Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Zomer Walking diner in Giethoorn

Deze speciale Zomerse wandeling heeft 2 culinaire verrassingen op echte Gieterse locaties. Laat dit smakelijke walking diner dus niet lopen en kom met vrienden, familie of collega's genieten van dit fantastische groepsuitje!

vanaf € 34,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Hotel de Dames van de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
De dames van de Jonge

Bij deze Zomerse Walking diner in Giethoorn is inbegrepen:

  •  Ontvangst met een drankje
  •  2 gangen diner op 2 verschillende locaties
  •  Koffie of thee met bonbons
  •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! Ook boekbaar als lunch

Prijzen:
Bij 10 - 20 personen: € 37,50 p.p. excl. BTW
Bij meer dan 20 personen: € 35,00 p.p. excl. BTW

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! En wilt u het diner met een gang uitbreiden, dan is dit uiteraard mogelijk.

De prijzen van deze Zomerse Walking diner in Giethoorn zijn geldig van 21 juni tot en met 21 september 2019.

Zomerse Walking Diner in Giethoorn

Een culinaire wandeling door Giethoorn in smakelijke etappes! Loop met sfeervolle lantaarns over de bruggetjes van het authentieke dorp Giethoorn volgens de routekaart. Onderweg staat de 1e culinaire stop klaar: het voorgerecht. In de zomer is deze culinaire wandeling een unieke belevenis, de bruggetjes en rietgedekte boerderijen en lampjes zorgen voor een bijzonder uitstapje.

2 Culinaire verrassingen

Deze speciale Zomerse wandeling heeft 2 culinaire verrassingen op echte Gieterse locaties. Laat dit smakelijke walking diner dus niet lopen en kom met vrienden, familie of collega's genieten van dit fantastische groepsuitje!

Programma - indicatie

17.00 - 17.30 uur 
Ontvangst bij de dames van de Jonge met een drankje

17.30 - 18.30 uur
Wandeling

18.30 - 19.00 uur
Voorgerecht op bijzondere locatie aan de route

19.00 - 19.30 uur
Wandeling

19.30 - 20.30 uur
Hoofdgerecht in Restaurant de dames van de Jonge

20.30 - 21.00 uur
Koffie of thee met bonbons

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Hotel de Dames van de Jongede Dames van de Jongede Dames van de JongeDe dames van de Jonge
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Esther Bijman
gebruiker Aanbevolen
22-01-2013 11:39

het was fantastisch verzorgd. erg bedankt.

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" het was fantastisch verzorgd. erg bedankt. "

Anoniem 22-01-2013 11:39

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto