Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

De Wannebiezz! Dinnershow - Top avondje uit in Breda

De dinershow van de Wannebiez is een happening vol bekende en bijna vergeten Hollandse feestklassiekers. Het publiek mag massaal meezingen, zelfs met volle mond. Zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden voor dit sprankelende programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het gezellig wordt. [..]

vanaf € 54,90 p.p.
Top avondje uit in Breda
Top avondje uit in Breda
Top avondje uit in Breda
Wannabiez show in het theater in Breda
Fantastische avondje uit in Breda
Gezellige dinnershow in het theater in Breda
Top avondje uit in Breda

Bij deze dinnershow in Breda is inbegrepen:

  •  Ontvangst om 19.00 uur
  •  Aanvang show om 19.30 uur
  •  Gehele avond show en entertainment
  •  4-gangen diner

Prijzen:

  •  Balkonplaats: € 54,90 p.p.
  •  Zaalplaats: € 59,90 p.p.
  •  Kinderticket: € 24,95

Prijs is exclusief € 1,50 servicekosten per persoon.

Drankarrangement is € 17,50.
Een drankarrangement houdt een onbeperkte keuze uit: Jupilerbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port in. 
Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show.
Let op: het is alleen te boeken voor de gehele tafel en de prijs is berekend per persoon. Het is dus niet mogelijk om voor de helft van uw tafelgenoten een drankarrangement te boeken. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het eind van de avond.

Deze dinnershow is te boeken voor de volgende data:
Er zijn op dit moment nog geen nieuwe data voor 2019 maar zodra deze bekend zijn zullen wij deze vermelden.

De Wannebiezz! Dinnershow - Top avondje uit in Breda

De dinnershow van de Wannebiez is een happening vol bekende en bijna vergeten Hollandse feestklassiekers. Het publiek mag massaal meezingen, zelfs met volle mond. Zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden voor dit sprankelende programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het gezellig wordt. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

Fantastisch avondje uit met Hollandse Feestklassiekers

Dáámes en heren, ladies and gentlemen, mes Dames et Messieurs, meine Damen und Herren.

Hartelijk welkom bij de Wannebiezz… hét gezelligste trio van Rotterdam en omstreken!!

Arie van Ballegooie, Gilles de la Tourniquette en Rocco di Cabrio hebben hun halve leven doorgebracht op de kermis, totdat de belastingdienst roet in het eten gooide en zij hun kermiskramen voor onbepaalde tijd konden sluiten.

Berooid, maar niet verslagen gooiden zij het roer om. Nu toert dit bijzondere trio met hun Meezing Festijn door het land, op zoek naar gezellige mensen om samen de narigheid van alle dag van zich af te zingen. De dinershow van de Wannebiez is een happening vol bekende en bijna vergeten Hollandse feestklassiekers. Het publiek mag massaal meezingen, zelfs met volle mond. Soms wordt een vrijwilliger aangewezen om even te assisteren. Op bijna ongedwongen wijze halen de Wannebiezz onvermoede talenten bij hun gasten naar boven.

Rocco, Arie & Gilles halen alles uit de kast om er een dolle boel van te maken. Lekkere meezingers worden afgewisseld met dansbare feesthits. Uw 3 gastheren hebben de Hollandse gezelligheid verheven tot een interactieve kunstvorm en scheppen er vreugde in u te vermaken met kneuterige spelletjes en voornamelijk Nederlandstalige liedjes

Zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden voor dit sprankelende programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het gezellig wordt. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

GEZELLIG… jatoch nietan?

Data voor deze dinnershow in het theater in Breda

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe data voor 2019 maar zodra deze bekend zijn zullen wij deze vermelden.

De avond begint op 19.30 uur en duurt tot 23.30 uur.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Top avondje uit in BredaTop avondje uit in BredaWannabiez show in het theater in BredaFantastische avondje uit in BredaGezellige dinnershow in het theater in BredaTop avondje uit in Breda

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Theater in Breda

Dit theater staat vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinnershows. U kunt hier genieten van een 4-gangen diner gecombineerd met topentertainment. Het theater biedt humor, zang en dans en deze dinnershows zijn geschikt voor iedereen. Of u nu met z'n tweeën komt of met een groep, u heeft altijd uw eigen tafel.

Faciliteiten

Het theater beschikt over 2 prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten zoals garderobe, rookkamer, ruime toiletten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree. Daarom is het theater ook uitermate geschikt voor uw besloten feest. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, jubileum of een dinershow exclusief voor uw gezelschap. Van 2 tot 500 personen is het een ideale locatie voor uw feest en diner!

Ligging en bereikbaarheid

Het theater is gelegen in het centrum van Breda, op nog geen 100 meter van de Grote Markt. Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van het theater. Het treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

De stad Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda betekent trendy winkelen, struinen langs de prachtige monumenten en de Brabantse gastvrijheid proeven bij de vele cafés, restaurants en terrassen.

Breda

Breda is een veelzijdige stad met karakter en biedt een bijzondere combinatie van cultuur, natuur en activiteiten. U kunt er de beroemde Onze Lieve Vrouwe Kerk, Kasteel van Breda of het rustieke Begijnhof bewonderen maar ook heerlijk ontspannen in stadspark Valkenberg, naar het theater of winkelen in een unieke combinatie van middeleeuwse winkelstraten en splinternieuw ontwikkelde winkelgebieden.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto