Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Groepsuitje Groningen - Walking dinner

Ontdek Groningen samen met uw groep en wij verzorgen ook nog eens een heerlijk 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants midden in de stad.

vanaf € 53,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Groningen
Groningen
WD Algemeen
Groep
wd 2

Dit walking dinner arrangement is inclusief

  •  Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  •  Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijs:
  •  10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
  •  15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
  •  30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW
Min. aantal personen: 10
Tijdsduur: 4,5 uur

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Groepsuitje Groningen - Walking dinner

Groningen heeft zoveel te bieden! Daarom bezoeken wij tijdens uw Walking Dinner 3 restaurants én gaat u met uw Holland Tour Guides gids ook nog langs de mooiste plekjes van Groningen.

Het arrangement

Loop daarom rustig met uw gids een rondje om de Martinitoren en luister vooral goed naar wat hij of zij hierover vertelt. Ook andere bekende plekken in Groningen kunnen aangedaan worden, denk bijvoorbeeld aan de Grote Markt, het stadhuis, het oude stationsgebouw enzovoort. Groningen zit vol verhalen!

Tussen deze verhalen door brengt de gids u naar de leukste restaurants in Groningen, waar u uw voeten even rust kunt gunnen en ondertussen geniet van heerlijke gerechten. Iedere keer proeft u de sfeer van een andere restaurant, en u kunt bij elk gerecht naast iemand anders plaats nemen.

En wat ook een voordeel is, u kunt na deze avond met een gerust hart gaan slapen. De calorieën zijn er na de wandelingen allang weer vanaf!

Programma-indicatie

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Rondleiding
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Rondleiding
22.00 - 22.30 Nagerecht
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

GroningenWD AlgemeenGroepwd 2
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
A. Geertsema
gebruiker Aanbevolen
07-11-2011 16:00

de groep was positief over de combinatie wandelen en dineren. maar men vond de begeleider niet heel erg enthousiast vertellen. m.vr.gr. Antje Geertsema

Over Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Tour Guides voor:

De origineelste uitjes. Het grootste aanbod. De scherpste prijzen. De beste gidsen. En alle events op maat!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Groningen

De Hanzestad Groningen heeft veel meer te bieden dan u waarschijnlijk verwacht. De stad is een bijzonder gezellige winkelstad, tevens bekend als een echte studentenstad, waardoor het niet alleen in het weekend, maar ook door de week altijd gezellig druk is. Maar Groningen wordt ook wel een echte waterstad genoemd; varen, rondvaarten, waterfietsen, kanoën zijn allemaal mogelijk. Daarna kan er gezellig wat gedronken worden een van de leuke terrasjes. Ontdek zelf deze gezellige stad!

" de groep was positief over de combinatie wandelen en dineren. maar men vond de begeleider niet heel erg enthousiast vertellen.

m.vr.gr.
Antje Geertsema "

A. Geertsema 07-11-2011 16:00

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto