naar een dinersalon in de “warme” buurt. Zeemansliederen met een lach en een traan, het opwindende van het havenkwartier en verleidelijke meisjes van plezier die met hun geweldige stemmen zorgen voor de juiste stemming. Verlangen, wanhoop en passie staan u te wachten tijdens dit diner.

Verloren gewaande liedjes, natuurlijk de bekende havensongs en tijdloze hits zorgen voor een avond “zeebonkensentiment”.

Meisjes & matrozen” wordt gespeeld door twee acteurs/zangers en twee actrices/zangeressen. De show is inclusief geluid, licht, decors.

“Meisjes & matrozen werkt met orkestbanden en live instrumenten.

Repertoirelijst op aanvraag.

Globale opbouw dinershow:

- Ontvangst door de cast met een remedie op zeeziekte.
- Terug in de tijd
- Voorgerecht
- De grote vaart
- Hoofdgerecht
- Ode aan de meisjes van plezier
- Nagerecht
- Heimwee naar Katendrecht

Buffet

Voorgerecht: Garnalensalade van noorse garnalen met appel,ui en kerriemayonaise

Buffet :

Salades:
- Mediteraanse salade met Bulgar
- Fusilli Salade met tomaat, paprika en olijven
- Peulvruchtensalade met soja, adukibonen en Thaise dressing
- Hoekschewaardse aardappelsalade met bosui en spek

Hoofdgerechten:
- Kalfswang met kreeftensaus, en enokipaddelstoelen
- Sukade in port en paddestoelen
- Beenham met een honing-mosterdsaus
- Gamba’s in huisgemaakte tomatensaus

Bijgerechten:
- Seizoengroenten
- Rijst met Noten
- Aardappeltaartje met salie en fleur de Sel
- Penne pasta in olijfolie

Nagerecht: Witte chocolademousse met karamelsaus en kletskop

Programma

19:30 uur: Inschepen

20:00 uur: Vertrek

23:30 uur: Einde

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Theater op het WaterMiamiMiamiSkylineSchip

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Rotterdam

Beleef echte rotterdamse uitjes. Ontdek Rotterdam zelf met familie, vrienden en collega's met een spectaculair dagje uit, gezellig avondje stappen of een heerlijk weekendje weg! U boekt alleen bij echte rotterdamse bedrijven

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto