Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

All inclusive Chanson IJ & IJ diner show - Avondje vol gezelligheid

All inclusive IJ & IJ dinershow in Doesburg, Gelderland. Laat u als een ster ontvangen. Een all-in entertainmentavond met onbeperkt eten en drinken.

vanaf € 69,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 10.0
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Bij deze gezellige Dinershow is inbegrepen:

  •  entertainment gedurende de hele avond
  •  onbeperkt eten en drinken(ook buitenlands gedistileerd)

Prijs: € 69,50 p.p.
Tijdsduur: 4,5 uur
Minimum aantal: 75 personen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Een gezellige dinershow in Gelderland - Laat u als een ster ontvangen

Eindelijk is het zover, de rode loper ligt klaar en u zult als een ster worden ontvangen. De spanning is groot, de première gaat beginnen en u bent één van de speciale gasten op de nieuwe revueavond van de locatie. Een avondje vol gezelligheid met onbeperkt eten en drinken.

IJ & IJ dinershow - Een avond vol gezelligheid

Het wordt een show met doorlopend optredens van diverse zangers en zangeressen, waarbij naar hartenlust gefeest en gedanst kan worden. De koks bereiden en serveren ondertussen een culinair 4 gangen buffet/diner onder leiding van onze chef kok Mark. Terwijl u geniet van allerlei culinaire verrassingen, treden onze acteurs non-stop voor u op. Ongedwongen en sfeervol genieten voor alle genodigden met veel muziek hilariteiten en verbazingwekkende acts.
Onder leiding van uitzendhuppel Nel zult u onbeperkt worden voorzien van drankjes.
Aan ieder feest komt een einde, zo ook aan deze avond. De artiesten zullen u bedanken voor de komst, want u was deze avond een speciale gast en zij wensen u wel thuis. Als u thuis gearriveerd bent zult u denken: was deze avond werkelijkheid of een droom, maar het was werkelijkheid. Een avond met één brok gezelligheid!
P.S. Let op voor de zakkenrollers, zwervers en de paparazzifotografen!

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve
10/10
beoordeling
10 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 10
S. Edelijn
gebruiker Aanbevolen
13-09-2011 10:17

Een feestelijke avond met korte optredens en men kon dansen op leuke herkenbare muziek. Het buffet en de drankjes waren prima verzorgd. Acheraf alleen maar complimenten voor het gezellige feest gehad. een aanrader!!!l

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

" Een feestelijke avond met korte optredens en men kon dansen op leuke herkenbare muziek. Het buffet en de drankjes waren prima verzorgd. Acheraf alleen maar complimenten voor het gezellige feest gehad. een aanrader!!!l "

S. Edelijn 13-09-2011 10:17

Meer leuke uitjes

foto