Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dinnershows - compleet verzorgde Topavond in Breda

Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Van een show met Hollandse feestklassiekers tot een showballet met veel glitter & glamour of wilt u liever een avond met nostalgische gevoel en bent u gek op Elvis Presley, Tina Turner en De [..]

vanaf € 44,90 p.p.
Er zijn 26 reviews gegeven. 8.5
Vivencia
Vivencia
Vivencia
wow
Een avond vol Variete en Komedie in Breda
Zing mee met de Musicalklassiekers in Breda
Genieten van Nederlandse hits van vroeger en nu
Nostalgische reis met een lach en een traan
Wow dinnershow in het theater in Breda
Wow dinnershow in het theater in Breda
Wannabiez show in het theater in Breda
Top avondje uit in Breda
Top avondje uit in Breda
Top avondje uit in Breda

Dit arrangement is inclusief:

 •  Aanvang avondprogramma 19.30 uur
 •  Gehele avond entertainment
 •  Een heerlijk 4-gangen diner

Prijzen:

Vrijdag 2018
Balkonplaats € 44,90 per persoon
Zaalplaats € 51,40 per persoon
Kinderticket: € 24,95 per per soon

Zaterdag 2018
Balkonplaats € 54,90 per persoon
Zaalplaats € 59,90 per persoon
Kinderticket: € 29,95

In 2019 gelden deze prijzen voor zowel de vrijdag als zaterdagavond:
Balkonplaats € 54,90 per persoon
Zaalplaats € 59,90 per persoon
Kinderticket: € 29,95

Drankarrangement is € 17,50.

Prijs is exclusief € 1,50 service kosten per persoon.

Een besloten dinershow, exclusief voor uw gezelschap, is mogelijk vanaf 50 personen. Prijs op aanvraag.

De shows vinden op de volgende data plaats:

 •  Vivencia is te zien op: vrijdag 16 november 2018, zaterdag 12 januari, zaterdag 23 maart, vrijdag 17 mei.
 •  De Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: vrijdag 9 november 2018, zaterdag 23 februari, zaterdag 29 maart, zaterdag 25 mei.
 •  De WOW dinnershow is te zien op: zaterdag 29 december 2018, zaterdag 16 februari, zaterdag 16 maart, vrijdag 12 april, zaterdag 11 mei.
 •  De Crazy Burlesque! Dinnershow is te zien op: vrijdag 23 november 2018, vrijdag 11 januari, zaterdag 9 februari, zaterdag 9 maart, vrijdag 3 mei.
 •  De Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 9 november 2018.
 •  De Dinnershow Revue van Toen en Nu is te zien op: vrijdag 30 november 2018, zaterdag 5 januari, vrijdag 5 april
 •  De Musical Mania Dinnershow is te zien op: 1 december 2018.
 •  The Sound of Xmas Dinnershow is te zien op: 15, 21, 23, 25 december 2018 - prijzen op aanvraag
 •  Christmas Circus Dinnershow te zien op 14, 22, 24 en 26 december 2018 - prijzen op aanvraag

Extra informatie

De zaal zit u voor het podium en ’in de show’. Vanaf het balkon, aan weerszijden van de theaterzaal, zit u hoger en kijkt u meer op het geheel neer. De zaalplaatsen zijn te beschouwen als eerste rang, de balkonplaatsen als 2e rang. De zaalplaatsen zijn duurder dan balkonplaatsen. Ongeacht het aantal personen, u heeft altijd uw eigen tafel. Bij grotere groepen kan het zijn dat u meer dan één tafel krijgt. In dat geval staan uw tafels altijd naast elkaar. Onze theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.

De prijzen van deze dinnershow in Breda zijn geldig tot en met 25 mei 2019.

Topentertainment in Breda

Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Van een show met Hollandse feestklassiekers tot een showballet met veel glitter & glamour of wilt u liever een avond met nostalgisch gevoel en bent u gek op Elvis Presley, Tina Turner en De Blues Brothers. Kies dan 1 van onze topshows in Breda! Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Avondje entertainment en heerlijk dineren

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

Spraakmakende dinnershows

Crazy Burlesque! Dinnershow: Een bonte mix van zang, comedy, magie en dans. Een pikante revue vol variété en komedie! Het brengt de sfeer van het Parijs van de jaren 50 terug in het theater (Moulin Rouge en Crazy Horse). Een bruisende show met comedians, magie, circusacts en oogstrelende danseressen. Dit alles met een ondeugende knipoog. Burlesque verovert Europa en is nu ook in De Avenue te beleven. Een cult kunst vorm aangewakkerd door twee succesvolle Hollywood films. 
De Crazy Burlesque! Dinnershow is te zien op: vrijdag 23 november 2018, vrijdag 11 januari, zaterdag 9 februari, zaterdag 9 maart, vrijdag 3 mei.

Musical Mania! Dinnershow: Wilkommen, Bienvenue, Welkom.! Musical Mania; van Breda tot Broadway, een (dinner)show met de grootste musicalhits uit binnen- en buitenland. U maakt kennis met 5 innemende, imposante en indrukwekkende karakters die u door de avond/middag zullen heenleiden. Tijdens deze avond/middag mogen uiteraard de musicalklassiekers uit ‘The Phantom of the Opera’, ‘Wicked’ en ‘Aida’ niet ontbreken, maar laten we u ook kennismaken met onbekende musicalparels. U bent getuige van de glitter en glamour on stage. Maar is het wel één en al glamour of speelt er meer achter de schermen? Ervaar het bij Musical Mania!
De Musical Mania Dinnershow is te zien op: 1 december 2018.

Revue van Toen en Nu Dinnershow: Een muzikale en interactieve show met zanger/presentator Harold Verwoert en entertainer, en van Duin imitator, Bart Juwett.
In de show zien we hilarische sketches van André van duin en natuurlijk de bekende liedjes als Als de zon schijnt, Pizza en Er staat een paard in de gang. Daarnaast zal presentator en zanger Harold Verwoert de liedjes van vroeger ten gehore brengen en kan en mag iedereen meezingen of, indien mogelijk, een dansje doen. Het gevoel van de oude revue met zang, dans, variété, buikspreken en veel humor zal een feest der herkenning zijn. Maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar recentere hits en gebeurtenissen! In deze show wordt het publiek meegenomen op een nostalgische reis met een lach en een traan maar vooral veel tranen van het lachen!
De Dinnershow Revue van Toen en Nu is te zien op: vrijdag 30 november 2018, zaterdag 5 januari 2019, vrijdag 5 april 2019.

Groeten uit Holland Dinnershow: Een dinnershow waar u tijdens een heerlijk 4 gangen diner kunt genieten van de Nederlandse hits van vroeger en nu.
We maken een muzikale tijdreis waarbij we beginnen in de jaren 50 en 60 met liedjes als Naar de speeltuin, Bij ons in de Jordaan en Mn opa, vervolgens gaan we door naar de nog bekendere hits uit de jaren 70 en 80. U mag luidkeels meezingen met Huilen is voor jou te laat en Even aan mn moeder vragen of een traantje wegpinken bij Manuela. Het motto van deze avond is Niets moet, alles mag! Een gevarieerde muzikale avond met nummers van André Hazes en Frans Bauer maar ook Ruth Jacott, Nielson en het songfestival! De artiesten die met de nodige humor deze avond zullen optreden hebben meer dan 25 jaar ervaring in de showbizz en opgetreden op alle podia in Nederland en daarbuiten. Een unieke en gezellig avond uit, meezingen in je moerstaal met vrienden, familie of collegas. Deze show is 100% made in Holland!
Deze Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 9 november 2018, zaterdag 23 februari 2019, zaterdag 29 maart 2019, zaterdag 25 mei 2019.

Wannebiezz - WOW - Vivencia Show

WOW dinnershow: Een wonderbaarlijke dinnershow waarin u wordt getrakteerd op diverse WOW momenten die u nog lang zullen blijven heugen. Het samenspel tussen beeld, muziek en mysterie voert tijdens deze show de boventoon. Vanaf het moment dat u het theater betreedt vergeet u de dagelijkse rompslomp en begeeft u zich in een wereld waarin niets meer onmogelijk lijkt. De “WOW!” dinnershow is een avondvullend spektakel waarin Joe Pequerrucho, een meester in de wereld van illusie en misleiding, u van de ene verbazing in de andere laat vallen met zijn interactieve acts en mysterieuze zaken.
De WOW dinnershow is te zien op: zaterdag 29 december 2018, zaterdag 16 februari, zaterdag 16 maart, vrijdag 12 april, zaterdag 11 mei.

Vivencia staat voor beleving, iets wat u tijdens deze dinnershow optimaal zult meemaken. Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van maar liefst 8 personen. Vier vocalisten, een prachtig showballet en zeer veel glitter & glamour. 175 kostuums, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt. Een stijlvolle mysterieuze opening waarbij uw gasten op glamoureuze wijze welkom worden geheten door ons showballet en uw gastheer. 
Vivencia is te zien op: vrijdag 16 november 2018, zaterdag 12 januari, zaterdag 23 maart, vrijdag 17 mei.

Kerstshows december 2018

The Sound of Xmas Dinnershow
Geen zin om met je schoonmoeder te kletsen tijdens het kerstdiner? Geen zin om uren in de keuken te staan om vervolgens de afkeurende blikken van je zus te vermijden aan tafel? Boek dan nu je tickets voor deze gloednieuwe dinnershow zodat jullie allen zorgeloos vermaakt worden tijdens een heerlijk 4-gangendiner. Wij presenteren: The Sound of Xmas.

Een dinnershow waar Rudolph voor van zijn route zou afwijken. Ervaar het kerstgevoel niet alleen op je bord, maar wordt ondergedompeld in een avond vol kerstlichtjes en kleurrijke ballen. Geniet van de grootste kerstklassiekers uit de geschiedenis in een ander jasje en wordt meegesleurd in een variété aan twinkelende acts. De cast en crew van de Avenue verzorgt een fantastische avond uit voor de hele familie of een romantisch diner met je geliefde.

Tijdens een heerlijk 4-gangen diner komen allerlei kerstclichés voorbij die ook hilarisch zijn als je de Scrooge van de club bent. Presenteren we leuke weetjes en wordt jullie algemene kennis getoetst door middel van The Xmas Quiz. Iedereen gaat naar huis met een leuk aandenken om het kerstgevoel nog even vast te houden en deze avond nooit meer te vergeten!

Dit is toch een perfect cadeau voor onder de boom?

Speeldata: 15, 21, 23, 25 december 2018

Christmas Circus Dinnershow
The Christmas Circus Dinnershow met zang, dans, magie, humor en natuurlijk de kerstman! Een overgetelijke avond uit met vrienden, familie, collega’s of als bedrijfsuitje.

Onder het genot van een overheerlijk 4-gangen diner neemt de cast van de Christmas Circus Dinnershow u mee naar een magisch winter wonderland waar onze vocalisten alle grote kersthits zullen zingen, magie tot bij uw tafel te zien is, luchtacrobatiek op eenzame hoogte zal zijn en Clown Milko de nodige humor meebrengt. Alles wat u hoeft te doen is zitten en genieten van deze veelzijdige Chirtmas Dinnershow! "We will be rocking around the christmas tree!"

Speeldata: 14, 22, 24 en 26 december 2018

Prijzen voor de kersthows zijn op aanvraag.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

VivenciaVivenciawowEen avond vol Variete en Komedie in BredaZing mee met de Musicalklassiekers in BredaGenieten van Nederlandse hits van vroeger en nuNostalgische reis met een lach en een traanWow dinnershow in het theater in BredaWow dinnershow in het theater in BredaWannabiez show in het theater in BredaTop avondje uit in BredaTop avondje uit in BredaTop avondje uit in Breda
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 26 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.4
Ligging
8.6
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
8.9
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.6
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Petra Hendriks
gebruiker Aanbevolen
04-12-2018 08:57

Was heel goed georganiseerd! Super vriendelijke bediening en begeleiding. Kortom topavond gehad

gebruiker 8
MaJeOr Topcleaners
43 jaar
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
23-10-2017 13:06

lekker gegeten, leuke optredens...warm onthaal. Ideaal voor een avondje uit met collega's of vrienden!

 • 9.0
 • 7.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 7.0
gebruiker 9
Karin Maton
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
27-10-2014 09:25

De drank werd continue aangevuld. Het eten was van topklasse. De show was goed verzorgd, leuke muziek, goede zangers, prachtige kleding. We misten alleen wat mannelijke dansers, onze groep bestond grotendeels uit vrouwen. Namens Maxima Medisch Centrum hartelijk dank voor de fantasctisch avond!

 • 9.0
 • 9.0
 • 10.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 10.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
09-09-2014 14:33

Prima uitje als je iets speciaals te vieren hebt. Lokatie goed te vinden en voldoende parkeergelegenheid. We werden vriendelijk welkom geheten en alles werd goed uitgelegd. Het eten was erg lekker. Tussen de gangen van het diner was er goed entertainment in een hoog tempo en prima verzorgd qua kleding. Het geluidsniveau was zodanig dat je elkaar toch kon verstaan. Al met al prima!

 • 8.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 8.0
gebruiker 10
gerry henskens
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
02-06-2014 23:13

grandioos fantastisch met 27 pers tussen 20 en 75 jaar en iedereen heeft genoten zeer zeker voor herhaling vatbaar wat ook zeker gaat gebeuren aangezien wij deze avond organiseerde omdat wij dachten dat we 25 jaar getrouwd waren maar dat is volgend jaar pas foutje?

 • 9.0
 • 10.0
 • 9.0
 • 10.0
 • 9.0
 • 9.0
gebruiker 8
peter klerk
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
13-05-2014 17:28

Gezellige avond ,goede ,vriendelijke bediening en een leuke show. We hebben genoten .

gebruiker 8
norbert van zon
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-04-2014 12:20

het was een zeer leuke avond bij theaterdinersalon de avenue voor onze 40jaar bruilof. het diner was heerlijk en goed verzorgd . de bediening was zeer goed. ook de show met de wannebies was zeer geslaagd.

gebruiker 9
Jenny van hese
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
17-03-2014 11:31

het was wel een beetje koud en de tafels zouden schuin moeten staan zodat iedereen het kan zien

 • 9.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 7.0
 • 9.0
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
01-10-2013 19:05

Absoluut een aanrader voor een topavond.

 • 8.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 8.0
gebruiker 8
Judith Roomer
46 jaar
gebruiker Aanbevolen
01-10-2013 09:13

Personeelsfeestje Stahlwille. Ik vond het heel gezellig en heerlijk gegeten. Sommige collega's vonden de Wannebiez niet zo ( dit waren voornamelijk Ajax fans ). Dus voor mij en meerdere met mij vonden het top.

gebruiker 7
Marije Peereboom Voller
43 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-08-2013 16:03

We hebben leuke avond gehad

gebruiker 8
Loe Gommers
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-04-2013 14:44

We hebben genoten van deze avond en is voor herhaling vatbaar. Show was heel leuk. Dinee was heel lekker. En de bediening was prima. Groetjes L.Gommers.

gebruiker 8
j.m van rijn
62 jaar
gebruiker Aanbevolen
04-03-2013 09:35

eten was prima bediening oke alleen de muziek was een beetje te hard.

gebruiker 8
Anne Marie leenheer
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-02-2013 12:57

Het was een zeer leuke avond, we hebben genoten, het eten was lekker en de show was grandioos. Gewoon heel erg geslaagd

gebruiker 10
P. Moerenhout
71 jaar
gebruiker Aanbevolen
met jonge kinderen
13-03-2012 11:22

We hebben in verband met ons 50 jaar huwelijk een verukkelijke avond gehad. Bediening en klant vriendelijkheid was perfect Een min puntje is dat er te weinig ruimte zit tussen de stoelen ivm het eten. Als men met merrdere auto\'s naar de parkeergarage moet gaan, dan zijn de kosten niet leuk meer (daar kunt u niets aan doen, vandaar de ligging) Verder is de prijs/kwaliteitsverhouding goed, net zoals het eten dat ook heel goed was . Het was in zijn geheel een perfecte avond, Bedankt.

 • 8.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
gebruiker 8
T. Dam
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
10-01-2012 19:02

Bijna alles goed. Mijn enige min punt is dat ik totaal niets van het witte doek kon zien om mee te zingen. Zat tegen de wand en zag alleen maar een stuk gordijn.

