Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Cycling Diner Giethoorn en Blokzijl

Samen de fiets op en de prachtige omgeving van Giethoorn, de Weerribben en Blokzijl ontdekken. Met dit dagje uit ontdekt u Giethoorn en Blokzijl per fiets en geniet u op 3 verschillende locaties van een voor-, hoofd- en een nagerecht.

vanaf € 37,50 p.p.
Hotel de Jonge
Hotel de Jonge
Fietsen door de Weerribben
Het Noorderpad
de Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge

Bij deze bijzondere Cycling dinner is inbegrepen:

  •  Ontvangst met koffie/thee en streeklekkernij
  •  Fietsroute
  •  Voor-, hoofd- en nagerecht
Prijs: € 37,50 per persoon.
Minimum aantal personen is 15.

Praktische info: een vegetarisch hoofdgerecht is mogelijk, indien dit bij het vertrek van de fietstocht wordt aangevraagd.

Huur Fietsen: € 9,50 per dag.
Kinderzitje: € 4,00 per dag.
E-Bikes: € 20 per dag.
Tandem: € 16,50 per dag.

De prijs van deze Cycling dinner in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019.

Cycling dinner dagje uit in Giethoorn en omgeving

De Cycling diner is de ideale daguitstap voor iedereen, voor individuele fietsers, families, verenigingen en bedrijven. Samen de fiets op en de prachtige omgeving van Giethoorn, de Weerribben en Blokzijl ontdekken. Met dit arrangement ontdekt u Giethoorn en Blokzijl per fiets en geniet u op 3 verschillende locaties van een voor-, hoofd- en een nagerecht.

Prachtige natuurroute om te fietsen

Laat u verwennen met streekgerechten .... en fiets ze er vervolgens weer af!

15:00 uur Aankomst bij Restaurant de Dames in Giethoorn.
Hier wordt u verwelkomd met koffie/thee en een streeklekkernij.

We stappen vervolgens op de fiets en volgen de prachtige natuurroute via het dorpje Nederland naar Blokzijl.

In Blokzijl ligt een oude zeesluis die al in de 16e eeuw de monding vormde van de Steenwijker Aa. Vooral de turf, die in het achterland gewonnen werd, zorgde voor veel bedrijvigheid.
Op een lokatie aan het water wordt uw aperitief en vervolgens uw voorgerecht geserveerd.

Via Nationaal Park de Weerribben weer terug naar Giethoorn

We vervolgen onze route en dwars door Nationaal Park Weerribben-Wieden is het genieten geblazen.Langzaam naderen we het pontje bij Jonen en via De Dwarsgracht komen we weer in Giethoorn aan.Daar stappen we af en genieten we van een hoofdgerecht en dessert. Bij goed weer lekker op het zonneterras aan het water.

De Cycling dinner is de ideale daguitstap voor iedereen, voor individuele fietsers, families, verenigingen en bedrijven.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Hotel de JongeFietsen door de WeerribbenHet Noorderpadde Dames van de Jongede Dames van de JongeHotel de Dames van de Jonge

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto