Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

De Loveboot - Havencruise met zang, dans en cabaret door Rotterdam

Havencruise met entertainment aan boord, een fantastisch avondje uit vol vermaak en culinaire verrassingen. Stap aan boord en beleef de Love boot cruise met familie, vrienden, kennissen en collega's.

vanaf € 74,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 10.0
loveboat
loveboat
loveboat
Sterren aan de Maas
loveboot
Theater op het Water

Bij deze havencruise in Rotterdam is inbegrepen

 •  Ontvangst met cocktail van Bartender Isaac Washington
 •  Knabbelgarnituur op tafel
 •  Captains buffet
 •  Dessert
 •  Live entertainment
 •  Havencruise
 •  Hollands drankenarrangement

Prijs: € 74,50 p.p. op basis van minimaal 2 personen.
Prijs € 84,50 p.p. op basis van buitenlands drankarrangement 

Deze show kunt u boeken in 2018:

 •  22 september
 •  13 oktober
 •  15 november
 •  8 december

Heeft u een andere datum, informeer dan naar het thema op die gewenste avond.

Voorwaarden

Aantal personen
U bent gebonden aan het aantal opgegeven personen. Indien er een afwijking ontstaat in het gereserveerde aantal, dient u dit uiterlijk 2 weken voor aanvang van de show aan ons door te geven. Maximaal 10% van het aantal gereserveerde plaatsen kan kosteloos geannuleerd worden. Verder gelden onze algemene voorwaarden.

Voorwaarden
Leveringen volgens de algemene voorwaarden. Prijzen en prijswijzigingen voorbehouden.

Toegangsbewijs
Neem uw kaarten of voucher mee, dit is uw hoofdtoegangsbewijs. U wordt vermeld op een gastenlijst. Vervolgens verifiëren wij van te voren de betalingen en vermelden dit op de gastenlijst. U hebt pas toegang tot het schip als uw betaling bij ons binnen is. Uw gasten worden vanaf 19:30 uur aan boord van de Ameland verwacht. Voor 19:30 uur is de Ameland niet toegankelijk.

VIP arrangement

Geniet voorafgaande van de De Loveboot cruise van een speciaal VIP ontvangst. Verras je vriend of vriendin met dit speciale VIP arrangement. Kom exclusief eerder aan boord van ons schip! Wij verwennen u met een overheerlijk drankje en luxe hapjes in een aparte, sfeervolle VIP ruimte. Wees tijdig met boeken van dit VIP ontvangst want vol = vol!

VIP ontvangst: € 15,00 p.p.

 •  Overheerlijk drankje
 •  Luxe hapjes
 •  Aparte VIP ruimte
 •  Half uur eerder aan boord (19:00 uur)
 •  Kies uw eigen tafel

Het VIP arrangement kan worden ingezet vanaf 20 personen tot maximaal 80 personen.

De prijs van deze speciale Love Boot show is geldig tot en met 15 december 2018 en al te boeken vanaf 2 personen.

De heerlijkste klassiekers!

De gezellige Amerikaanse televisieserie die zich op een cruiseschip afspeelden was een heuse beleving. Maar wij hebben een Rotterdamse Loveboot! De Ameland wordt deze avond omgetoverd tot een heus cruiseschip, vol gezelligheid, dat is onze “Loveboot”. Captain Johnny Stubbing zal samen met zijn zangeressen de avond vullen met de gezelligste klassiekers.

Vervolgens krijgt u een kleine instructie over de reddingsboten en de reddingsvesten, onze purser staat hier graag model voor! Ook ontbreken deze avond de heren Jansen en Jansen niet. Zij zullen aan uw tafel langs komen met een verrassing.

Het wordt een geweldige avond vol met geweldige nummers met onder andere YMCA, Elvis komt langs met een stukje Las Vegas show, de dames zingen heerlijke danceclassics voor u en Docter Disco gooit zijn beste moves eruit en Burn Baby Burn galt uit de speakers... ook vergeten we natuurlijk niet een blokje heerlijke meezingers die uit volle borst meegezongen worden.

Programma

Vanaf 19:30 uur Inschepen aan boord van mps. De Ameland, afgemeerd aan de Parkhaven te Rotterdam, aan de voet van de Euromast. U wordt gastvrij ontvangen. De gastvrouw van de avond, assisteert u naar de garderobe. Waarna de cruise begint met een cocktail van Bartender Isaac Washington.

Ca. 20:00 uur Let the party begin! De scheepshoorn loeit, de trossen gaan los, en we kiezen het ruime sop. We leggen onze koers richting Rotterdamse havens en skyline. Iedereen is vrij om dit alles tijdens de vaart vanaf het gehele schip te bekijken. De servicecrew van de Ameland verruilt de cocktail voor een knabbel op tafel. Onze Captain Johnny Stubbing presenteert aan u de indeling van de avond en legt u de scheepsregels uit, aansluitend live entertainment. Gedurende de gehele avond kunt u uw drankjes bestellen bij de serveersters. Deze passend bij het drankenpakket dat u heeft afgenomen.

Ca. 21:00 uur Het captains buffet wordt geopend, heerlijke diversiteit om te snoepen en te smullen. De gehele avond is er live entertainment en een DJ en kunt u heerlijk dansen, genieten, rondlopen, het uitzicht bewonderen.

Ca. 22:30 uur Voor de liefhebbers is er Ice Cream na. Het entertainment gaat onverminderd door.

Ca. 23:45 uur De Ameland meert af aan de Parkhaven te Rotterdam, de bar sluit.

24:00 uur Einde van deze spetterende Loveboot.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

loveboatloveboatSterren aan de MaaslovebootTheater op het Water
10/10
beoordeling
10 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
10.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Service
10.0
Activiteiten
10.0
Accommodatie
10.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 10
Suzana Holanda
44 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
21-02-2018 15:57

Love boot met zanger is echt een aanraden, ik heb een geweldig avond gehad , kom niets te kort, alles was eer. Super vriendelijk personeel , en luxo op Water 👏🎉. Bedankt Stevan en team Love boot theater 💋

 • 10.0
 • 9.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0

Over Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Rotterdam

Beleef echte rotterdamse uitjes. Ontdek Rotterdam zelf met familie, vrienden en collega's met een spectaculair dagje uit, gezellig avondje stappen of een heerlijk weekendje weg! U boekt alleen bij echte rotterdamse bedrijven

" Love boot met zanger is echt een aanraden, ik heb een geweldig avond gehad , kom niets te kort, alles was eer. Super vriendelijk personeel , en luxo op Water 👏🎉. Bedankt Stevan en team Love boot theater 💋 "

Suzana Holanda 21-02-2018 15:57

foto