Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3 gangen diner

Geniet van de culinaire verrassingen van onze keukenbrigade!
  • Minimum aantal personen: 2
  • Duur van de activiteit: 2.0 uur
  • Beschikbaar in meerdere plaatsen
vanaf € 24,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Hotel in hartje Nijmegen
Hotel in hartje Nijmegen
Wijn
Gezellig borrelen in de stad
Front
Uitgebreide omschrijving
Wanneer u Nijmegen bezoekt is het van belang dat u proeft van de bourgondische sfeer van de oudste stad van Nederland. En dat kan in ons knusse en gezellige Grand Cafe aan de historische Grote Markt.

Proef en geniet van een 3 gangen surprise menu wat zorgzaam is samengesteld door onze keukenbrigade. Laat je verrassen in onze warme ambiance!

Lekker romantisch met z'n 2en maar ook grote gezelschappen kunnen wij herbergen. De kwaliteit blijft gewaarborgd!
088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Beschikbaar in de volgende plaatsen
  • Nijmegen
Foto's
Hotel in hartje NijmegenWijnGezellig borrelen in de stadFront
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
10.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
6.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met partner
21-11-2017 13:38

Ik had een bon voor 50,00 en voor zoveel mochten we besteden (drinken zat er niet bij in). Het resterende bedrag moesten we betalen plus het drinken. We hoefden dus hoefde niet perse een 3-gangen menu te kiezen.
het eten was prima.
Het personeel was klantvriendelijk.

  • 10.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 6.0
  • 8.0

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel-Grand Café is een begrip in Nijmegen. Sinds jaar en dag komen gasten uit de directe omgeving soms bijna dagelijks terug voor hun versnapering. Met name in de ochtend kan gesproken worden van een vaste clientèle. Maar ook zakelijke lunchgasten laten regelmatig hun gezicht zien.

Reeds decennia lang is het niet meer weg te denken uit de Nijmeegse binnenstad.

Faciliteiten

Een sfeervol knus Grand Café bevindt zich op de begane grond en 1e etage. Dagelijks vanaf 8.00 uur geopend voor ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie met gebak ofeen gezellige borrel! De gemoedelijke ruimte op de 1e etage leent zich ook uitstekend voor grotere gezelschappen tot max. 70 personen.

Het hotel beschikt over 17 kamers (waarvan 5 singles) met allen een eigen badkamer met bad/douche en toilet. Verder natuurlijk TV, radio, telefoon en gratis Wifi. De meeste kamers zijn per lift bereikbaar.

Ligging

Dit Hotel-Grand Café is schitterend gelegen in het historische stadshart en het absolute middelpunt van Nijmegen, omringd door vele gezellige winkels, cafés en restaurants. Vanuit het Hotel-Grand Café kijkt u uit over de grote Markt met het prachtige historische Waaggebouw. Op loopafstand bevinden zich o.a. het Holland Casino, Concertgebouw de Vereeniging, de Stads-schouwburg en diverse bioscopen.

Omgeving

Naast de bruisende binnenstad met al haar uitgaansmogelijkheden ligt Nijmegen tussen de schitterende natuur van de Ooijpolder en aan de andere kant het land van Maas en Waal. Fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen! Of we de oudste stad van Nederland zijn blijft een eeuwige discussie, duidelijk is wel dat de bourgondische invloeden vanuit het zuiden Nijmegen hebben bereikt in de jaren.
Toeristische informatie
Rijk van Nijmegen

Als we praten over een regio met een groot aanbod aan landschappen hebben we het zeker of het Rijk van Nijmegen! Deze streek staat voornamelijk bekent om zijn beboste en heuvelachtige gebieden. Het hoogste punt van deze regio ligt op de 100 m. Indrukwekkend is de Ooijpolder die gevormd is door de uiterwaarden van de rivier de Waal. U kunt hier goed terecht voor fiets en wandel gelegenheden en ondertussen genieten van het prachtige natuurgebied. Het Rijk van Nijmegen is absoluut zeker een bezoekje waard!

" Ik had een bon voor €50,00 en voor zoveel mochten we besteden (drinken zat er niet bij in). Het resterende bedrag moesten we betalen plus het drinken. We hoefden dus hoefde niet perse een 3-gangen menu te kiezen.

het eten was prima.

Het personeel was klantvriendelijk. "

Anoniem

Uw laatst bekeken uitjes
foto