Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Walking Dinner in Utrecht - gezellig Happen en Stappen

Dit leuke 'Happen & Stappen' diner wordt afgewisseld met korte wandelingen onder begeleiding van een gids. Hij of zij kent namelijk alle mooie plekken van de stad zodat u niet alleen lekker eet, maar ook nog is wat opsteekt!

vanaf € 53,50 p.p.
WalkingDinner
WalkingDinner
WalkingDinner
diner
WalkingDinner

Bij deze Walking dinner in Utrecht is inbegrepen:

  •  Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  •  Professionele gids
Prijzen:
10 - 14 personen € 59,50 p.p. exclusief BTW
15 - 29 personen € 56,50 p.p. exclusief BTW
30 - > personen € 53,50 p.p. exclusief BTW

Minimum aantal personen is 10.

De prijs van deze Walking dinner in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2019.

Walking Dinner in Utrecht

Geniet van het 3-gangen Walking Dinner in steeds verschillende restaurants in Utrecht. Dit leuke 'Happen & Stappen' diner wordt afgewisseld met korte wandelingen onder begeleiding van een gids. Hij of zij kent namelijk alle mooie plekken van de stad zodat u niet alleen lekker eet, maar ook nog is wat opsteekt!

Op deze wijze dineert u voortreffelijk en ziet u de mooiste stukjes van Utrecht. Bijkomend voordeel is dat u niet hoeft bang te zijn voor de weegschaal, want u krijgt lichaamsbeweging genoeg!

Van restaurant naar restaurant ontdekt u Utrecht

18.00 - 19.00 Voorgerecht in het 1e restaurant
19.00 - 20.00 Rondleiding, onze gids haalt jullie op in het restaurant
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht in het 2e restaurant
21.00 - 22.00 Rondleiding, onze gids haalt jullie op en neemt jullie weer mee
22.00 - 22.30 Nagerecht in het 3e restaurant

(tijden in overleg naar wens te wijzigen)
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

WalkingDinnerWalkingDinnerdinerWalkingDinner

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die in of om Utrecht op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event of activiteit.

Domstad Evenementen

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van uitjes, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of tours in Utrecht. Bekijk ons aanbod van trips en evenementen en laat u inspireren!

Maatwerk

Dit evenementenbureau biedt u maatwerk voor de meest gevarieerde en leukste Utrechtse ervaringen. Bent u op zoek naar een echt uniek arrangement? Wij organiseren onze uitjes op elk tijdstip van de dag. Vertelt u ons uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen dat een op maat gesneden ervaring kan worden gerealiseerd.

TIP

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor€ 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Utrecht

Utrecht is een stad met vele culturele schatten, kastelen, forten en historische gebouwen. Het meest bekende gebouw in Utrecht moet haast wel de Domtoren zijn, deze 112 m hoge toren ziet u al vanaf ver boven de stad uitsteken. De binnenstad van Utrecht is door zijn prachtige grachtenhuizen en gezellige steegjes een mooie stad om te ontdekken. Door de vele mogelijkheden boekt u hier speciale dagjes uit, leuke avondprogramma's of complete weekendjes weg. Ontdek zelf deze levendige stad.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto