Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Tapas-Stappen in de Domstad

Tijdens deze rondleiding door de binnenstad van Utrecht komt u langs verschillende restaurants waar u de heerlijkste Tapas gaat proeven.

vanaf € 53,50 p.p.
diner
diner
groep
eten
stad
tapas

Dit arrangement is inclusief

  •  18.00 - 18.45 Voorgerecht
  •  18.45 - 19.45 Tour
  •  19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
  •  21.00 - 22.00 Tour
  •  22.00 - 22.30 Nagerecht

Prijzen:

10 - 14 personen € 59,50 p.p. exclusief BTW
15 - 29 personen € 56,50 p.p. exclusief BTW
30 - > personen € 53,50 p.p. exclusief BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Wat gaan we doen?

Tijdens dit culinaire uitje Tapas Stappen Tour door de binnenstad van Utrecht, komt u met uw gids langs meerdere restaurants waar u de heerlijkste Tapas gaat proeven. 

De wandeltocht

De gids gaat u voor in deze culinaire reis en vertelt u onderweg ook nog wat leuke weetjes over de stad. U zult zich zeker vermaken met de gevarieerde stadswandeling en al die lekkere hapjes. Als afsluiting kunt u genieten van een fantastisch grand dessert.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

dinergroepetenstadtapas

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die in of om Utrecht op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event of activiteit.

Domstad Evenementen

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van uitjes, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of tours in Utrecht. Bekijk ons aanbod van trips en evenementen en laat u inspireren!

Maatwerk

Dit evenementenbureau biedt u maatwerk voor de meest gevarieerde en leukste Utrechtse ervaringen. Bent u op zoek naar een echt uniek arrangement? Wij organiseren onze uitjes op elk tijdstip van de dag. Vertelt u ons uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen dat een op maat gesneden ervaring kan worden gerealiseerd.

TIP

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor€ 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Utrecht

Utrecht is een stad met vele culturele schatten, kastelen, forten en historische gebouwen. Het meest bekende gebouw in Utrecht moet haast wel de Domtoren zijn, deze 112 m hoge toren ziet u al vanaf ver boven de stad uitsteken. De binnenstad van Utrecht is door zijn prachtige grachtenhuizen en gezellige steegjes een mooie stad om te ontdekken. Door de vele mogelijkheden boekt u hier speciale dagjes uit, leuke avondprogramma's of complete weekendjes weg. Ontdek zelf deze levendige stad.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto