Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer - Spectaculaire Dinnershow!

Studio’s Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

vanaf € 75,- p.p.
Er zijn 23 reviews gegeven. 9.2
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights
Brooklyn Nights

Bij deze dinnershow is inbegrepen:

 •  Amuses bij ontvangst
 •  Aperitief Mainstreet
 •  4 gangendiner – Menu De Luxe
 •  Dranken nationaal assortiment (all-inclusive)
 •  Broadway Theatershow
 •  Afterparty

U kunt een keuze maken uit 1 van de 7 arrangementen/rangen die alle 7 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat bovenstaande elementen, mits anders aangegeven.

Prijzen:

 •  Queens - € 75,00 per persoon
 •  Harlem - € 95,00 per persoon 
 •  Down Town - € 115,00 per persoon
 •  Manhattan - € 135,00 per persoon
 •  Manhattan Piano Bar Restaurant - € 155,50 per persoon
 •  VIP - € 175,00 per persoon
 •  Royal VIP - € 235,00 per persoon (te boeken vanaf 8 personen) 

* Deze prijzen zijn exclusief € 4,75 servicekosten per persoon. Informatie over de rangen treft u aan onder het kopje aanbieder

Al te boeken vanaf 2 personen en wel op de volgende data:

 •  Vrijdag 14 december als gastartiest Stanley Burleson
 •  Zaterdag 15 december als gastartiest Stanley Burleson
 •  Zaterdag 22 december als gastartiest Glennis Grace
 •  Zaterdag 19 januari 2019 als gastartiest Stanley Burleson
 •  Zaterdag 06 april 2019

Kerstshow 25 december

Vrijwel nergens in Nederland kunt u zo’n afwisselende en grootse 1e Kerstdag ervaren als tijdens deze Kerstspecial op 25 december in Studio’s Aalsmeer.

Teneinde ervoor zorg te dragen dat al onze gasten optimaal kunnen genieten van het diner en bijzonder entertainment, hebben wij dit jaar onze beschikbare dinerplaatsen verdeeld over verschillende restaurants. In alle restaurants zingen en dansen de solisten en danseressen/dansers tussen de tafels. Uiteraard staat er behalve soul, pop en klassiek met een knipoog ook voldoende Kerstrepertoire op het programma. Na het voortreffelijke diner “besprenkeld” met heerlijke wijnen, nodigen wij u uit naar het Broadway Theater te gaan. In het theater kunt u genieten van de Melting Pot of Cultures show waaraan o.a. wordt medegewerkt door: Stanley Burleson, Bryan B., een uit 24 personen bestaand showballet, grote begeleidingsband, percussiegroep en een vijftal veelzijdige zangeressen en zangers. 

50 personen op het zeer geavanceerde toneel met 220 m2 aan ledschermen zorgen voor een onvergetelijke apotheose. 

Na de show is het echter nog niet voorbij, want dan kunt u genieten van onze after party. Niet zomaar een after party, nee een party voor ieder wat wils. Zo kunt u in de Manhattan Night Club van live ten gehore gebrachte heerlijke soul- en popsongs verzorgd door een deel van onze cast genieten. In de Pianobar treedt onze pianist/entertainer op en wanner u wilt dansen bent u van harte uitgenodigd in de Down Town Dancecorner, alwaar de muziek verzorgd wordt door onze band, zangers en zangeressen uit de show. Rond kwart voor 12 sluiten wij af in de foyer met een sfeervolle uitzwaaifinale.

Prijzen 25 december 2018

 •    Queens - € 115,00 per persoon 
 •    Harlem - € 135,00 per persoon
 •    Down Town - € 155,00 per persoon
 •    Manhattan - € 175,00 per persoon
 •    Manhattan Piano Bar Restaurant - € 185,00 per persoon
 •    VIP - € 210,00 per persoon 
 •    Royal VIP - € 255,00 per persoon(te boeken vanaf 8 personen) 

Prijzen zijn exclusief € 4,75 p.p. servicekosten

Met als gastartiest Stanley Burleson

De prijzen van dit arrangement zijn geldig op 25 december 2018.

Brooklyn Nights in Aalsmeer

Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u deze dinnershow, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

Brooklyn Nights neemt u mee naar de ’s wereld meest inspirerende smeltkroes van culturen en muziekstijlen, the Big Apple. De fantastische cast en het professionele showballet brengen New Yorks bewogen geschiedenis volop tot leven.

