Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Maastricht, het pareltje van Limburg! Stadswandeling en verrassend Dineren

Tussen de rondleidingen door zult u ook genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Dit doen wij in 3 verschillende restaurants, om u zoveel mogelijk verschillende sferen te laten proeven.

vanaf € 53,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Uitje Maastricht
Uitje Maastricht
wd 2
Groep
Bedrijfsuitje

Dit bijzondere groepsuitje in Maastricht is inclusief:

 •  Professionele gids (met jarenlange ervaring)
 •  Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
 •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijs:
10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Minimum aantal personen is 10 .

Tijdsduur: 4,5 uur

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Maastricht, het pareltje van Limburg!

Maastricht is één van de oudste steden in Nederland. De geschiedenis gaat hier zover terug dat er tijd tekort is om alles te vertellen. Maar, uw Holland Tour Guides gids neemt u mee langs schitterende plekjes en zal u dingen vertellen waar u zelf niet snel achtergekomen zou zijn.

Verrassend groepsuitje in Maastricht

Dat Maastricht zo oud is kunt u bijvoorbeeld zien aan de Sint Servaasbrug. Deze brug is door de Romeinen gebouwd om de 2 stadsdelen van Maastricht, die gescheiden zijn door de Maas, met elkaar te verbinden. U kunt een bezoekje brengen aan het Vrijthof, het bekendste plein van Maastricht. Laat u door uw gids rondleiden door deze Bourgondische stad.

Tussen de rondleidingen door zult u ook genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Dit doen wij in 3 verschillende restaurants, om u zoveel mogelijk verschillende sferen te laten proeven. Wat ook leuk is, is dat u na de avond met al uw familie en vrienden bijgepraat bent, omdat u in de gelegenheid bent bij ieder restaurant naast iemand anders te gaan zitten.

Waar wacht u nog op? Nu is het de tijd om Maastricht beter te leren kennen!

Stadswandeling en 3 restaurants bezoeken

 •  18.00 - 19.00 Voorgerecht
 •  19.00 - 20.00 Rondleiding
 •  20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
 •  21.00 - 22.00 Rondleiding
 •  22.00 - 22.30 Nagerecht
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Uitje Maastrichtwd 2GroepBedrijfsuitje
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
8.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
17-02-2014 08:40

De gekozen restaurants waren zeer goed van kwaliteit en het personeel van alle horecagelegenheden hield goed in de gaten of de glazen gevuld waren. De gids was zeer flexibel en sprak zeer goed Engels. Hij heeft ons enkele mooie plekjes van Maastricht laten zien. Kortom; een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar was. Ik zal het ook zeker bij mijn collega's aanbevelen.

 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0

Over Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Tour Guides voor:

De origineelste uitjes. Het grootste aanbod. De scherpste prijzen. De beste gidsen. En alle events op maat!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maastricht

De zuidelijke stad Maastricht is met het Vrijthof, de Maas en zijn karakteristieke steegjes een geweldige stad om te ontdekken. Voor een weekendje weg, een actief stadsspel of rondvaart langs de stad zult u zich in Maastricht geen moment vervelen.

" De gekozen restaurants waren zeer goed van kwaliteit en het personeel van alle horecagelegenheden hield goed in de gaten of de glazen gevuld waren. De gids was zeer flexibel en sprak zeer goed Engels. Hij heeft ons enkele mooie plekjes van Maastricht laten zien. Kortom; een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar was. Ik zal het ook zeker bij [..] "

Anoniem 17-02-2014 08:40

Meer leuke uitjes

foto