 • 7.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 7.0
 • 8.0
gebruiker 8
A. van der Waal
gebruiker Aanbevolen
05-10-2011 20:11

Het vegetarische menu was buitengewoon lekker: compliment! De voorstelling werd met veel enthousiasme uitgevoerd, maar het begin was verreweg het leukst. Al met al een hele leuke avond gehad!

gebruiker 9
Linda Huijser
gebruiker Aanbevolen
19-04-2011 21:19

We hebben genoten van de dinershow met "Enge buren". Eten was super, bediening was zeer goed en we hebben vreselijk gelachen. Echt voor herhaling vatbaar.

gebruiker 9
H. Wentink
gebruiker Aanbevolen
12-04-2011 08:53

Wat een plezier! moeite waard om over een uur te rijden.

gebruiker 9
M. Wijnands
gebruiker Aanbevolen
21-03-2011 09:50

Heerlijk eten en tussendoor erg veel gelachen. Een super combinatie!!

gebruiker 9
M. Steffen
gebruiker Aanbevolen
29-12-2010 17:49

na drie maal geinformeerd te hebben naar de zaal indeling en de plaats van onze tafel was dat niet mogelijk om daar een antwoord op te krijgen. en ja hoor we hadden de laatste tafel naast de rookruimte . de show was af ,de plaats was pet.

gebruiker 8
Pieter Augustinus
gebruiker Aanbevolen
14-12-2010 18:46

Inleiding van elk gedeelte door onze belgische clown bijzonder leuk gedaan. Een show met volgens mij (uit Gouda) een typische Brabandse humor. Leuk ingespeeld op het waarom deze show kwamen bekijken. "t was gewoon heel gezellig met lekker eten.

gebruiker 7
D. Herrewijnen
gebruiker Aanbevolen
14-12-2010 10:17

De lokatie, show en eten was uitstekend. Wij hebben met een groep van 36 personen ervan genoten.

gebruiker 9
V. Oostvogels
gebruiker Aanbevolen
22-11-2010 07:56

Het was gezellig,goed gezongen en mijn kaken deden zeer van het lachen. Ik raad het zeker andere aan en zal zelf ook nog eens langs komen.

gebruiker 10
A. Akkermans
gebruiker Aanbevolen
25-05-2010 10:29

fantastische avond

gebruiker 9
Maurice van den Hoogen
gebruiker Aanbevolen
18-05-2010 11:56

TOP AVOND...! perfecte sfeer, goede bediening (alleen kregen we het op het laatst niet meer voor mekaar koffie te bestellen) goede show van de Enge Buren... helemaal goed...!

Over Onze partner

Theater in Breda

Dit theater staat vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinnershows. U kunt hier genieten van een 4-gangen diner gecombineerd met topentertainment. Het theater biedt humor, zang en dans en deze dinnershows zijn geschikt voor iedereen. Of u nu met z'n tweeën komt of met een groep, u heeft altijd uw eigen tafel.

Faciliteiten

Het theater beschikt over 2 prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten zoals garderobe, rookkamer, ruime toiletten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree. Daarom is het theater ook uitermate geschikt voor uw besloten feest. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, jubileum of een dinershow exclusief voor uw gezelschap. Van 2 tot 500 personen is het een ideale locatie voor uw feest en diner!

Ligging en bereikbaarheid

Het theater is gelegen in het centrum van Breda, op nog geen 100 meter van de Grote Markt. Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van het theater. Het treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

De stad Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda betekent trendy winkelen, struinen langs de prachtige monumenten en de Brabantse gastvrijheid proeven bij de vele cafés, restaurants en terrassen.

Breda

Breda is een veelzijdige stad met karakter en biedt een bijzondere combinatie van cultuur, natuur en activiteiten. U kunt er de beroemde Onze Lieve Vrouwe Kerk, Kasteel van Breda of het rustieke Begijnhof bewonderen maar ook heerlijk ontspannen in stadspark Valkenberg, naar het theater of winkelen in een unieke combinatie van middeleeuwse winkelstraten en splinternieuw ontwikkelde winkelgebieden.

" Inleiding van elk gedeelte door onze belgische clown bijzonder leuk gedaan.
Een show met volgens mij (uit Gouda) een typische Brabandse humor.
Leuk ingespeeld op het waarom deze show kwamen bekijken.
"t was gewoon heel gezellig met lekker eten. "

Pieter Augustinus 14-12-2010 18:46

foto