TOP Entertainment

Wederom brengt Nederlands meest spraak­makende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show. Brooklyn Nights is een tijdreis naar de smeltkroes van diverse muziekstijlen en culturen: the Big Apple. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onver­getelijke avond. Studio’s Aalsmeer is dan ook trots u en uw gezelschap welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

We ontvangen u met een aperitief in een van onze themabars waarna we u naar uw tafel begeleiden in het unieke en sfeervolle Big Apple restaurant. Hier geniet u tijdens een uitstekend 4-gangen diner van top entertainment; op het podium, tussen de tafels en soms zelfs óp de tafels. De show wordt vervolgd in ons prachtige Broadway Theater waar de LED-schermen het spectaculaire en afwisse­lende decor vormen van deze eigentijdse show. En of dat al niet genoeg is, kunt u ook nog nage­nieten tijdens de afterparty waar de sterren van de show in de diverse ruimtes optreden. De intieme en persoonlijke setting zorgen voor een bijzondere en unieke ervaring. We sluiten de avond af met een swingende Grand Finale in de foyer. Klinkt het alle­maal te mooi om waar te zijn? Seeing is believing.

Een complete avond uit

18.00 uur Ontvangst met aperitief en amuses
18.45 uur 4-gangendiner in de Big Apple
21.30 uur Show in het Broadway Theater
22.45 uur Afterparty met drankjes, dans & muziek
23.45 uur Grand Finale

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Brooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn NightsBrooklyn Nights
9.2/10
beoordeling
9.2 op 10
Beoordeling gebaseerd op 24 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.7
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.7
Service
9.6
Activiteiten
9.4
Accommodatie
8.9
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Pia Meerveld
gebruiker Aanbevolen
02-12-2018 10:53

Geweldige avond, eten was erg goed alleen voor de wat grotere eter was het wat weinig. Entertainment hoog niveau. Erg genoten

gebruiker 8
Jumelet - Jonkergouw
gebruiker Aanbevolen
01-12-2018 23:26

Was heel goed eten en een mooie show. Vonden het heel leuk dat het steeds ergens anders was

gebruiker 9
Compier
gebruiker Aanbevolen
01-12-2018 18:57

Wij hebben deze avond als ongelooflijk ervaren het was een cadeau voor een 50 jaar huwelijk feest wisten niet wat er zou wkomen maar enorm genoten heel hartelijk bedankt voor deze ge

gebruiker 9
J. Piet
gebruiker Aanbevolen
01-12-2018 15:30

Een mooie complete avond: ontvangst; diner (+entertainment); theatershow; afterparty en uitzwaaiparty. Van begin tot eind: Top. Een nadeel? Je hebt maar één paar ogen. Dit zegt volgens mij genoeg.

gebruiker 8
Alie Buitendijk
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-04-2018 19:47

Wij hebben een geweldige avond gehad met ons gezin.

gebruiker 10
Eric B
gebruiker Aanbevolen
20-03-2018 11:23

Van begin tot eind n groot feest. We hebben ons geweldig vermaakt.

gebruiker 9
Bernard Kin
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
23-01-2018 15:19

Wij zijn met het bedrijf geweest, met 42 personen en we hebben een zeer leuke avond gehad. Iedereen aan te raden. Vr. gr., Bernard Kin

gebruiker 10
Peter Vedder
66 jaar
gebruiker Aanbevolen
met partner
01-01-2018 19:46

Het arrangement was geweldig. De omgeving en buurt zijn ons niet zo bekend, maar het was voor ons te doen. Het personeel was erg behulpzaam, vooral omdat mijn vrouw in een rolstoel zit. We werden overal geweldig geholpen. De prijs was in verhouding goed. Het en drinken was heerlijk, alleen het hoofdgerecht zou de volgende keer een keuze moeten zijn, zoals keuze uit 2 gerechten.

 • 8.0
 • 9.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
gebruiker 9
Mirjam Westerneng
35 jaar
gebruiker Aanbevolen
18-12-2017 12:51

Alles was keurig verzorgd. Het eten was heerlijk, goed entertainment, goede sfeer. Een aanrader, we hebben genoten!

gebruiker 8
cor bax
69 jaar
gebruiker Aanbevolen
04-12-2017 21:43

leuke avond !

gebruiker 9
Jelly Muller Joosten
52 jaar
gebruiker Aanbevolen
28-11-2017 20:18

Het was een groot feest van het begin tot het eind!!!! Geweldig personeel wat een klasse. Ik zou graag de fotos die gemaakt zijn willen bestellen! Het was tafel 201 en mijn man werd 80 jaar Hartelijke groeten Jell

gebruiker 9
PV Isselwaerde
gebruiker Aanbevolen
21-11-2017 09:53

We hebben de avond van ons leven gehad. Iedereen heeft heerlijk gegeten, de gerechten waren verrassend en bijzonder . De show tijdens het diner was leuk en afwisselend. Ook de zaal die we op het laatste moment kregen (pianozaal) voldeed aan alle verwachtingen. Gezellig en sfeervol met mooie gedekte ronde tafels. De theatershow was geweldig en zo veel meer als we dachten. Hoe mooi en bijzonder waren de decors en kostuums en de optredens, we hebben hiervan echt genoten. Na het theater nog de after party, die duurde te kort, we hadden graag nog een uurtje langer gebleven, iedereen had het naar zijn/haar zin. Als er een minpuntje te noemen valt, en dat is echt een heel klein puntje, dan hadden we de koffie liever direct na het dessert gehad in plaats van na de theatershow. Als we de gelden ervoor zouden hebben , dan zouden we zeker ieder jaar willen gaan. Met dank aan iedereen die van ons 25 jarig jubileum van onze personeelsvereniging een geweldig feest hebben gemaakt,

gebruiker 10
Wim van der MARK
76 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
26-09-2017 17:11

Perfect georganiseerd en van hoge kwaliteit op alle fronten. omgeving: vind ik niet zo belangrijk buurt : evenzo

 • 9.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
gebruiker 9
John Oost
73 jaar
gebruiker Aanbevolen
26-09-2017 11:43

Wij hebben met 22 personen een fantastische avond gehad ter ere van ons50 jarig huwelijk Het was super goed verzorgd en de avond was vol verrassingen en zo voorbij. iedereen heeft genoten bedankt voor herhaling vatbaar zullen het aanbevelen.

gebruiker 9
Corrie Roverts
67 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
26-05-2017 17:23

We hebben erg genoten. Goed verzorgd.

 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
gebruiker 9
Joh van Dijk
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-04-2017 09:36

Diner was prima en vlot uitgeserveerd, goede vriendelijke bediening. Entree: goede ontvangst Entertainment: goed en afwisselend programma

gebruiker 10
Tessa Kamphuis
20 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-02-2017 17:55

Ik heb er van genoten. Het was gewoon weg super!

gebruiker 10
Nico Dorrestein
66 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-02-2017 09:13

We waren met elf personen, en het was een feest voor ons.

gebruiker 9
Pascale van Welbergen
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-12-2016 08:35

Het was echt fantastisch ook om andere aan te raden om hier een keer naar toe te gaan. Alles netjes geregeld mijn complimenten.

gebruiker 10
Jeroen Talens
40 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
11-10-2016 11:36

Top voor een bedrijfsuitje. Zeer veel positieve reacties ontvangen.

 • 9.0
 • 9.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 7.0
gebruiker 9
Jorana Smit
22 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
27-09-2016 16:05

Wat een geweldige avond! Wij hadden een luxer arrangement en zatten op het podium! Verder ook gebruik gemaakt van het "spotlight arrangement " en dat was ook om nooit meer te vergeten. Ik heb door de avond weer wat van m'n bucket list kunnen afstrepen en zou zeker nogmaals gaan.

 • 8.0
 • 7.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 7.0
gebruiker 8
Carry Reintjens
46 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-04-2016 09:48

Show was heel goed. Decor en sfeer was goed. Eten was heerlijk. Maar voor grote eters beetje weinig. Geweldige avond gehad.

gebruiker 10
Ingrid Kamps
35 jaar
gebruiker Aanbevolen
met oudere kinderen
27-03-2016 17:55

Wij vonden het echt geweldig! Mijn moeder heeft echt een geweldige verjaardag gehad. Jullie maken er echt een geweldige avond van waar ieder zich een prinses voelt! Top!!

 • 8.0
 • 9.0
 • 10.0
 • 9.0
 • 8.0
 • 9.0
gebruiker 10
Mok v Stein
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
08-03-2016 10:14

Het enige minpunt vinden wij dat je nog 5,-- voor parkeergeld per auto moet betalen.

 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0
 • 10.0

Over Onze partner

Algemeen

Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een show die zijn weerga niet kent. Laat u meenemen op een muzikale reis door de culturele ‘melting pot’ van de Big Apple. De fantastische cast - met o.a. het professionele showballet - onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. Dit, gecombineerd met de live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgt voor een onvergetelijke avond.

Informatie verschillende rangen show

Queens - € 75,00 per persoon
Deelnemers aan het zogenaamde Queens arrangement worden uitgenodigd plaats te nemen aan tafels die staan opgesteld op een klein bordes op de 1e etage (geen lift).
Vanaf deze plek is het entertainment op de parterre en showtrap minder goed zichtbaar. Een en ander wordt echter volop gecompenseerd met optimaal entertainment tussen de tafels.
Arrangement, aperitief gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer u een Queens arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten.

Harlem - € 95,00 per persoon
Op de 1e etage (geen lift) in ons Big Apple restaurant hebben wij een aantal lange, ronde en kleine tafels aan de balustrade van de Brooklyn Bridge opgesteld.
Vanaf deze plek is het entertainment op de parterre en showtrap minder goed zichtbaar. Een en ander wordt echter volop gecompenseerd met optimaal entertainment tussen de tafels.
Arrangement, aperitief gevolgd door een 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer u een Harlem arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel

Down Town - € 115,00 per persoon
Inclusief aperitief, 4 gangen menu, softdrinks, wijn, drankjes tijdens de after party (Hollands assortiment), tevens koffie / thee na de theatershow.
Ons Down Town restaurant hebben wij omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar u, net als in de andere locaties, kunt genieten van een heerlijk diner en uitzonderlijk entertainment. In principe geniet u van uw diner samen met andere gasten aan uw tafel. Mocht u met 8 of 10 personen zijn, dan wordt u aan een privétafel met uw gasten ingedeeld. Dit geldt in deze categorie (Down Town) uitsluitend voor 8 tot 10 personen! Tijdens het voortreffelijke diner kunt u genieten van top entertainment gevolgd door de show in het Broadway Theater en de afwisselende after party.
Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de parterre van het Big Apple restaurant.

Manhattan - € 145,00 per persoon
De Manhattangasten worden in een aparte sfeervolle ruimte ontvangen voor het aperitief, inclusief enkele exclusieve hapjes. Vervolgens wordt aan een mooie dinertafel in het Big Apple restaurant een amuse en een voortreffelijk 4-gangen diner geserveerd, inclusief softdrinks en wijnen. Tijdens het diner vindt afwisselend entertainment met zangeressen, zangers, danseressen en dansers tussen de dinertafels plaats. Vrijwel onmiddellijk nadat u van het dessert heeft genoten wordt u uitgenodigd naar het Broadway Theater te gaan alwaar u kunt genieten van een circa 75 minuten durende zeer afwisselende show, gevolgd door de after party. Tijdens de after party serveren wij koffie / thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer u een Manhattan arrangement boekt zit u aan tafel met andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel.

Manhattan Piano Bar Restaurant - € 155,50 per persoon
Wanneer u voor dit arrangement kiest verblijft u tijdens het diner in de prachtige, zeer luxe ambiance van het Piano Bar Restaurant met aan de vleugel één van onze entertainers.
Tijdens het diner wordt u regelmatig verast door artiesten en dansers uit de show en waant u zich bij tijd en wijle op een heel luxe cruiseschip.
Net als bij de andere arrangementen wordt u wel bij andere gasten aan tafel ingedeeld. Tenzij u met minimaal 10 personen bent dan krijgt u een aparte tafel.
Het arrangement bestaat uit aperitief rondom de bar, gevolgd door een amuse, 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de begane grond van het Big Apple restaurant.

VIP - € 175,00 per persoon
Het Brooklyn Vip arrangement garandeert u de ultieme VIP beleving. U kunt voor de entree van Studio’s Aalsmeer op het vipdeck parkeren. U wordt aan een aparte incheckbalie ontvangen en begeleid naar de sfeervolle, speciale VIP aperitief ruimte, alwaar u een glas champagne en enkele exclusieve hapjes worden geserveerd.
Eén van onze gastvrouwen of gastheren brengt u vervolgens naar uw privé tafel in het Big Apple restaurant alwaar u enkele amuses, gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner wordt geserveerd ‘besprenkeld’ met mooie wijnen en softdrinks.
Regelmatig komen danseressen, dansers, zangeressen en zangers aan uw tafel voorbij en laten u genieten van uniek topentertainment. Soms op 1 meter of minder afstand.
Nadat u heeft genoten van het diner en het bijzondere entertainment zijn in het Broadway Theater de beste plaatsen midden in de zaal, niet te dicht bij het podium (i.v.m. led-schermen), voor u gereserveerd. De circa 75 minuten durende show gaat als een wervelwind aan u voorbij.
Na afloop van de show staat in een aparte ruimte de koffie voor u klaar en kunt u daarna deelnemen aan de afwisselende after party gevolgd door de ‘uitzwaai’ finale.

Royal VIP - € 235,00 per persoon (te boeken vanaf 8 personen)
Nadat u uw auto heeft geparkeerd op het vipdeck, wordt u in de foyer opgewacht door uw eigen ober of serveerster die u brengt naar de gereserveerde zitplaatsen in de stijlvolle aperitief ruimte, alwaar u wordt ontvangen met een glaasje champagne enkele amuses en overige drankjes op basis van Nederlands gedistilleerd.
Uw private attendant begeleidt u daarna naar uw dinertafel en wijkt vervolgens op gepaste afstand, niet van uw zijde, zorgt ervoor dat u gebracht wordt naar het theater en de gereserveerde stoelen in de New York Night Club, alwaar na de show ook de koffie aan u wordt geserveerd.
Rond 00.00 uur neemt uw attendant afscheid van u en uw gasten en kunt u terugkijken op een fantastische avond met service op supersterren niveau.
De meest ultieme VIP beleving. Met VIP zitplaatsen aan private table en Menu Superieur. Tevens inclusief VIP ontvangst met amuses en champagne, de gehele avond begeleiding door een persoonlijke gastvrouw, exclusieve wijnen en speciale parkeerplaats op ons VIP dek.

Prijzen zijn exclusief € 4,75 servicekosten p.p.

Het programma

Na een ontvangst in de foyer met een aperitief, begint om ca. 18.45 uur de diner-voorstelling in de Big Apple van Studio's Aalsmeer. Geniet tijdens het 4-gangen diner met volop entertainment tussen de tafels en tijdens ludieke momenten zelfs op de tafels van de lekkerste wijnen en de show.

De tafels worden aan de hand van de categorieën op de parterre en 1e etage (indien geopend) van achteruit de zaal ingedeeld. Het entertainment vindt regelmatig overal in de zaal tussen de tafels plaats.

Rond 21.20 uur wordt de avond voortgezet in het Broadway Theater. Na de spetterende show waaraan wordt meegewerkt door de cast van 50 personen, nodigen wij u uit voor de gezellige afterparty in The Manhattan Nightclub en het Downtown Danscafé. Alle muziek en zang wordt live ten gehore gebracht door de musici en solisten uit de show. Rond middernacht wordt onze meest afwisselende dinner experience afgesloten met de "Uitzwaai" Finale in de foyer.

Tijdens de gehele avond wordt er wijn, bier en frisdrank geschonken. Na afloop van de show in het Broadway Theater is er tevens koffie en thee aanwezig.

After party

Na de show is het echter nog niet voorbij, want dan kunt u genieten van onze after party. Niet zomaar een after party, nee een party voor ieder wat wils. Zo kunt u in de Manhattan Night Club van live ten gehore gebrachte heerlijke soul- en popsongs verzorgd door een deel van onze cast genieten. In de Pianobar treedt onze pianist/entertainer op en wanner u wilt dansen bent u van harte uitgenodigd in de Down Town Dancecorner, alwaar de muziek verzorgd wordt door onze band, zangers en zangeressen uit de show. Rond kwart voor 12 sluiten wij af in de foyer met een sfeervolle uitzwaaifinale.

" Het was echt fantastisch ook om andere aan te raden om hier een keer naar toe te gaan.
Alles netjes geregeld mijn complimenten. "

Pascale van Welbergen 29-12-2016 08:35

foto