Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Culinair groepsuitje in de hofstad - Walking Dinner Den Haag

Een culinaire wandeling door de Hofstad Den Haag. U bezoekt samen met uw groep diverse restaurantjes onder leiding van een gids. Uiteraard gaat u bij iedere locatie genieten van een heerlijk gerecht.

vanaf € 53,50 p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 8.5
Walking Dinner Den Haag
Walking Dinner Den Haag
WD Algemeen
Groep
Gezellig

Dit walking dinner arrangement in Den Haag is inclusief:

 •  Professionele gids (met jarenlange ervaring)
 •  Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
 •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijs:
 •  10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
 •  15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
 •  30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW
Min. aantal personen: 10
Tijdsduur: 4,5 uur

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Culinair groepsuitje in de hofstad

In Den Haag kun je voortreffelijk dineren, Holland Tour Guides weet dat als geen ander! (Ja, natuurlijk hebben we dat zelf uitgeprobeerd!) Probleem is echter dat er zo veel goede restaurants zijn in de Hofstad, dat het voor ons moeilijk was om er 1 aan te bevelen. Daarom hebben we het Walking Dinner bedacht; u geniet van een heerlijk driegangenmenu en profiteert van de specialiteiten van drie verschillende restaurants!

Walking Dinner Den Haag

Na iedere gang gaat u van tafel en wandelt u, samen met de HTG gids, door het mooie Den haag. Uw gids vertelt u alles wat u weten wilt van bijvoorbeeld het Binnen- en Buitenhof, de Lange Vijverberg, de Gevangenpoort of het Oude stadhuis aan de Groenmarkt.

Leer Den Haag kennen en proef tegelijkertijd van haar diversiteit aan goede restaurantkeukens!

Programma-indicatie

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Rondleiding
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Rondleiding
22.00 - 22.30 Nagerecht
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Walking Dinner Den HaagWD AlgemeenGroepGezellig
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
9.0
Activiteiten
9.0
Accommodatie
7.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Pathologie Hagaziekenhuis
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
19-12-2016 09:42

het culinaire uitje walking dinner is als zeer positief ervaren. Een klein minpuntje: bij de tapas voorgerechten, vonden we het vervelend dat er op de schalen met eten geen vorken of lepels lagen. We hadden 2 gidsen, een vrouw en een man. De groep met de vrouwelijke gids was zeer enthousiast, ze luisterde ook naar vragen in de groep en ging daar op in. De groep met de mannelijke gids vond dat hij erg door ging met wandelen, iets minder positief. Al met al was het een zeer geslaagde avond, aan te raden voor anderen.

 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 9.0
 • 7.0
gebruiker 8
C. Barbosa
gebruiker Aanbevolen
26-03-2010 08:41

Het was een leuke avond. Het arrangement was goed georganiseerd. En onze gids, Mathilde Geradts, was helemaal top!!! Ze heeft ons door een mooi stukje Den Haag geleid. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar.

Over Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Tour Guides voor:

De origineelste uitjes. Het grootste aanbod. De scherpste prijzen. De beste gidsen. En alle events op maat!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Den Haag

Den Haag is de koninklijke hoofdstad van ons land en de stad van de regering en het parlement. Tevens is Den Haag de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met het Binnenhof, Mauritshuis, het Gemeentemuseum en de gebouwen van H.P. Berlage is Den Haag zeker het bezoeken waard. Uniek aan Den Haag is dat het ook naast het strand ligt en bij uw bezoek een uitstapje naar het Scheveningse strand zo is gemaakt.

" het culinaire uitje walking dinner is als zeer positief ervaren.
Een klein minpuntje: bij de tapas voorgerechten, vonden we het vervelend dat er op de schalen met eten geen vorken of lepels lagen.
We hadden 2 gidsen, een vrouw en een man. De groep met de vrouwelijke gids was zeer enthousiast, ze luisterde ook naar vragen in de groep [..] "

Pathologie Hagaziekenhuis 19-12-2016 09:42

Meer leuke uitjes

foto