Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Gezellig hapje eten in Giethoorn

Lekker eten in het gezellige dorp Giethoorn. U heeft keuze uit diverse dagplates.
  • Minimum aantal personen: 2
  • Duur van de activiteit: 90.0 minuten
vanaf € 10,50 p.p.
Genieten op ons terras in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Gezelligheid in ons Restaurant
Terras bij ons Restaurant
Uitgebreide omschrijving

Lekker met z'n tweetjes of met een kleine groep dineren bij in Giethoorn. Wij serveren wisselende dagplates. Uiteraard kunnen we hierbij rekening houden met dieetwensen. Dus kom genieten van het Venetie van het Noorden en blijf lekker een hapje eten in ons gezellige restaurant.

088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
Genieten op ons terras in GiethoornGezellig dagje uit in GiethoornGezelligheid in ons RestaurantTerras bij ons Restaurant

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.
Toeristische informatie

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke acitiveiten

foto