Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Actief groepsuitje in Doesburg

Beleef een actief groepsuitje samen met uw familie, collega's of vrienden. Een gezellig uitje met actieve activiteiten zoals: buggyrijden, stormbaan, reuzenstep (12 pers.), en voetbalspel. Na al deze inspanningen kunt u gaan genieten van het heerlijk wokbuffet met heel veel lekkers.

vanaf € 55,50 p.p.
Quadrijden in Doesburg
Quadrijden in Doesburg
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve

Dit gezellige groepsuitje is inclusief

  •  onbeperkt wokbuffet
  •  activiteiten
  •  koffie en bonbon
Prijs: € 55,50 per persoon.

Drankjes op afkoop of nacalculatie
Minimaal 20 personen anders in overleg
Tijdsduur 4,5 uur

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Restaurant & Top locatie

Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel. Iets noordelijk van de mosterdstad Doesburg en ongeveer 2 kilometer van het kleinste stadje van Nederland; Bronkhorst.

Onze boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Dit zorgt voor een knusse, gezellige en warme sfeer. Zelfs de inpandige originele waterput uit 1650.

Eigen recreatieterrein

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden, quadrijden, verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Het programma

Ontvangst met koffie met als specialiteit de ‘Doesburgse mop’. Na de koffie beginnen we met de actieve activiteiten zoals: quadrijden, stormbaan, reuzenstep (12 personen) en touwtrekken.

Na al deze inspanningen kunt u gaan genieten van het geopende wokbuffet met heel veel lekkers. Kop soep met broodjes en kroepoek. Overheerlijke gerechten van vlees en visdie a la minute worden bereid door onze chef-kok. Hierna is er zeker nog een plaatsje vrij en zal een lekker toetje wordt geserveerd. Het geheel sluiten we af met koffie en bonbon.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Quadrijden in DoesburgBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto